Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar ya ben biraz endişeliyim şu cinsiyet meselesinde ben kız bebek istiyorum rüyamdada hep görüyorum bazı insanlarda bana yok kızın yok oğlun olucak diyip duruyo ben bebeğimi her şekil ve koşulda severim yani kız erkek fark etmez ama şimdi ben kız hissettiğim için hep kızım diyip duruyorum öyle seviyorum ama arada erkek gibi geliyo ya erkekse ve onu böyle üzersem kendi kendimi mi etkiliyorum acaba diyorum düşünmiyim dedikçe biri çıkıp hemen bu konuyu açıyo üzülüyorum

evet malesef o dediğini bana da yapıyorlar yüzün çok sivilcelenmiş kesin kızın olacak diyorlar sinir oluyorum çok bilmişleer iyi de benim kendimi bildim bileli cildim sivilcelidir ve hep bir cilt problemi yaşardım kimş de ya erkek olacak diyor Allah ım diyorum ya sanki tek sorunum bu evlat bu ya ne fark eder biri de sağlıklı olsun aman sağlıkla bişr avazda kucağına al demez ki toplum olarak herkes bilmiş ve düşüncesiz

yemek yemek gerçekten bir nimetmiş dimi Allah a şükür kusmam yok ama su bile lağam gibi geliyordu biraz biraz düzeldim artık 3 aya yaklaşınca vücut toparlıyor hamileliğe alışıyor çok şükür bu günümüze de

ablam bana aloa veralı dalinin yağını aldı karnına hamileliğinde banyodan sonra majasla sürmüş hiç çatlağı yok ben de başladım kullanmaya

Canım 11, 12 kere çıkardığımı biliyorum günde ne yesem durmuyodu zar zor aç olduğum için yemeye çalışıyodum işte biraz düzeldim ama hala çıkarıyorum

Valla bizde kız olmasını çok istiyoruz ama henüz fasulye diye hitap ediyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin, tabii ki erkek de olsa çok seviniriz. Yeterki sağlıkla kucağımıza alalım.
Bana herkes sana bakınca kız gibi hissediyoruz diyor, sadece 1 kişi erkek hissetti bakalım nasip :)

Canım senin konturolun nezaman biz aynı gibiyiz sana

Canım senin konturolun nezaman biz aynı gibiyiz sana

Canım düz devlette 2li testleri yaptırdım. Ultrasondan anladığım kadarıyla ense normal, burun kemiği oluşmuş. Cumartesi özel doktoruma gideceğim. Belki görebilir cinsiyeti :)

Senin ne zaman? 2li testini yaptırdın mı?

Benim konturol perşembe günü 2li testi yaptırmıycam sanırım

Allah şifa versin canım, inşallah birşey olmaz
İnşallah canım. Kızlar bugün gittim tekrar. Kahve rengi lekelenme devam ediyor ama bebeğim hala benimle. Kalp atışını da duydum. İkili tarama için ultrasona girdim. Ense kalınlığı normal çok şükür. Boyuda neredeyse 6 cm olmuş. Kan sonuçlarımda 10 gün sonra çıkıcak. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım

Canım ikili tarama nasıl oluyo ne yapıyolar yaptırmak için özel mi gidiyosun yoksa normal konturoldemi yapıyolar

Çok şükür çokk sevindim :) benim de yarın rutin kontrolüm var, bakalım inşaallah iyidir, sağlığı kkeyfi yerindedir :)

Canım ikili tarama nasıl oluyo ne yapıyolar yaptırmak için özel mi gidiyosun yoksa normal konturoldemi yapıyolar
Normal Bi tahlil canım. En son gittiğimde doktorum demişti zaten 11-13 haftaları arası ikili taraman yapılacak diye. Ona göre gününü hesaplayıp randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…