Kızlar ya ben kasığımın sol tarafında bişey var gibi hissediyorum. Bazen damar atıyo gibi oluyo. Böyle bişi yaşayan var mı
Bende ilk baş sadece soldaydı şimdi iki tarafta da oluyo ağrı gibi degil sanki orda bişey var gibi benim ağrılarımda devam ediyo gerçiKızlar ya ben kasığımın sol tarafında bişey var gibi hissediyorum. Bazen damar atıyo gibi oluyo. Böyle bişi yaşayan var mı
Bende ilk baş sadece soldaydı şimdi iki tarafta da oluyo ağrı gibi degil sanki orda bişey var gibi benim ağrılarımda devam ediyo gerçi
benim oratada artık, göbeğimin altında. Ani hareket yapınca oraya ağrı saplanıyor. Ultrasonda geçen hafta soldan bakınca çıkıyordu, şimdi aleti ortada tutunca görünüyor :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımYarın konturolum var çok heycanlıyım inşallah hiç bir sorun çıkmaz hatta belki cinsiyeti bile ögrenebiliriz
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımBelki gösteriri senin bebiş :) Benimde cumartesi kontrolum var, heyecandan günler geçmiyor :)
İnşallah bakalım ilk senmi öğrencen benmi
ben yapıyorum canım, halılarımı yıkattım, oda oda ilerliyorum. Salonumun koltukları kaldı silinecek :S her akşam kendime söz veriyorum ama halim yok :)Kızlar bayram temizliği yapıyomusunuz
ben yapıyorum canım, halılarımı yıkattım, oda oda ilerliyorum. Salonumun koltukları kaldı silinecek :S her akşam kendime söz veriyorum ama halim yok :)
bir yandan da kışlık hazırlamaya çalışıyorum, domateslerimi püre yaptım, konserveledim, taze fasulye dilimleyip kaldırdım, sebze közledim derken temizlik sona kaldı.
bulantım olsa da çıkarmıyorum o yüzden biraz rahatım ben. kendine hiç eziyet etme, ben yardımcı ayarlamaya çalıştım olmadı o yüzden kendim giriştim, bulabilirsen birini bul, için rahat eder.Oo sana çok çok maşallah ben resmen ölü gibiyim sabahtan beri kuru leblebi yiyip çıkartıyorum başka bişey yemek için mutfağa girmemle çıkarmam bir oluyo temizlik falan hayal oldu zaten bayramda evde olmıycaz ondan biraz daha rahatım
bulantım olsa da çıkarmıyorum o yüzden biraz rahatım ben. kendine hiç eziyet etme, ben yardımcı ayarlamaya çalıştım olmadı o yüzden kendim giriştim, bulabilirsen birini bul, için rahat eder.
Oh çok şükür, anlayışlı eşler sayesinde bu dönem daha rahat geçiyorannenle kayınvalidenin ellerine sağlık :)
İnşallah görürsünüz kızlar benim gorunmedi. Bayram donuşu tahlillerim için gidicem inşallah o zaman öğrenebilirim. Çok merak ediyorum :)Ayy çok heyecanlı, ihtimal bile söylese razıyız. O aşamaya gelmiş olmak bile heyecan verici :)
Ben hiç dokunmuyorum canım. Sürekli yataktayım.Kızlar bayram temizliği yapıyomusunuz
Canım benim kaynanam annem kışlıklarımı hazırladılar bile zaten yeni taşınmıştım evim temizdi yeni gelin evi herşey yeni benim tek sıkıntım sürekli çıkarınca yemek bile yapamamak eşim çok anlayışlı allahtan yoksa başka bir sorunum yok ufak bir temizlikle işim biticek
İnşallah görürsünüz kızlar benim gorunmedi. Bayram donuşu tahlillerim için gidicem inşallah o zaman öğrenebilirim. Çok merak ediyorum :)
Çok sevindim canım. Allah hep böyle sağlıkla büyütsün inşallah :)Kızlar ben bugün bebişimi gördüm doktor gayet saglıklı ve herşeyi zamanına uygun dedi hatta cinsiyetide 100 60 kız dedi ve benim çokk sevindiğimi görünce kesin değil ona göre çok kaptırma dedi 2li testi konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim oda içimiz rahat etsin diye bize bebişimizde zaten bir sorun olmadığını ve down sendromlu olan bebişlerdeki belirtilerin olmadığını söyledi yani gayet mutlu bir ben varım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?