Temmuz Ay'ı anneleri

Maaşallah bebişine canım :)
41kere hepimizinkine inşallah

Kızlar kaynanam çok karışıyo sizde de aynı dert varmı? Dün gittik; şunu ye bunu ye hasta olma kilo alma çamaşırını iki kere durula ıvır zıvır beynim yandı ya az once aradı yine bişiler sölicek açmadım bende teli

Biz ayni evde yaşıyoruz cnm. Ben elbebek gulbebek im :) onu yapim mi bunu istermisin modundayiz sagolsun :)

12+2 gittim % 60 kız dedi zaten bende kız hissediyorum bakalım artık

Benim dr tahmin bile yapmadi ama erkek bence. Gonlumuzden kız geçtiğini söyleyince durun bakalim ilk cocuk daha dedi o yuzden erkek bence gordu ama söylemedi

bizde yarın ikili tst için gidicez inşallah canım alah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize maşallah bebeğine allah nazarlardan korusun

Bizde kaynanamla beraber yaşıyoruz benimkide arada karışıyo hamileliğimiden dolayı memlekete gidemedik bu bayram burnumdan getirdi valla ama şimdi çok iyi davranıyo kendi canı bişeye sıkılınca bana sarıyo ama alllaha şükür eşim benden yana bırak ne yerse yesin karışma diyo

Kaynanasıyla oturanlara sabir diliyorum benimki de bana cok yakin oturuyor fazla karistirtmamaya calisiyorum cunku kendisi cok bilmis ve patavatsiz
mavi_lina iyi olmaniza sevindim cok sanslisin canim
zeytin59 insallah canim seninde ikili testin sorunsuz cikar, kaynanayı da fazla takmamaya calış eşin yanındaymış bu iyi bişey

Benim dr tahmin bile yapmadi ama erkek bence. Gonlumuzden kız geçtiğini söyleyince durun bakalim ilk cocuk daha dedi o yuzden erkek bence gordu ama söylemedi

Bakalım hislerimiz tutucakmı teyzem bugün kızdı bana ben eminim kız diyorum oda net olarak bilmeden kendini alıştırma bebeğide etkilersin diyo

Selam kızlar
Bayadır bakamadım telimde sıkıntı vardı. İnşallah herkesin iyi gidiyordur durumlar. Ben dun rüyamda bir kız çocuğu gördüm
tombik bişiydi :) yarın tarama sonuçlarım için gidicem. Artık 15 hafta oluyor yarın. İnşallah öğrenirim cinsiyeti. Çok merak ediyorum. :)

Canım bende kız bebekler görüp duruyorum olan bitenden bizi haberdar et meraklandırma

şu an öğrenmeye en yakın kişi sensin sanırım :)
Rabbim gönlünüze göre versin :)

Kızlar bişey sorucam benim göğsümde mor mor damarlar var ve aşırı derecede belli oluyo sizde de böylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…