Temmuz Ay'ı anneleri

Normalde benim göbeğim yoktu şuan var ama karnımmı şişti yoksa göbekmi yaptım bilmiyorum içimede çekemiyorum ama daha çok erken değilmi şişmesi için
hayır değil ben kilo almadım pantolonlarımı giyebiliyorum ancak düğmelerimi kapatamıyorum normalmiş şişlik gaz veya karında gerginleşmeye büyüme olabilirmiş

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu süreci zor olsa o kuvvet verecektir bize dayanırız yeter ki yavrularımız tam olsun sağlıklı olsun

Zor elde eden daha iyi anlar kıymetini tabi ama herkes için evlat öyle ister ilk defa da tutsun ister yıllar sonra kimse tırnağına çöp girsin istemez zaten bunun güzelliğide burda kaç yaşında olursa kaçıncı çocuğun olursa olsun her çocuk anne için aynı değerde Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah

hayır değil ben kilo almadım pantolonlarımı giyebiliyorum ancak düğmelerimi kapatamıyorum normalmiş şişlik gaz veya karında gerginleşmeye büyüme olabilirmiş
Anladım canım

Bayramdan önce rutin kontrol için doktora gideceğim, danışmak istediğim konuların başında egzersiz geliyor. Akşamları yarımşar saat yürümeye çalışıyorum ama nasip olurda bizim bebekle kucaklaşırsak ortalama 3-3,5 kilo bebeği nasıl taşırım hiç bilmiyorum. Benim kollarım hiç güçlü değildir
Egzersiz yapan veya düşünen var mı aranızda?

ben normal şartlarda spor yapıyordum. Evde de aletlerim var ama hamile kaldığımdan beri halsizlik ve uyku hali olduğundan ara verdim. İlerleyen haftalarda enerjik hissedersem yaparım. :)

ben normal şartlarda spor yapıyordum. Evde de aletlerim var ama hamile kaldığımdan beri halsizlik ve uyku hali olduğundan ara verdim. İlerleyen haftalarda enerjik hissedersem yaparım. :)
iş yerinde 6 aylık hamile bir arkadaşım var, ruh gibi dolaştığımı görünce "az sabret, 4.ay gelecek olan enerjiye inanamayacaksın" dedi. O günleri 4 gözle bekliyorum :) Bu arada yürüyüşe başladığımdan beri uyuşukluğum ve iş yerinde bilgisayar başında uyku gelmesi hali biraz daha azaldı hayatta yatağımın dışında uyuyamayan ben her akşam yemekten sonra uyuya kalıyodum :) şimdi daha iyiyim :)

Ben yürüyüş yapınca sabaha kadar bileklerim ağrıyor. 4.aydan sonra o enerji bana da gelirse yaparım :)

Kizlar bebegim geriden geliyor diye kontrole cagirmisti doktor bugun gittik cok sukur ilerlemis hala geride ama benim icin ilerliyor olmasi onemli dedi coraspin progestan kullanıyorum cok sukur Allaha

Kizlar bebegim geriden geliyor diye kontrole cagirmisti doktor bugun gittik cok sukur ilerlemis hala geride ama benim icin ilerliyor olmasi onemli dedi coraspin progestan kullanıyorum cok sukur Allaha
Gözün aydın canım hiç dert etme zamanla çok daha iyi olur inşallah

Çok şükür canım, maaşallah bebişe. Yakalr ilerleyen haftalarda, içini rahat tut :)

G
Gözün aydın canım içini rahat tut inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

Bende sadece yürüyüş yapıyorum fazlasına halim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…