Kızlar bugün yine rüyamda bir melek gördüm çok güzeldi hemen kucağıma almak istiyorum yaaa
41kere hepimizinkine inşallahMaaşallah bebişine canım :)
:) çok güzel rüya, sabah ben de hesap yapıyordum, çokk var sanki daha :) ama beklemesi bile güzel :)Kızlar bugün yine rüyamda bir melek gördüm çok güzeldi hemen kucağıma almak istiyorum yaaa
:) çok güzel rüya, sabah ben de hesap yapıyordum, çokk var sanki daha :) ama beklemesi bile güzel :)
aa senin 15.hafta olmuş, yakın zamanda gittin mi doktora? artık cinsiyeti bellidir :)Aynen öyle inşallah çabucak hissederiz
12+2 gittim % 60 kız dedi zaten bende kız hissediyorum bakalım artıkaa senin 15.hafta olmuş, yakın zamanda gittin mi doktora? artık cinsiyeti bellidir :)
Rabbim gönlüne göre versin :)12+2 gittim % 60 kız dedi zaten bende kız hissediyorum bakalım artık
Rabbim gönlüne göre versin :)
41kere hepimizinkine inşallah
Kızlar kaynanam çok karışıyo sizde de aynı dert varmı? Dün gittik; şunu ye bunu ye hasta olma kilo alma çamaşırını iki kere durula ıvır zıvır beynim yandı ya az once aradı yine bişiler sölicek açmadım bende teli
12+2 gittim % 60 kız dedi zaten bende kız hissediyorum bakalım artık
bizde yarın ikili tst için gidicez inşallah canım alah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize maşallah bebeğine allah nazarlardan korusunKızlar selam tam 12. Hafta dayım dün dra gittik ultrason ile baya inceledi herşey normal dedi bizimkisi içerde fıldır fıldır dönüyorilk defa gördük bebeği çok güzel bi duygu doktor kiza benziyo ama alisveris yapmayin daha dedi.ikili test icin kan alindi paArtesi sonuclar cikacak insallah bisey cikmaz herkese sevgiler:)
Bizde kaynanamla beraber yaşıyoruz benimkide arada karışıyo hamileliğimiden dolayı memlekete gidemedik bu bayram burnumdan getirdi valla ama şimdi çok iyi davranıyo kendi canı bişeye sıkılınca bana sarıyo ama alllaha şükür eşim benden yana bırak ne yerse yesin karışma diyo41kere hepimizinkine inşallah
Kızlar kaynanam çok karışıyo sizde de aynı dert varmı? Dün gittik; şunu ye bunu ye hasta olma kilo alma çamaşırını iki kere durula ıvır zıvır beynim yandı ya az once aradı yine bişiler sölicek açmadım bende teli
Benim dr tahmin bile yapmadi ama erkek bence. Gonlumuzden kız geçtiğini söyleyince durun bakalim ilk cocuk daha dedi o yuzden erkek bence gordu ama söylemedi
Bakalım hislerimiz tutucakmı teyzem bugün kızdı bana ben eminim kız diyorum oda net olarak bilmeden kendini alıştırma bebeğide etkilersin diyo
Ben henuz moda girmedim :)
Selam kızlar
Bayadır bakamadım telimde sıkıntı vardı. İnşallah herkesin iyi gidiyordur durumlar. Ben dun rüyamda bir kız çocuğu gördüm
tombik bişiydi :) yarın tarama sonuçlarım için gidicem. Artık 15 hafta oluyor yarın. İnşallah öğrenirim cinsiyeti. Çok merak ediyorum. :)
şu an öğrenmeye en yakın kişi sensin sanırım :)Selam kızlar
Bayadır bakamadım telimde sıkıntı vardı. İnşallah herkesin iyi gidiyordur durumlar. Ben dun rüyamda bir kız çocuğu gördüm
tombik bişiydi :) yarın tarama sonuçlarım için gidicem. Artık 15 hafta oluyor yarın. İnşallah öğrenirim cinsiyeti. Çok merak ediyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?