Geçmiş olsun canım :)Gerçekten rahat hamilelik yaşamakta ayrı stresmiş :) Sürekli bir sorunmu var modundayız. Hiç evhamlı biri değilimdir ama dediğim gibi gazım bile olmayıp karnım tahta gibi olunca çok korktuk..
Geçmiş olsun canım :)
ben de mide bulantısından yana çok fenayım :s özellikle sabah geç kalırsam kahvaltı için mahvoluyorum, yanımda hurma, leblebi ve badem oluyor, 1 tane de meyve, acıkınca sırayla atıştırıyorumKızlar benim midem azıcık boş olsa hemen midem bulanmaya başlıyor. Sizinde öyle mi? Şimdi yemek yesem bir saat sonra ufak bir şey atıştırmam lazım yoksa kan şekerim düşüyor ve midem bulanmaya başlıyor. Hep tatlı şeylere de yüklenmek istemiyorum meyve, top kek, çikolata vs. çubuk krakerden de bıktım zaten :) ne yapsam bilmiyorum.
Kızlar benim midem azıcık boş olsa hemen midem bulanmaya başlıyor. Sizinde öyle mi? Şimdi yemek yesem bir saat sonra ufak bir şey atıştırmam lazım yoksa kan şekerim düşüyor ve midem bulanmaya başlıyor. Hep tatlı şeylere de yüklenmek istemiyorum meyve, top kek, çikolata vs. çubuk krakerden de bıktım zaten :) ne yapsam bilmiyorum.
Organik çözüm :)Normalde benim hiç bulantım yok ama sabahları aç oluca bulanıyor. Bizim sitenin bahçesinde elma ağacı var, her sabah dibine 1-2 tane düşüyor. Evden çıkınca onları alıyorum yerden, yiyorum geçiyor :)
Supermiş :)Normalde benim hiç bulantım yok ama sabahları aç oluca bulanıyor. Bizim sitenin bahçesinde elma ağacı var, her sabah dibine 1-2 tane düşüyor. Evden çıkınca onları alıyorum yerden, yiyorum geçiyor :)
iyi çözüm beyaz leblebi benim mideme de iyi geliyor ama işte sürekli yiyince bu sefer sıkılıyorum zoraki gibi oluyor. Benim bulantım çok fazla dün gece yine hastanede serum takıldı sabaha kadar hastanedeydim artık eşime üzülüyorum ne evde doğru düzgün yemek yiyebiliyor nede benim yüzümden uyuyabiliyorben de mide bulantısından yana çok fenayım :s özellikle sabah geç kalırsam kahvaltı için mahvoluyorum, yanımda hurma, leblebi ve badem oluyor, 1 tane de meyve, acıkınca sırayla atıştırıyorum
iyi çözüm beyaz leblebi benim mideme de iyi geliyor ama işte sürekli yiyince bu sefer sıkılıyorum zoraki gibi oluyor. Benim bulantım çok fazla dün gece yine hastanede serum takıldı sabaha kadar hastanedeydim artık eşime üzülüyorum ne evde doğru düzgün yemek yiyebiliyor nede benim yüzümden uyuyabiliyor
inşallaaaaaah :) geçecek inşallah ya doktor üç haftan kaldı üç hafta daha sabret dedi. birde insan hastaneye gidince çeşit çeşit hastalıklar görüyor kendi haline şükrediyor. Birine düşük yapacaksın demişler kanaması varmış kadın nasıl ağlıyordu anlatamam çok üzüldüm. Yanına gidip teselli etmek istedim ama ne kalkacak nede konuşacak halim vardı gidemedim yanına. İnşallah kaybetmemiştir bebeğini ona çok dua ettim..Böyle okuyunca çok üzülüyorum, inşallah kısa sürede geçer canım azıcıkta keyfini sürersiniz :)
inşallaaaaaah :) geçecek inşallah ya doktor üç haftan kaldı üç hafta daha sabret dedi. birde insan hastaneye gidince çeşit çeşit hastalıklar görüyor kendi haline şükrediyor. Birine düşük yapacaksın demişler kanaması varmış kadın nasıl ağlıyordu anlatamam çok üzüldüm. Yanına gidip teselli etmek istedim ama ne kalkacak nede konuşacak halim vardı gidemedim yanına. İnşallah kaybetmemiştir bebeğini ona çok dua ettim..
Neyse ki bişi yokmuş canım. Rabbim korusunGerçekten rahat hamilelik yaşamakta ayrı stresmiş :) Sürekli bir sorunmu var modundayız. Hiç evhamlı biri değilimdir ama dediğim gibi gazım bile olmayıp karnım tahta gibi olunca çok korktuk..
Canim bende 3 haftadır senin gibiyim meyve çiğ sebze falan yiyorum napim hep yemek de yiyemiyorumkiKızlar benim midem azıcık boş olsa hemen midem bulanmaya başlıyor. Sizinde öyle mi? Şimdi yemek yesem bir saat sonra ufak bir şey atıştırmam lazım yoksa kan şekerim düşüyor ve midem bulanmaya başlıyor. Hep tatlı şeylere de yüklenmek istemiyorum meyve, top kek, çikolata vs. çubuk krakerden de bıktım zaten :) ne yapsam bilmiyorum.
Çokk geçmiş olsunn :) Nice zaferlere!!!Selam kizlar. 30 Ağustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun
Dun migrenim tuttu,hastanede serum takıldı. Sabahta abim geldi okudu biraz,simdi iyiyim cok şükür. Sizler Nasılsıniz bugün
Zor biliyorum ama gelecek günleri düşün 3-4 hafta içinde hiç bişeyin kalmayacak, çokk geçmiş olsun,Artık kusmak istemiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum ye çıkar fazlı bitsin açım ama yedikçe çıkardığım için aç aç bekliyorum sabahtan beri kaç kere böyle oldu biraz yiyorum daha sofradan kalmadan lavoboya koş güzel ve tadını çıkara bildiğim günler gelicekmi
Zor biliyorum ama gelecek günleri düşün 3-4 hafta içinde hiç bişeyin kalmayacak, çokk geçmiş olsun,
Canım benim seninle aynı durumdayız. Çok sevdiğim bir şey yesem bile onu çıkarınca daha artık onu yiyesim gelmiyor soğuyorum.Kızlar ben baya iki haftadır folic asidi kullanmadım daha doğrusu midem yüzünden hiç onu hatırlamadım bişey olmaz dimi bol bol vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum ama işte midem kötü olunca istesem de durmuyo midede vitamin eksikliği bebekle alakalı olmıycak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?