Temmuz Ay'ı anneleri

mavi_lina çok geçmiş olsun canım. Böyle şeyler oluyor işte
Bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenecek olan aramızda ilk sen olacaksın herhalde haftası en ileride olan sensin :) Ne düşünüyorsun bu konuda Ben son birkaç gündür kendimkini merak etmeye başladım :)
Mnkpnda senden ilerideymiş şimdi farkettim :)

Mümkün olduğu kadar ilk 3 ay folic asidi bırakmamaya çalışın, doktorun tavsiyesiydi bana da. Folic asiti ilaç olarak alamıyorsanız mercimek, yeşil yapraklı sebzeler, narenciye, kukonmaz, barbunya, brokol, g,b, folik asit açısından zengin besinler tüketmeye çalışın. Bu mide bulantısıyla biraz zor ama
Çok geçmiş olsun, bir an önce diner bulantılarımız inşaallah

Dikkat etmeye çalışıcam canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz

Canım bende çok merak ediyorum cinsiyeti ama hemen öğrenebiliceğimizi düşünmüyorum herkeste değişir tabiki ama ben 16 ,17, haftalar arası kesin belli olur diye tahmin ediyorum

Canım bende çok merak ediyorum cinsiyeti ama hemen öğrenebiliceğimizi düşünmüyorum herkeste değişir tabiki ama ben 16 ,17, haftalar arası kesin belli olur diye tahmin ediyorum
evet arkadaşım şuan 16. haftasında hala doktor net bir şey söylemiyor :) 17 kesin heralde

evet arkadaşım şuan 16. haftasında hala doktor net bir şey söylemiyor :) 17 kesin heralde

Böyle durumlar çok var ilk başta farklı zaman geçince farklıda olabiliyo en iyisi kesin olunca bilmek

Kızlar tüy artışı yaşayan var mı özellikle göbek kısmında benim oldu daa :/

Kızlar tüy artışı yaşayan var mı özellikle göbek kısmında benim oldu daa :/
Bende var canım zaten esmeri çok tüysüz sayılmazdım özellikle göbeğimde daha fazla çıktı ve ben çok rahatsız oluyorum

10Eylül'de canım randevum inşallah gösterir :) Valla biz başka çocuk düşünmüyoruz, o yüzden kız olursa ayrı bir sevinç olur bizim için. Tabii önce hayırlı,sağlıklı olması ama gönlümüzden kız geçiyor. İnşallah gönlümüzden geçen olur :)

Bende var canım zaten esmeri çok tüysüz sayılmazdım özellikle göbeğimde daha fazla çıktı ve ben çok rahatsız oluyorum

Aynen bende de göbek fena, hergün bakıp krize giriyorum :) Alacağım ben valla, gezemem böyle..

Kızlar hamilelikte çıkan tüy alındığında çoğalıyomus almayın diyolar

Ben normalde göbeği de alıyorum da bunu duyunca korktum

Ben normalde göbeği de alıyorum da bunu duyunca korktum
Canım bende alanlardanım zaten benim oldum olası tüy sorunum vardı bide dahada artınca dayanamadım aldırdım biobelindanın tamamen bitkisel bir azaltıcısı varmış bende onu kullansam bir zararı olurmu diye merak ediyorum

Bence zararı olmasa da bu dönemde faydası da olmaz.. Lazer tüyleri bile çıkmaya başladıysa, onlar etki etmez bence.

Günaydınnnn :)
Nasılsınız bugün :) Gece hiç uyuyamadım ama yine de bir değişik enerji var üstümde :)
Çokkk güzel geçsin gününüz :)

Günaydınnnn :)
Nasılsınız bugün :) Gece hiç uyuyamadım ama yine de bir değişik enerji var üstümde :)
Çokkk güzel geçsin gününüz :)

Günaydın canım, bende pek uyuyamadım nedense. Saat 4te uyandım uykum bitmişti :) Ama gayet iyi durumdayım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…