Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilir artık heralde :)

Kızlar ya iştahım çok kötü. Bulantım yok ama canım hiçbişi istemiyo. Neredeyse acıkmıyorum bile. En sevdiğim şeyler bile gozumde büyüyor. Hiç bişi yemek istemiyorum :/

Kızlar ya iştahım çok kötü. Bulantım yok ama canım hiçbişi istemiyo. Neredeyse acıkmıyorum bile. En sevdiğim şeyler bile gozumde büyüyor. Hiç bişi yemek istemiyorum :/

Durum bendede aynı canım kaç gündür mandalina çok hoşuma gidiyo bir yoksa herşeyi yemiş olmak için yiyorum mide bulantım daha öncelere göre iyi ama iştah sıfır

Durum bendede aynı canım kaç gündür mandalina çok hoşuma gidiyo bir yoksa herşeyi yemiş olmak için yiyorum mide bulantım daha öncelere göre iyi ama iştah sıfır
Bende elma yiyorum sadece yeşil elma o kadar mutfapa girmek bile istemiyorum. Eşim sürekli yemek yedin mi diye soruyor. Kaçacak delik arıyorum :)

iyi akşamlar kızlar uzun zamnadır yazamayordum biligisayarımızda sorun vardı şifreyide unuttum anca düzeldi bilgisayar 9+4 olduk bizde iyi geçiyor çok şükür hamileliğim arada bulantılarım oluyor ama buna şükür

Benim başlardan beri iştahım çok iyiydi, bu hafta pek acıkmıyorum. Canım bir şey yemek istemiyor. Çok yemiyorum bende sağlıklı birşeylerle geçiştiriyorum...

maaşallah canım. Bizde de çok şükür herşey yolunda :)

Ay kızlar benimde midem bulanıyo pek bişey yiyemiyorum meyveyle yaşıyorum ya

Bende hamileliğimi beyaz leblebi ve çubuk kraker ile tamamlıcam herhalde.. Bir ara meyve yiyordum ama şimdi canım hiç tatlı bir şey yemek istemiyor. Hiç iştahım yok. İstifralarım geçen haftaya göre azaldı ama bulantım tavan yapmış durumda

iyi geceler kızlar çatlak olmasın diye hangi kremleri kullanıyorsunuz ELAINEE diye bir çatlak kremi önerdi ama ben bir kaç eczaneye sordum bulamadım onlarda biooil önerdş arkadaşlarımda mustella önerdi hiç çatlağım olmadı dedi kararsız kaldım sisler ne kullanıyorsunuz

Ben henuz baslamadim. Dustan sonra bebeyagi sürüyorum sadece.

Yumurtayı çok seven ben şimdi yumurtadan iğrenir oldum 2. Hamileliğim 8+3 günlük hamileyim ilk bebeğim erkek ikincisi Allah büyük hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi önemli değil izmirde yaşıyorum kimlerin 2. Bebeği acaba ilk bebeğim. 2 yaşında

Kızlar çok kötü bi akşam geçirdim. Akşam kanamam oldu neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar hastaneye gittik. Kanamam durmuştu çok şükür. Bebeğimi gördüm rahatladım ama bu korku bana bir ömür yeter herhalde. Allah kimseye vermesin. Progestan verdi doktorum. Yarın tekrar gitcem. Dua edin kızlar nolur. Bişi olucak diye çok korkuyorum

Rabbim yardımcın olsun canım ya korkma bu bazı hanımlarda olabiliyomuş inşallah bir daha olmaz ve sorunsuz atlatırsın

Rabbim yardımcın olsun canım ya korkma bu bazı hanımlarda olabiliyomuş inşallah bir daha olmaz ve sorunsuz atlatırsın
İnşallah canım ya bütün gece alarm kurulmuş gibi uyandım sürekli kontrol ediyorum durmadan uyuyamadım korkudan

İnşallah canım ya bütün gece alarm kurulmuş gibi uyandım sürekli kontrol ediyorum durmadan uyuyamadım korkudan

Kendini strese sokma canım ya hem doktor ne dedi yani neden olmuş kanaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…