Bende uzun bir süre pilates yapmama rağmen kol kaslarım güçlü değil üç kilo poşet taşısam hemen kollarım ağrır :)Bayramdan önce rutin kontrol için doktora gideceğim, danışmak istediğim konuların başında egzersiz geliyor. Akşamları yarımşar saat yürümeye çalışıyorum ama nasip olurda bizim bebekle kucaklaşırsak ortalama 3-3,5 kilo bebeği nasıl taşırım hiç bilmiyorum. Benim kollarım hiç güçlü değildir
Egzersiz yapan veya düşünen var mı aranızda?
Bende yemek yedikten sonra hazımsızlık sorunu yaşıyorum zaten genellikle onu istifra ediyorum da az biraz bünyede kalsın diye yürüyüp hareket etmeye çalışıyorumBende sadece yürüyüş yapıyorum fazlasına halim yok :)
Kızlar yine ben ve rüyalarım bugünde çok tatlı bir kız bebeği gördüm benimmiş onu emzirdim okadar mutlu oldum ki çok sahiplenmiştim uyandım hala etkisindeyim kendi kendime gülüp duruyorum
Kızlar yüzünde sivilce çıkan var mı ya
Kızlar yüzünde sivilce çıkan var mı ya
Bende de yok canım. Cilt yapısına göre değişiyor.Kızlar yüzünde sivilce çıkan var mı ya
Mide yanmasına süt iyi geliyo canım ben normalde hiç içmezdim ama şimdi her gece yatmadan 200 ml sütlerden içiyorum rahatlatıyoKızlar ya ne güzel mide şikayetim yoktu. Ama bir kaç gündür acayip yanma var. Yediğim bişi dokunmuştur falan dedim ama değil. Soda da pek fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bişi var mı
Bi deniyim bakalım canım bende pek sevmiyorum yoğurt falanla idare ediyorum. İnşallah iyi olurMide yanmasına süt iyi geliyo canım ben normalde hiç içmezdim ama şimdi her gece yatmadan 200 ml sütlerden içiyorum rahatlatıyo
Amin canım insan rahat bi hamilelik geçirsede bu seferde bişi mi oldu diye telaş yapıyo çok garip bir duygu :)Kizlar 2 gündür acayip keyifsizdim. Karın ağrım ve göğüs ağrım kayboldu. Gazım bile yok,Karnımın şişi bile indi tahta gibiyim. Dedim kesin birşey oldu. Şimdi doktordan geldim, bebeğim benimle çok şükür. Herşey yolunda, ayakları çıkmış sallayıp durdu :) Allah kimseye kaybetme korkusunu bile yaşatmasın Amin.
Kizlar 2 gündür acayip keyifsizdim. Karın ağrım ve göğüs ağrım kayboldu. Gazım bile yok,Karnımın şişi bile indi tahta gibiyim. Dedim kesin birşey oldu. Şimdi doktordan geldim, bebeğim benimle çok şükür. Herşey yolunda, ayakları çıkmış sallayıp durdu :) Allah kimseye kaybetme korkusunu bile yaşatmasın Amin.
Allah korusun canım, çok sevindim iyi olduğuna :) Arada böyle sürprizler yapacaklar sanırım :)Kizlar 2 gündür acayip keyifsizdim. Karın ağrım ve göğüs ağrım kayboldu. Gazım bile yok,Karnımın şişi bile indi tahta gibiyim. Dedim kesin birşey oldu. Şimdi doktordan geldim, bebeğim benimle çok şükür. Herşey yolunda, ayakları çıkmış sallayıp durdu :) Allah kimseye kaybetme korkusunu bile yaşatmasın Amin.
ufak ufak çalışmam lazım :) yoksa nasıl taşırım :) Doktorumla bir görüşeyim de içim rahat olsun en azından :)Bende uzun bir süre pilates yapmama rağmen kol kaslarım güçlü değil üç kilo poşet taşısam hemen kollarım ağrır :)
Rabbim korusun inşallah neden olmuş sordunmu doktora ne dedi
Allah korusun canım, çok sevindim iyi olduğuna :) Arada böyle sürprizler yapacaklar sanırım :)
Amin canım insan rahat bi hamilelik geçirsede bu seferde bişi mi oldu diye telaş yapıyo çok garip bir duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?