Temmuz Ay'ı anneleri

Çokk sevindim :) Sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah :)
Acaba "down sendromlu olan bebişlerdeki belirtiler" neler? hiç bahsetti mi? ben de yaptırmak istemiyorum.

Çokk sevindim :) Sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah :)
Acaba "down sendromlu olan bebişlerdeki belirtiler" neler? hiç bahsetti mi? ben de yaptırmak istemiyorum.
Canım çok sagol burun kemiğine baktı ense kalınlığına baktı karında bişeye baktı vucut yapısı gayet iyi falan dedi hatta kollarını ayaklarını parmaklarını konturol etti down sendromlu olan bebeklerin burun kemikleri farklı olurmuş ensede ödem şişlik gibi şeyler olurmuş karnı hakkında bişey dedi ama anlamadım

yaa maşallah :) bu ne güzellik :) sağlıkla kucağınıza alın inşaallah :) Allah nazarlardan saklasın :)

Amin inşallah doktorum karnımı oynattı öksürtü falan oynamalarını izledik elleriyle yüzüne dokunuyo çok güzel yaa Rabbim herkeze tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Çok sevindim canım :) Maaşallah bebişine İnşallah değişmez cinsiyeti, Allah gönlüne göre versin. Darısı başıma olsun :)

1 gün var aramızda eve benimkide böyledir muhtemelen,Cumartesiyi bekliyorım, günler geçmiyor. :)

Sende ÖĞRENİRSİN cinsiyeti gerçi kesinlik vermiyo ama olsun tahmin bile güzel

Canım 11, 12 kere çıkardığımı biliyorum günde ne yesem durmuyodu zar zor aç olduğum için yemeye çalışıyodum işte biraz düzeldim ama hala çıkarıyorum
owwww senin ki greçekten sıkıntırymış Allah ım tez zamanda düzene koysun inşallah

Benimde bulantilarım yine tavan yaptı, iştahım bıçak gibi kesildi. Birsey yiyemedigim için bulantı artıyor. Bu aksam is çıkışında yine seruma gidicez çünkü kolumu kaldıralacak dermanım kalmadı. Artık eşime diyorum ben kendimden bıktım sen benden bıkmadın mı diye..

Seni en iyi ben anlarım bulantım okadar kötükü kaç gündür süt leblebi mandalinayla dolanıyorum halsizligi geç doymadığım için hiç bişey yapamıyorum bugün ailelerin yanına gidicez tekrar valiz hazırlamam lazım tabi kalkabilirsem ayrıca duş alıcam ama ayakta duramıyorum şuan Yulaflı büskivi yemeye çalışıyorumki azcık doyayımda duşa gireyim diye eşime bende hep diyorum özürdilerim seni budurumlara düşürdügüm için benim yiyebilme ihtimalim için herşeyi hazırlıyo ama nerde oda bana üzülüyo

@fzfzfz Mnkpnda kızlar tez zaman geçer inşallah bulantılarınız. Bende de feci iştahsızlık başladı. Acıkıyorum ama hiçbirşey yemek istemiyorum. Yemek zorunda olduğum için yiyorum biraz, bu seferde tiksiniyorum

Ah canım benim duş almak bana da eziyet oldu, su çok içemediğim için taşikardi yapıyor. Yani sürekli kalbim güm güm.. o duşa kabinin içinde boğulucam sanıyorum zaten kolumu kaldıracak halim de yok Eşlerimizden Allah razı olsun çok anlayışlı ve sabırlı davranıyorlar ama bir an bıkacak diye çok korkuyorum :) Evde her an hasta bir eş hmm çok sıkıcı :)

Canım o iştahsızlık sonunda eğer birşey yiyemezsen sende halsiz kalırsın, dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…