Temmuz Ay'ı anneleri

Benim sürekli hafif bulantılarım var heran benimle. Ama bugün bende sabah bulantısı oldu ve zor yetiştim üstelik iki gündür kahverengi leke oluyor, sanki ilk haftalarda gibi Bi halim var bende anlayamadım.
Umarım sıkıntılı bişey değildir canım seninki de üşütmüş de olabilirsin akşamları artık bayağı serin oluyor dikkat etmemiz gerek.

Belki de canım. Lekelenme bende de ara ara oluyor ama baya kesildi çok şükür. Umarım sende de herşey yolundadır

Kızlar bebişinize isim düşündünüzmü

Kız olursa İdil Name,
Erkek olursa Aras Toprak inşallah :)

Gönlümüzden kız geçiyor ama son ultrasondaki resimde nub teorisine göre erkek görünüyor. Doktor tahmin vermedi ama erkek gibi hissettim konuşmalarından. Allah hayırlısını nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş :)

Selam kızlar, iyi haftalar olsun hepimize :)

Dün ultrason kağıdıma göre NUB teorisini inceledim, bariz erkek çıkıyor :)
Bu teori doğruysa Erkek geliyor , Allah hayırlısını nasip etsin.

Siz hiç baktınız mı NUB teorisi ile ultrason fotonuza?

Nasıl oluyo kuzum benimkinede bak

NUB teorisini sen yazınca araştırdım, değişik bir teori, ama daha 12+3 üm ben :)

ben o teoriye göre erkeğe benzettim, ultrason sonucunu öğrenince yazarım, bakalım tahmin doğru mu :)

Eklentiler

• 09e37977-d1db-4869-af63-4ea7a2134d94.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
Nasıl oluyo kuzum benimkinede bak

Gonder cnm resim bakayim bir belli oluyorsa yazarim. Bak benimkinin nub cikintisi cok belli oradan anlıyorum. Bacaklarının oradaki piyona benzeyen cikinti nub çıkıntısı. O boyle dik ise erkek paralel ise kiz diyorlar.

Eklentiler

• 20160919_170420.webp
    13 KB · Görüntüleme: 33
NUB teorisini sen yazınca araştırdım, değişik bir teori, ama daha 12+3 üm ben :)

ben o teoriye göre erkeğe benzettim, ultrason sonucunu öğrenince yazarım, bakalım tahmin doğru mu :)

Seninkinin nub çıkıntısını göremedim canım. Benimki kabak gibi ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…