Temmuz Ay'ı anneleri

Benim adet günüme 5 veya 6 gün varken çok şiddetli baş dönmesi bayılacak kadar düşkünlük hali yaşadım. Şüphelendim gidip gebelik testi yaptırdım hcg 60 çıktı. Değer 0'dan yüksek olunca muayene olayım dedmi. Doktor gebelik var ama daha iki haftalık fln çok yeni dedi. Usg ile baktı ama tabi çok yeni olduğu için kese fln göremedi iki hafta sonra gel bakalım dedi. Düşebilir de bakıcaz dedi. Korkuyorum bir hafta sonra doktora gitmeyi beklemeden yeniden hcg baktırmayı düşünüyorum

Bi bakhı

Bir baktır bakalım canım iki günde 1.5-2 kat artması lazım inşallah bişi olmaz

kızlar mrb adetim üç gün gecikti göğüslerimde şişme ve ağrı var birde sol kasıkta ve belimde şimdi diyeceksininz gebelik testi al yap geçen hafta yaptım negatif çıktı bi yıldır bekliyorum şimdi tekrar test alıp negatif görürsem kahrolurum benim gibi olan var mı

benimle aynısın şayet ben hamileysem test yapmaya korkuyorum son adetin başlangıcı 17 haziran
Tatlım benimde sat 17 hazirandı ama çok şükür hamileyim ben iki gün geçince testte çıktı ama seninki geç döllenme olabilir belki o yüzden testte çıkmamıştır hani biliyorum test yapmakts zor geliyor ama başka çarende yok inşallah hayırlı haberler alırsın

Valla canım sorma içim dalgalanıyor sanki çok fenayım dun birde midem bulandı bianda ağlama krizine girdim :) eşim napıcanı şaşırdı :)

Bende istifra yok henüz ama midem kötü, zorla kraker filan yedim. Henüz duygu durumumda bir değişiklik yok benim :)

Kızlar çok fenayım mutfağı toplıyım diyorum herşey kokuyo günlerdir yediğim herşey kokuyo bugunde artık kokular midemi çok bulandırıyo mutfaktan lavobaya son hız koşuş yapıyorum

Kızlar çok fenayım mutfağı toplıyım diyorum herşey kokuyo günlerdir yediğim herşey kokuyo bugunde artık kokular midemi çok bulandırıyo mutfaktan lavobaya son hız koşuş yapıyorum

Off Allah yardımcın olsun canım. Koku konusunda ben şanslıyım, normalde de çok koku alan biri olmadığım için bu konuda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Belli de olmaz tabi..
Midem hala bulanıyor , su içiyorum sadece...

Yemekler bozulmuş gibi kokuyolar o kadar net alıyorum ki kokuları deliricem eşime bozulmuş bu diyorum yoo gayet iyi tadı diyo bende sevinmiştim bulantım yok diye bugün çok fena bulanıyo

Yemekler bozulmuş gibi kokuyolar o kadar net alıyorum ki kokuları deliricem eşime bozulmuş bu diyorum yoo gayet iyi tadı diyo bende sevinmiştim bulantım yok diye bugün çok fena bulanıyo

Aynen bende, bulantım filan yok diye seviniyordum. Gece rüyamda isftifra ediyordum. Sabah bir uyandım çok fena bulantım var

Valla kızlar bende uç gündür falan var yemek yiyemiyorum boylede bebiş vitaminsiz kalcak folik asit alıyorum ya onu çıkarmamak için kırl takla atıyorum

Valla kızlar bende uç gündür falan var yemek yiyemiyorum boylede bebiş vitaminsiz kalcak folik asit alıyorum ya onu çıkarmamak için kırl takla atıyorum

Ay bende ilacı içtim azdaha çıkartıyodum inşallah çok fena olmadan biter bizde rahatlarız

Kızlar beni bir illet buldu vajinal mantar. sinirimi bozdu iyice. az önce gidip kan verdim hem hcg değerinin yükselip yükselmediğine bakıcam hemde doktora danışıcam bunu ne yapabilirim diye. dün gece kaşıntıya dayanamayıp ketoral krem sürdüm beni rahatlattı ama inşallah bebişe bir zararı olmaz

İnşallah canım bak merak ettim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…