Temmuz Ay'ı anneleri

Bende uzun bir süre pilates yapmama rağmen kol kaslarım güçlü değil üç kilo poşet taşısam hemen kollarım ağrır :)

Kızlar yine ben ve rüyalarım bugünde çok tatlı bir kız bebeği gördüm benimmiş onu emzirdim okadar mutlu oldum ki çok sahiplenmiştim uyandım hala etkisindeyim kendi kendime gülüp duruyorum

Kızlar yine ben ve rüyalarım bugünde çok tatlı bir kız bebeği gördüm benimmiş onu emzirdim okadar mutlu oldum ki çok sahiplenmiştim uyandım hala etkisindeyim kendi kendime gülüp duruyorum

Ben erkek bebek gördüm, 8-9 aylıktı :) Birde kurbanlık oğlak istiyordum eşimden. Bayağı hayırlı bir rüyaymış. Allah hayırlara çıkarsın.

Kızlar ya ne güzel mide şikayetim yoktu. Ama bir kaç gündür acayip yanma var. Yediğim bişi dokunmuştur falan dedim ama değil. Soda da pek fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bişi var mı

Kızlar ya ne güzel mide şikayetim yoktu. Ama bir kaç gündür acayip yanma var. Yediğim bişi dokunmuştur falan dedim ama değil. Soda da pek fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bişi var mı
Mide yanmasına süt iyi geliyo canım ben normalde hiç içmezdim ama şimdi her gece yatmadan 200 ml sütlerden içiyorum rahatlatıyo

Mide yanmasına süt iyi geliyo canım ben normalde hiç içmezdim ama şimdi her gece yatmadan 200 ml sütlerden içiyorum rahatlatıyo
Bi deniyim bakalım canım bende pek sevmiyorum yoğurt falanla idare ediyorum. İnşallah iyi olur

Kizlar 2 gündür acayip keyifsizdim. Karın ağrım ve göğüs ağrım kayboldu. Gazım bile yok,Karnımın şişi bile indi tahta gibiyim. Dedim kesin birşey oldu. Şimdi doktordan geldim, bebeğim benimle çok şükür. Herşey yolunda, ayakları çıkmış sallayıp durdu :) Allah kimseye kaybetme korkusunu bile yaşatmasın Amin.

Amin canım insan rahat bi hamilelik geçirsede bu seferde bişi mi oldu diye telaş yapıyo çok garip bir duygu :)

Rabbim korusun inşallah neden olmuş sordunmu doktora ne dedi

Allah korusun canım, çok sevindim iyi olduğuna :) Arada böyle sürprizler yapacaklar sanırım :)

Bende uzun bir süre pilates yapmama rağmen kol kaslarım güçlü değil üç kilo poşet taşısam hemen kollarım ağrır :)
ufak ufak çalışmam lazım :) yoksa nasıl taşırım :) Doktorumla bir görüşeyim de içim rahat olsun en azından :)

Rabbim korusun inşallah neden olmuş sordunmu doktora ne dedi

Sordum canım, normalde de malum benim pek sıkıntım yok. Bulantı kusma filan hiç olmadı.. Rahim içi çok serbest dedi, bebek rahatça yerleşmiş durumda, bu yer ona 1-2 ay yeter dedi. Dahada büyümeye başlayınca ağrıların başlar dedi. Göğüs hassasiyeti gider gelir önemseme dedi. Herşey yolunda görünüyor kalp hızı 150ymiş.

Allah korusun canım, çok sevindim iyi olduğuna :) Arada böyle sürprizler yapacaklar sanırım :)

Sorma canım sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim stresten. Şimdi ofise geldim yemek sipariş ettim , arayı kapatmam lazım. Kilo kaybetmişim. 50ye düşmüşüm yine.

Amin canım insan rahat bi hamilelik geçirsede bu seferde bişi mi oldu diye telaş yapıyo çok garip bir duygu :)

Gerçekten rahat hamilelik yaşamakta ayrı stresmiş :) Sürekli bir sorunmu var modundayız. Hiç evhamlı biri değilimdir ama dediğim gibi gazım bile olmayıp karnım tahta gibi olunca çok korktuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…