Ah canım benim duş almak bana da eziyet oldu, su çok içemediğim için taşikardi yapıyor. Yani sürekli kalbim güm güm.. o duşa kabinin içinde boğulucam sanıyorum zaten kolumu kaldıracak halim de yokEşlerimizden Allah razı olsun çok anlayışlı ve sabırlı davranıyorlar ama bir an bıkacak diye çok korkuyorum :) Evde her an hasta bir eş hmm çok sıkıcı :)
Haklısın canım. Rabbim o günleri de göstersin inşallahBugünlerde geçicek ve biz eşlerimize bunun karşılığında çok güzel günler yaşatıcaz ve babalık hissini bugünler sayesinde tadıcaklar yani biz hernekadar onlar için endişelensekte bizden çok daha şanslılar
Canım o iştahsızlık sonunda eğer birşey yiyemezsen sende halsiz kalırsın, dikkat et kendine
Bugünlerde geçicek ve biz eşlerimize bunun karşılığında çok güzel günler yaşatıcaz ve babalık hissini bugünler sayesinde tadıcaklar yani biz hernekadar onlar için endişelensekte bizden çok daha şanslılar
Maşallah ona canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladınıEki Görüntüle 1882965 buda benim bebişim
Maşallah ona canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını
iyi akşamlar kızlar bende durum iyi çom şükür tuzlu ve ekşi olan herşeyi yiyebiliyorum akşam misafirlikteydik tatlı bişeyler yedim azda olsa. eve gelir gelmez midem acayip bunaldı okadar rahatsız oldumki bundan sonra tatlı görmek dahi istemiyom
O kadar sıkıntıya rağmen benimkide bir hafta önde :) sağlıkla kucağına al inşallah prensesini :)Kizlarrr ben bugun kontrole gittim bebeğim 1 hafta ileri büyüyomus cinsiyeti tahmin etti kız dedi çok mutluyum yaa cimcimem geliyo inşallah :))
Canım naptın gittin mi kontrole1 gün var aramızda eve benimkide böyledir muhtemelen,Cumartesiyi bekliyorım, günler geçmiyor. :)
Canım naptın gittin mi kontrole
Kızlar bişi farkettim. Herks tatlıdan kaçıyor. Bende dahil. Ekşici tuzlucu çıktı herkes
Gittim canım, çok güzel geçti. Uyuyordu yavrum, doktor uyandırdı. Kıpır kıpır oldu , eli hep ağzındaydı :) Organlarına kadar inceledi doktor, Herşeyi çok iyi dedi. İyice insana benzemiş , 6.8cm olmuş :) Ense kalınlığı ve burun kemiği normaşl dedi, sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet belli değil dedi. Ben hep kız hissediyordum, şimdi erkek hissediyorum. Bakalım artık hayırlısı :) İşte resmi teyzesi :) Gözlerini kapadı elleriyle :)
Eki Görüntüle 1884003
Ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah :) Çok sevindim böyle görünce, hayırlısı ile kucağına almak nasip olsunGittim canım, çok güzel geçti. Uyuyordu yavrum, doktor uyandırdı. Kıpır kıpır oldu , eli hep ağzındaydı :) Organlarına kadar inceledi doktor, Herşeyi çok iyi dedi. İyice insana benzemiş , 6.8cm olmuş :) Ense kalınlığı ve burun kemiği normaşl dedi, sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet belli değil dedi. Ben hep kız hissediyordum, şimdi erkek hissediyorum. Bakalım artık hayırlısı :) İşte resmi teyzesi :) Gözlerini kapadı elleriyle :)
Eki Görüntüle 1884003
Evet bende tatlı yiyemiyorum ki önceden yemek olmasın bana tatlı olsun derdim :) Şimdi bulantılardan dolayı mı bilmiyorum hep ekşi şeyler yiyorum iyi geliyor. oturup limon soyup yiyorum :)Kızlar bişi farkettim. Herks tatlıdan kaçıyor. Bende dahil. Ekşici tuzlucu çıktı herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?