Çok sevindim canım. Allah hep böyle sağlıkla büyütsün inşallah :)
Çokk sevindim :) Sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah :)Kızlar ben bugün bebişimi gördüm doktor gayet saglıklı ve herşeyi zamanına uygun dedi hatta cinsiyetide 100 60 kız dedi ve benim çokk sevindiğimi görünce kesin değil ona göre çok kaptırma dedi 2li testi konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim oda içimiz rahat etsin diye bize bebişimizde zaten bir sorun olmadığını ve down sendromlu olan bebişlerdeki belirtilerin olmadığını söyledi yani gayet mutlu bir ben varım şuan
Canım çok sagol burun kemiğine baktı ense kalınlığına baktı karında bişeye baktı vucut yapısı gayet iyi falan dedi hatta kollarını ayaklarını parmaklarını konturol etti down sendromlu olan bebeklerin burun kemikleri farklı olurmuş ensede ödem şişlik gibi şeyler olurmuş karnı hakkında bişey dedi ama anlamadımÇokk sevindim :) Sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah :)
Acaba "down sendromlu olan bebişlerdeki belirtiler" neler? hiç bahsetti mi? ben de yaptırmak istemiyorum.
yaa maşallah :) bu ne güzellik :) sağlıkla kucağınıza alın inşaallah :) Allah nazarlardan saklasın :)Eki Görüntüle 1882965 buda benim bebişim
yaa maşallah :) bu ne güzellik :) sağlıkla kucağınıza alın inşaallah :) Allah nazarlardan saklasın :)
Kızlar ben bugün bebişimi gördüm doktor gayet saglıklı ve herşeyi zamanına uygun dedi hatta cinsiyetide 100 60 kız dedi ve benim çokk sevindiğimi görünce kesin değil ona göre çok kaptırma dedi 2li testi konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim oda içimiz rahat etsin diye bize bebişimizde zaten bir sorun olmadığını ve down sendromlu olan bebişlerdeki belirtilerin olmadığını söyledi yani gayet mutlu bir ben varım şuan
Eki Görüntüle 1882965 buda benim bebişim
Çok sevindim canım :) Maaşallah bebişineİnşallah değişmez cinsiyeti, Allah gönlüne göre versin. Darısı başıma olsun :)
Maaşallah, kocaman olmuş :)
Seninkide böyledir şimdi
1 gün var aramızda eve benimkide böyledir muhtemelen,Cumartesiyi bekliyorım, günler geçmiyor. :)
Sende ÖĞRENİRSİN cinsiyeti gerçi kesinlik vermiyo ama olsun tahmin bile güzel
owwww senin ki greçekten sıkıntırymış Allah ım tez zamanda düzene koysun inşallahCanım 11, 12 kere çıkardığımı biliyorum günde ne yesem durmuyodu zar zor aç olduğum için yemeye çalışıyodum işte biraz düzeldim ama hala çıkarıyorum
owwww senin ki greçekten sıkıntırymış Allah ım tez zamanda düzene koysun inşallah
Benimde bulantilarım yine tavan yaptı, iştahım bıçak gibi kesildi. Birsey yiyemedigim için bulantı artıyor. Bu aksam is çıkışında yine seruma gidicez çünkü kolumu kaldıralacak dermanım kalmadı. Artık eşime diyorum ben kendimden bıktım sen benden bıkmadın mı diye..
Ah canım benim duş almak bana da eziyet oldu, su çok içemediğim için taşikardi yapıyor. Yani sürekli kalbim güm güm.. o duşa kabinin içinde boğulucam sanıyorum zaten kolumu kaldıracak halim de yokSeni en iyi ben anlarım bulantım okadar kötükü kaç gündür süt leblebi mandalinayla dolanıyorum halsizligi geç doymadığım için hiç bişey yapamıyorum bugün ailelerin yanına gidicez tekrar valiz hazırlamam lazım tabi kalkabilirsem ayrıca duş alıcam ama ayakta duramıyorum şuan Yulaflı büskivi yemeye çalışıyorumki azcık doyayımda duşa gireyim diye eşime bende hep diyorum özürdilerim seni budurumlara düşürdügüm için benim yiyebilme ihtimalim için herşeyi hazırlıyo ama nerde oda bana üzülüyo
Canım o iştahsızlık sonunda eğer birşey yiyemezsen sende halsiz kalırsın, dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?