Temmuz Ay'ı anneleri

Ayy maşallah canım. Çok sevindim hayırlı haberler almana inşallah böyle devam ederiz :)

B
Kızlar ben ultrason kağıdından bebeği çok iyi anlayamıyorum ya bizim hep siyah beyaz çıkıyor. Bebeğin göbek kordonu yok mu ben onu hiç göremedim mesela
Benimki de siyah beyazdı canım
sadece elleri ayakları bide başı belli. Bende kordonu görmedim. Ultrasondan ultrasona farkediyor büyük ihtimalle

B
Benimki de siyah beyazdı canım
sadece elleri ayakları bide başı belli. Bende kordonu görmedim. Ultrasondan ultrasona farkediyor büyük ihtimalle

Benim doktorun makinesi 2d/3d/4D ye uygun, bir tuşa basıp böyle 4 boyutlu renkliye çevriliyormuş. Şanslıyım yani, 3lü 4lü taramaların hepsini kendi yapıyormuş :)

Kızlar ben ultrason kağıdından bebeği çok iyi anlayamıyorum ya bizim hep siyah beyaz çıkıyor. Bebeğin göbek kordonu yok mu ben onu hiç göremedim mesela

Canım 9.hafta gittiğimde ben doktora sordum kordonu nerede diye o zaman gösterdi, sende sor siyah beyaz makine de olsa kalbi renklendirdiği gibi renklendirip gösteriyor, aklında olsun :)

Kizlar dun kontrolum vardi benim minigimin cikintisi varmis dr erkek olabilir dedi 11 haftaligim erken aslinda kordon olabilir felan bile demedi saglikli olsun ilk bebe nasilsa hic onemli degil cinsiyeti hepimize saglikli bebisler diliyorum iyi bayramlar

maşallah ona canım ya çok güzel görünüyor allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleriizi almayı

Hepimizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun Kızlar etlerle ve tatlıyla aranı nasıl ben ikisinide görmek istemiyorum zten doktorumda çiğ et balık tavuğa ellme dedi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hem bulantılar hemde telefonumdaki sorundan dolayı bakamadım buraya umarım herkes mutlu bayram geçirmiştir, bir daha bayramlarda da bebişlerimizle geçiririz inşallah :)
Ben 10 + da son kontrolüme gittim bebeğimin hareketlerini gördüm çok şükür, doktor erkek olabilir ama çok erken daha dedi. Bende herkes gibi eve ultrason almak istiyorum sürekli izlemek istiyorum onu
İkili testi sadece olasılık verdiği ve tedavisi olmadığı için ben de yaptırmıyorum, doğuma kadar kendimi o strese sokmak istemiyorum (daha önce kuzenim yaptırdı ve neler yaşadığını çok iyi biliyorum) Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ve kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

Kızlar ayrıca sanırım ben kocaman hamile olacağım çünkü hiç kilo almamama rağmen pantolonlarım kapanmıyor

Kızlar ayrıca sanırım ben kocaman hamile olacağım çünkü hiç kilo almamama rağmen pantolonlarım kapanmıyor

O bende de var canim. Hic kilo almadiklm. Bacaklar ve popoda birsey yok ,fazla Karnım da yok ama pantolonlarin beli sıkıyor..

Kızlar gecen hafta ruyamda erkek bebek gormustum ama arkadaşımın bebegiydi.. dun gece ise kız bebek gördüm. Hastaneden cikmis esim ve bebek evimize gelmiştik. Bana benziyordu bebek :) kulagina isimlerini okudum(kiz ve erkek olarak koyacağım isimler belli) cok guzel bir ruyaydi Allah hayırlara cikarsin.

Gerçekten güzelmiş. Hayrolsun tatlım

Amin canım. Ben iki kez bebek gördüm rüyamda ama sadece yüzünü hatırlıyorum. Beyaz tenli tombul bir bebek. Ama kız mı erkek mi bilemiyorum bir türlü :) pazartesi günü kan sonuçlarım için gidicem. İnşallah öğrenirim cinsiyeti :)

Kızlar ya bulantılarım uzun zamandır yoktu. Ama bir kaç günden beri ani bulantılar yaşıyorum. Yani hiçbirşey yokken bianda midem kalkıyor ve kendimi lavaboya zor atıyorum. Birde öyle bişi ki midem boşalıyo ama hala öğürme gitmiyo. Karın kaslarım boşluklarım acıyor artık zorlanmaktan. Ve on dakika sürüyor sonra sanki az önce ölen ben değilim. Hiçbişi kalmıyor. Bu tarz bulantılar yaşayan var mı. Yoksa bana bişi falan mı dokundu yada üşüttüm mü anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…