aaaa ben de bir tek kendimi sanırdım neyse rahatladım yalnız değilmişimAy al benden de o kadar :)
hayır değil ben kilo almadım pantolonlarımı giyebiliyorum ancak düğmelerimi kapatamıyorum normalmiş şişlik gaz veya karında gerginleşmeye büyüme olabilirmişNormalde benim göbeğim yoktu şuan var ama karnımmı şişti yoksa göbekmi yaptım bilmiyorum içimede çekemiyorum ama daha çok erken değilmi şişmesi için
ben 3 ay klomen tedavisi 2 aşılama ve 3 tüp ebbek geçmişinden sonra 4 yıldır evliyim ve 4 yıldır korunmadığımı hesaba katarsak hiç ummadığın bir anda rabbimin kendiliğinden verdiği yavruma sevinmekten bir şey düşünemiyorum elhamdillah kız da gerek erkekte sağlıklı olsun da çok şükür
amin allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu süreci zor olsa o kuvvet verecektir bize dayanırız yeter ki yavrularımız tam olsun sağlıklı olsunÇok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben 3 ay klomen tedavisi 2 aşılama ve 3 tüp ebbek geçmişinden sonra 4 yıldır evliyim ve 4 yıldır korunmadığımı hesaba katarsak hiç ummadığın bir anda rabbimin kendiliğinden verdiği yavruma sevinmekten bir şey düşünemiyorum elhamdillah kız da gerek erkekte sağlıklı olsun da çok şükür
Anladım canımhayır değil ben kilo almadım pantolonlarımı giyebiliyorum ancak düğmelerimi kapatamıyorum normalmiş şişlik gaz veya karında gerginleşmeye büyüme olabilirmiş
ben 3 ay klomen tedavisi 2 aşılama ve 3 tüp ebbek geçmişinden sonra 4 yıldır evliyim ve 4 yıldır korunmadığımı hesaba katarsak hiç ummadığın bir anda rabbimin kendiliğinden verdiği yavruma Güzünüz aydın :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Bayramdan önce rutin kontrol için doktora gideceğim, danışmak istediğim konuların başında egzersiz geliyor. Akşamları yarımşar saat yürümeye çalışıyorum ama nasip olurda bizim bebekle kucaklaşırsak ortalama 3-3,5 kilo bebeği nasıl taşırım hiç bilmiyorum. Benim kollarım hiç güçlü değildir
Egzersiz yapan veya düşünen var mı aranızda?
iş yerinde 6 aylık hamile bir arkadaşım var, ruh gibi dolaştığımı görünce "az sabret, 4.ay gelecek olan enerjiye inanamayacaksın" dedi. O günleri 4 gözle bekliyorum :) Bu arada yürüyüşe başladığımdan beri uyuşukluğum ve iş yerinde bilgisayar başında uyku gelmesi hali biraz daha azaldıben normal şartlarda spor yapıyordum. Evde de aletlerim var ama hamile kaldığımdan beri halsizlik ve uyku hali olduğundan ara verdim. İlerleyen haftalarda enerjik hissedersem yaparım. :)
iş yerinde 6 aylık hamile bir arkadaşım var, ruh gibi dolaştığımı görünce "az sabret, 4.ay gelecek olan enerjiye inanamayacaksın" dedi. O günleri 4 gözle bekliyorum :) Bu arada yürüyüşe başladığımdan beri uyuşukluğum ve iş yerinde bilgisayar başında uyku gelmesi hali biraz daha azaldıhayatta yatağımın dışında uyuyamayan ben her akşam yemekten sonra uyuya kalıyodum :) şimdi daha iyiyim :)
Gözün aydın canım hiç dert etme zamanla çok daha iyi olur inşallahKizlar bebegim geriden geliyor diye kontrole cagirmisti doktor bugun gittik cok sukur ilerlemis hala geride ama benim icin ilerliyor olmasi onemli dedi coraspin progestan kullanıyorum cok sukur Allaha
Kizlar bebegim geriden geliyor diye kontrole cagirmisti doktor bugun gittik cok sukur ilerlemis hala geride ama benim icin ilerliyor olmasi onemli dedi coraspin progestan kullanıyorum cok sukur Allaha
Gözün aydın canım içini rahat tut inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Kizlar bebegim geriden geliyor diye kontrole cagirmisti doktor bugun gittik cok sukur ilerlemis hala geride ama benim icin ilerliyor olmasi onemli dedi coraspin progestan kullanıyorum cok sukur Allaha
Gözün aydın canım hiç dert etme zamanla çok daha iyi olur inşallah
Bende sadece yürüyüş yapıyorum fazlasına halim yok :)iş yerinde 6 aylık hamile bir arkadaşım var, ruh gibi dolaştığımı görünce "az sabret, 4.ay gelecek olan enerjiye inanamayacaksın" dedi. O günleri 4 gözle bekliyorum :) Bu arada yürüyüşe başladığımdan beri uyuşukluğum ve iş yerinde bilgisayar başında uyku gelmesi hali biraz daha azaldıhayatta yatağımın dışında uyuyamayan ben her akşam yemekten sonra uyuya kalıyodum :) şimdi daha iyiyim :)
Çok şükür canım, maaşallah bebişe. Yakalr ilerleyen haftalarda, içini rahat tut :)
G
Gözün aydın canım içini rahat tut inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?