- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Ayy maşallah canım. Çok sevindim hayırlı haberler almana inşallah böyle devam ederiz :)Gittim canım, çok güzel geçti. Uyuyordu yavrum, doktor uyandırdı. Kıpır kıpır oldu , eli hep ağzındaydı :) Organlarına kadar inceledi doktor, Herşeyi çok iyi dedi. İyice insana benzemiş , 6.8cm olmuş :) Ense kalınlığı ve burun kemiği normaşl dedi, sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet belli değil dedi. Ben hep kız hissediyordum, şimdi erkek hissediyorum. Bakalım artık hayırlısı :) İşte resmi teyzesi :) Gözlerini kapadı elleriyle :)
Eki Görüntüle 1884003
Benimki de siyah beyazdı canımKızlar ben ultrason kağıdından bebeği çok iyi anlayamıyorum ya bizim hep siyah beyaz çıkıyor. Bebeğin göbek kordonu yok mu ben onu hiç göremedim mesela
B
Benimki de siyah beyazdı canım
sadece elleri ayakları bide başı belli. Bende kordonu görmedim. Ultrasondan ultrasona farkediyor büyük ihtimalle
Kızlar ben ultrason kağıdından bebeği çok iyi anlayamıyorum ya bizim hep siyah beyaz çıkıyor. Bebeğin göbek kordonu yok mu ben onu hiç göremedim mesela
Şanslısın gerçekten çok iyiymiş :)Benim doktorun makinesi 2d/3d/4D ye uygun, bir tuşa basıp böyle 4 boyutlu renkliye çevriliyormuş. Şanslıyım yani, 3lü 4lü taramaların hepsini kendi yapıyormuş :)
maşallah ona canım ya çok güzel görünüyor allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleriizi almayıGittim canım, çok güzel geçti. Uyuyordu yavrum, doktor uyandırdı. Kıpır kıpır oldu , eli hep ağzındaydı :) Organlarına kadar inceledi doktor, Herşeyi çok iyi dedi. İyice insana benzemiş , 6.8cm olmuş :) Ense kalınlığı ve burun kemiği normaşl dedi, sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet belli değil dedi. Ben hep kız hissediyordum, şimdi erkek hissediyorum. Bakalım artık hayırlısı :) İşte resmi teyzesi :) Gözlerini kapadı elleriyle :)
Eki Görüntüle 1884003
Kızlar ayrıca sanırım ben kocaman hamile olacağım çünkü hiç kilo almamama rağmen pantolonlarım kapanmıyor
Gerçekten güzelmiş. Hayrolsun tatlımKızlar gecen hafta ruyamda erkek bebek gormustum ama arkadaşımın bebegiydi.. dun gece ise kız bebek gördüm. Hastaneden cikmis esim ve bebek evimize gelmiştik. Bana benziyordu bebek :) kulagina isimlerini okudum(kiz ve erkek olarak koyacağım isimler belli) cok guzel bir ruyaydi Allah hayırlara cikarsin.
Amin canım. Ben iki kez bebek gördüm rüyamda ama sadece yüzünü hatırlıyorum. Beyaz tenli tombul bir bebek. Ama kız mı erkek mi bilemiyorum bir türlü :) pazartesi günü kan sonuçlarım için gidicem. İnşallah öğrenirim cinsiyeti :)Kızlar gecen hafta ruyamda erkek bebek gormustum ama arkadaşımın bebegiydi.. dun gece ise kız bebek gördüm. Hastaneden cikmis esim ve bebek evimize gelmiştik. Bana benziyordu bebek :) kulagina isimlerini okudum(kiz ve erkek olarak koyacağım isimler belli) cok guzel bir ruyaydi Allah hayırlara cikarsin.
Bende de var tatlım üstelik ben kilo verdim ama belim kapanmıyorKızlar ayrıca sanırım ben kocaman hamile olacağım çünkü hiç kilo almamama rağmen pantolonlarım kapanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?