bakalım 21.de gidicem konntrole, daha net bir ultrason fotoğrafımız olursa bakarım tekrar :) hiçç yerinde durmadı, doktorum çok zor netleştirdi :)
bakalım 21.de gidicem konntrole, daha net bir ultrason fotoğrafımız olursa bakarım tekrar :) hiçç yerinde durmadı, doktorum çok zor netleştirdi :)
bu ara benim de bulantılarım arttı, hemen hemen her akşam hem baş ağrısı hem bulantı nedeniyle rahatsızlanıyorum, Allah yardımcımız olsunBende ekim ayının ilk haftası doktora gidicem inşallah, zaten bugün yine serum için gittiğimde acildeki doktor muayene etti. Benim bulantılarım hala deva ediyor kızlar birşey yiyemeyince de kolumu kaldıramıyorum öyle olunca seruma gidiyoruzİlk defa bu kadar hareketli olduğunu gördüm, bir elini çenesinin altına almış bir elini yukarıda sallıyordu :) Cinsiyetini öğrenmek için erken olduğunu söyledi doktor baktı ama göremedi ztn. @mavi_lina benimde gönlüme seninki erkek olacak gibi geliyor ama Allah gönlüne göre olanı versin inşallah :)
Erkek olursa çok haylaz bir oğlumuz olabilir, bu hareketlilik devam ederse vay halimize :)Bence seninki erkek yani öyle hissettim
Bende ekim ayının ilk haftası doktora gidicem inşallah, zaten bugün yine serum için gittiğimde acildeki doktor muayene etti. Benim bulantılarım hala deva ediyor kızlar birşey yiyemeyince de kolumu kaldıramıyorum öyle olunca seruma gidiyoruzİlk defa bu kadar hareketli olduğunu gördüm, bir elini çenesinin altına almış bir elini yukarıda sallıyordu :) Cinsiyetini öğrenmek için erken olduğunu söyledi doktor baktı ama göremedi ztn. @mavi_lina benimde gönlüme seninki erkek olacak gibi geliyor ama Allah gönlüne göre olanı versin inşallah :)
Kızlar bende artık cidden göbek var normalde olmadığı için anlayabiliyorum dışardan çok net gözükmesede artık badi giydiğimde belli oluyo ve ayrıca arada bebişimi hisseder gibi oluyorum
Bende de var azıcık canım. Aynen dar birşey giydiğimde göbek belli oluyor artık :) Bende bebeişim hissettiğimi düşünüyorum. Hatta doktora sordum, dedim 16-17.haftadan önce hissedilmez diyorlar ama sanki benm hissediyorum diye, hissedebilirsin. Çok zayıf olduğundan ve karın bölgende hiç yağ olmadığından daha erken hissedersin zaten dedi :)
Arada hisseder gibi olunca nekadar değerli ve özel bişey olduğunu daha iyi anlıyorum sanırım annelik duygularım gelişiyo
2'li test yaptıran arkadaşlarımıza bir soru sormak istiyorum, Ense kalınlığı ve Burun kemiği ölçümünün dışında iç organlarının yapılarının incelemeleri yapıldı mı? Omurga saymak,, damar oluşumuna bakmak vb.
ikili test sadece Down Sendromunu saptamaya yönelik olduğunu düşündüğüm için pek yaptırasım yoktu ancak bu önemli bir tarama testi gibi.
Aydınlatırsanız çokk sevinirim :)
Sağol canım, bazen herkes o kadar çok şey söylüyo ki, "bi susunn!!" diyesim geliyor :)Ben 2li testleri devlette yaptırdım. 12 haftadaki özel deki kontrolumde doktorum bu defa 15 dk kadar inceledi. Organlarına filan baktı, omurga filan saymadı ama eline ayağına baktı iyice. Hatta son 5 dk renkli olarak baktı.
Sağol canım, bazen herkes o kadar çok şey söylüyo ki, "bi susunn!!" diyesim geliyor :)
Selam kızlar bizde bu cuma yaptırcaz 2li testi kısmetse özelde yaptırcaz doktor 150 tl falan dedi ankaraya gönderilcekmiş hayırşısı bakalım aynen millet neler söylüyo her kafadan bi ses çıkıyo
sağol canım inşallahGüzel haberler alırsın inşallah canım :)
Kızlar selam tam 12. Hafta dayım dün dra gittik ultrason ile baya inceledi herşey normal dedi bizimkisi içerde fıldır fıldır dönüyorilk defa gördük bebeği çok güzel bi duygu doktor kiza benziyo ama alisveris yapmayin daha dedi.ikili test icin kan alindi paArtesi sonuclar cikacak insallah bisey cikmaz herkese sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?