Benim sürekli hafif bulantılarım var heran benimle. Ama bugün bende sabah bulantısı oldu ve zor yetiştim üstelik iki gündür kahverengi leke oluyor, sanki ilk haftalarda gibi Bi halim var bende anlayamadım.Kızlar ya bulantılarım uzun zamandır yoktu. Ama bir kaç günden beri ani bulantılar yaşıyorum. Yani hiçbirşey yokken bianda midem kalkıyor ve kendimi lavaboya zor atıyorum. Birde öyle bişi ki midem boşalıyo ama hala öğürme gitmiyo. Karın kaslarım boşluklarım acıyor artık zorlanmaktan. Ve on dakika sürüyor sonra sanki az önce ölen ben değilim. Hiçbişi kalmıyor. Bu tarz bulantılar yaşayan var mı. Yoksa bana bişi falan mı dokundu yada üşüttüm mü anlamadım
Belki de canım. Lekelenme bende de ara ara oluyor ama baya kesildi çok şükür. Umarım sende de herşey yolundadırBenim sürekli hafif bulantılarım var heran benimle. Ama bugün bende sabah bulantısı oldu ve zor yetiştim üstelik iki gündür kahverengi leke oluyor, sanki ilk haftalarda gibi Bi halim var bende anlayamadım.
Umarım sıkıntılı bişey değildir canım seninki de üşütmüş de olabilirsin akşamları artık bayağı serin oluyor dikkat etmemiz gerek.
Aklımızdq var bir kaç tane ama bilemedim daha kesin olarak :) sen düşündün mü canımKızlar bebişinize isim düşündünüzmü
Aklımızdq var bir kaç tane ama bilemedim daha kesin olarak :) sen düşündün mü canım
Kızlar bebişinize isim düşündünüzmü
Ben öykü naz ve mert olarak düşünüyorum ama bakalım :)Düşünüyorum tabi ama istediğim bir isim bulamadım ne zormuş ya
Ne peki :)Benim kiz da olsa erkek te olsa isimleri hazır
Ne peki :)
Ben öykü naz ve mert olarak düşünüyorum ama bakalım :)
Selam kızlar, iyi haftalar olsun hepimize :)
Dün ultrason kağıdıma göre NUB teorisini inceledim, bariz erkek çıkıyor :)
Bu teori doğruysa Erkek geliyor , Allah hayırlısını nasip etsin.
Siz hiç baktınız mı NUB teorisi ile ultrason fotonuza?
NUB teorisini sen yazınca araştırdım, değişik bir teori, ama daha 12+3 üm ben :)Selam kızlar, iyi haftalar olsun hepimize :)
Dün ultrason kağıdıma göre NUB teorisini inceledim, bariz erkek çıkıyor :)
Bu teori doğruysa Erkek geliyor , Allah hayırlısını nasip etsin.
Siz hiç baktınız mı NUB teorisi ile ultrason fotonuza?
Nasıl oluyo kuzum benimkinede bak
Nasıl oluyo kuzum benimkinede bak
Gönder resim canım, nub çıkıntısı belliyse söylerim :)
Eki Görüntüle 1886793 buyur canım senin kinin resminide at bizde bakalım
NUB teorisini sen yazınca araştırdım, değişik bir teori, ama daha 12+3 üm ben :)
ben o teoriye göre erkeğe benzettim, ultrason sonucunu öğrenince yazarım, bakalım tahmin doğru mu :)
Eki Görüntüle 1886793 buyur canım senin kinin resminide at bizde bakalım
bakalım 21.de gidicem konntrole, daha net bir ultrason fotoğrafımız olursa bakarım tekrar :) hiçç yerinde durmadı, doktorum çok zor netleştirdi :)Seninkinin nub çıkıntısını göremedim canım. Benimki kabak gibi ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?