Temmuz Ay'ı anneleri

Bugünlerde geçicek ve biz eşlerimize bunun karşılığında çok güzel günler yaşatıcaz ve babalık hissini bugünler sayesinde tadıcaklar yani biz hernekadar onlar için endişelensekte bizden çok daha şanslılar

Haklısın canım. Rabbim o günleri de göstersin inşallah

Canım o iştahsızlık sonunda eğer birşey yiyemezsen sende halsiz kalırsın, dikkat et kendine

Sağol canım, dikakt etmeye çalışıyorum. Zaten doktorum , ne kadar yediğin değil ne yediğin önemli demişti. Sağlıklı besinlere ağırlık verip , yiyebildiğim kadar yiyorum. Fazla zorlamıyorum.

Zor elde edilen daha kıymetli olurmuş. Onlarda bu zorluğu yaşayınca daha iyi anlarlar :) Benim sadece yorgunluğum olmasına rağmen eşim sağolsun bebek gibi ilgileniyor benimle. Sağolsunlar tek bırakmıyorlar bizi :)

iyi akşamlar kızlar bende durum iyi çom şükür tuzlu ve ekşi olan herşeyi yiyebiliyorum akşam misafirlikteydik tatlı bişeyler yedim azda olsa. eve gelir gelmez midem acayip bunaldı okadar rahatsız oldumki bundan sonra tatlı görmek dahi istemiyom

Bende hiç tatlı yiyemiyorum canım. Tatlı meyve, hatta bezelye bile tatlı geldiğinden yiyemiyorum. Anında çıkarıyorum :S

Kizlarrr ben bugun kontrole gittim bebeğim 1 hafta ileri büyüyomus cinsiyeti tahmin etti kız dedi çok mutluyum yaa cimcimem geliyo inşallah :))

O
Kizlarrr ben bugun kontrole gittim bebeğim 1 hafta ileri büyüyomus cinsiyeti tahmin etti kız dedi çok mutluyum yaa cimcimem geliyo inşallah :))
O kadar sıkıntıya rağmen benimkide bir hafta önde :) sağlıkla kucağına al inşallah prensesini :)

Kızlar bişi farkettim. Herks tatlıdan kaçıyor. Bende dahil. Ekşici tuzlucu çıktı herkes

Canım naptın gittin mi kontrole

Gittim canım, çok güzel geçti. Uyuyordu yavrum, doktor uyandırdı. Kıpır kıpır oldu , eli hep ağzındaydı :) Organlarına kadar inceledi doktor, Herşeyi çok iyi dedi. İyice insana benzemiş , 6.8cm olmuş :) Ense kalınlığı ve burun kemiği normaşl dedi, sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet belli değil dedi. Ben hep kız hissediyordum, şimdi erkek hissediyorum. Bakalım artık hayırlısı :) İşte resmi teyzesi :) Gözlerini kapadı elleriyle :)

Ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah :) Çok sevindim böyle görünce, hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun

Kızlar bişi farkettim. Herks tatlıdan kaçıyor. Bende dahil. Ekşici tuzlucu çıktı herkes
Evet bende tatlı yiyemiyorum ki önceden yemek olmasın bana tatlı olsun derdim :) Şimdi bulantılardan dolayı mı bilmiyorum hep ekşi şeyler yiyorum iyi geliyor. oturup limon soyup yiyorum :)

Kızlar ben ultrason kağıdından bebeği çok iyi anlayamıyorum ya bizim hep siyah beyaz çıkıyor. Bebeğin göbek kordonu yok mu ben onu hiç göremedim mesela

Bu arada hepinize hayırlı bayramlar diliyorum, bebişlerimiz ile çok güzel bir bayram olur inşallah. Umarım kötü olmayız da tadını çıkarırız herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…