Mümkün olduğu kadar ilk 3 ay folic asidi bırakmamaya çalışın, doktorun tavsiyesiydi bana da. Folic asiti ilaç olarak alamıyorsanız mercimek, yeşil yapraklı sebzeler, narenciye, kukonmaz, barbunya, brokol, g,b, folik asit açısından zengin besinler tüketmeye çalışın. Bu mide bulantısıyla biraz zor amaCanım benim seninle aynı durumdayız. Çok sevdiğim bir şey yesem bile onu çıkarınca daha artık onu yiyesim gelmiyor soğuyorum.
Bende folik asitin midemi daha çok bulandırdığını düşünüp bi hafta belki daha fazla içmedim. Sonra geçen akşam serum takıldığında aklıma geldi doktora sordum. Onu bir ay daha içmeye çalış bir şeyler atıştırırken arada yut hemen gitsin dedi. Omurgaları arasında boşluk olmasın gibilerinden birşey söyledi. O yüzden iki gündür kullanıyorum
Ama görümcem de hamile ona doktoru tavsiye etmemiş doğal beslen ilaçların bi faydası yok demiş. Hoş tabi biz beslenemediğimiz için kullanalım en iyisi
Canım benim seninle aynı durumdayız. Çok sevdiğim bir şey yesem bile onu çıkarınca daha artık onu yiyesim gelmiyor soğuyorum.
Bende folik asitin midemi daha çok bulandırdığını düşünüp bi hafta belki daha fazla içmedim. Sonra geçen akşam serum takıldığında aklıma geldi doktora sordum. Onu bir ay daha içmeye çalış bir şeyler atıştırırken arada yut hemen gitsin dedi. Omurgaları arasında boşluk olmasın gibilerinden birşey söyledi. O yüzden iki gündür kullanıyorum
Ama görümcem de hamile ona doktoru tavsiye etmemiş doğal beslen ilaçların bi faydası yok demiş. Hoş tabi biz beslenemediğimiz için kullanalım en iyisi
mavi_lina çok geçmiş olsun canım. Böyle şeyler oluyor işte
Bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenecek olan aramızda ilk sen olacaksın herhalde haftası en ileride olan sensin :) Ne düşünüyorsun bu konudaBen son birkaç gündür kendimkini merak etmeye başladım :)
Mnkpnda senden ilerideymiş şimdi farkettim :)
evet arkadaşım şuan 16. haftasında hala doktor net bir şey söylemiyor :) 17 kesin heraldeCanım bende çok merak ediyorum cinsiyeti ama hemen öğrenebiliceğimizi düşünmüyorum herkeste değişir tabiki ama ben 16 ,17, haftalar arası kesin belli olur diye tahmin ediyorum
evet arkadaşım şuan 16. haftasında hala doktor net bir şey söylemiyor :) 17 kesin heralde
Bende var canım zaten esmeri çok tüysüz sayılmazdım özellikle göbeğimde daha fazla çıktı ve ben çok rahatsız oluyorumKızlar tüy artışı yaşayan var mı özellikle göbek kısmında benim oldu daa :/
mavi_lina çok geçmiş olsun canım. Böyle şeyler oluyor işte
Bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenecek olan aramızda ilk sen olacaksın herhalde haftası en ileride olan sensin :) Ne düşünüyorsun bu konudaBen son birkaç gündür kendimkini merak etmeye başladım :)
Mnkpnda senden ilerideymiş şimdi farkettim :)
Bende var canım zaten esmeri çok tüysüz sayılmazdım özellikle göbeğimde daha fazla çıktı ve ben çok rahatsız oluyorum
Aynen bende de göbek fena, hergün bakıp krize giriyorum :) Alacağım ben valla, gezemem böyle..
Canım sen bacaklarını yada oranı buranı almıyomusun yani uzayınca mecburenKızlar hamilelikte çıkan tüy alındığında çoğalıyomus almayın diyolar
Ama mecbur alıyoruz canım napcaz başka bende artış falan yok çok şükürKızlar hamilelikte çıkan tüy alındığında çoğalıyomus almayın diyolar
Kızlar hamilelikte çıkan tüy alındığında çoğalıyomus almayın diyolar
Canım bende alanlardanım zaten benim oldum olası tüy sorunum vardı bide dahada artınca dayanamadım aldırdım biobelindanın tamamen bitkisel bir azaltıcısı varmış bende onu kullansam bir zararı olurmu diye merak ediyorumBen normalde göbeği de alıyorum da bunu duyunca korktum
Canım bende alanlardanım zaten benim oldum olası tüy sorunum vardı bide dahada artınca dayanamadım aldırdım biobelindanın tamamen bitkisel bir azaltıcısı varmış bende onu kullansam bir zararı olurmu diye merak ediyorum
Günaydınnnn :)
Nasılsınız bugün :) Gece hiç uyuyamadım ama yine de bir değişik enerji var üstümde :)
Çokkk güzel geçsin gününüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?