Temmuz Ay'ı anneleri

Bugun devlette yaptirdigim 2li tarama sonuçlarımi aldim kizlar. Hersey iyi cok sukur. Muayene de oldum ama ultrasonlari o kadar kotu ki hicbirsey göremedim. Neyse doktor gordu iyi dedi. Asil doktorun ile randevum 8 Ekimde. Orada guzel güzel görürüm kuzumu :)

ohh maşallah :) güzel haberler gelsin bir bir :)

bu arada kızlar Dr.Banu Çiftçi var. Eminim hepiniz araştırıp öğreniyorsunuzdur ben bu doktorun tarzını çok beğeniyorum.
hafta hafta videolar çekip sitesine yüklüyor ve her hafta bir başka uzmanla da görüşüp hamilelik ve annelikle ilgili konularda bilgiler veriyor.Ana sayfası aşağıdaki gibi. Bunun yanısıra "40 haftada gebelik" isimli bir programı var mail adresinizle kaydolursanız haftalık bilgiler gönderiyor,
dediği gibi ben tarzını çok beğeniyorum, insanı korkutmadan tatlı dilli bir anlatımı var. Bilginize :)
http://www.drbanuciftci.com/

http://www.drbanuciftci.com/40-haftada-gebelik-e-bulten-kayit-formu/

Bende takip ediyorum canım :)

Kızlar tarama sonuçlarımı aldım bugün
çok şükür gayet iyi geldi ama cinsiyet göremedik maalesef :/ çok ters bir pozisyondaydı ve bi türlü dönmedi iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım

Bende takip ediyorum canım gerçekten beğendiğim bir doktor

Kızlar tarama sonuçlarımı aldım bugün
çok şükür gayet iyi geldi ama cinsiyet göremedik maalesef :/ çok ters bir pozisyondaydı ve bi türlü dönmedi iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım

Gözün aydın canım, sonuçların güzel çıkmış. Bende hala cinsiyet öğrenmedim. Randevum 8 ekimde ama o hafta iş seyahatim var, 15 ekimde giderim ancak doktora. O zamana kadar kesin belli olur :)

ne zaman alışverişe başlıyoruz ben kendime ilk 3 ya hiç bişey almak yok diye sınır koymuştum, şimdi cinsiyeti bahane ediyorum. öğrenene kadar yok :) ama bebek arabaları ve beşiklere bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi

Biz bugün biraz ev alışverişi için dışarı çıkıcaz ben bebiş içinde renk olarak ikisinede uyabilecek bişeyler bakmak istiyorum en azından içimdeki istek biraz azalsın diye

Gözün aydın canım, sonuçların güzel çıkmış. Bende hala cinsiyet öğrenmedim. Randevum 8 ekimde ama o hafta iş seyahatim var, 15 ekimde giderim ancak doktora. O zamana kadar kesin belli olur :)
Ben de 7 ekimde gidicem nasip olursa bizim randevular hep bir gün arayla oluyor :)

gözün aydın canım bizde dün verdik 2li testi allah bizede hayırlı sonçlar almayı ansip eder inşalllah

iyi geceler kızlar bizde dün doktara gittik 2li test için kan verdim doktor muayne etti ense kalınlığına iyi dedi boyunu kafatasını falan ölçtü iyi dedi allaha şükür inşallah teslerimizde sağlıklı çıkar

Çok şükür canım
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Biz bugün biraz ev alışverişi için dışarı çıkıcaz ben bebiş içinde renk olarak ikisinede uyabilecek bişeyler bakmak istiyorum en azından içimdeki istek biraz azalsın diye
Valla canım bende istiyorum ama tutuyorum kendimi. İki hafta daha beklicem. Eğer cinsiyet öğrenebilirsem zaten kendimi çarşıya atıcam ama öğrenemezsem de ortak bişiler bakıcam

Kızlar bebişini hisseden varmı ben iki üç gündür ara ara hissediyorum çok erken değilmi ama bebek olduğuna eminim bağırsak hareketi falan değil yani aniden oluyo elimi koyuyorum ama tekrar yok

Doktora söylesem bana güler heralde

Kızlar bebişini hisseden varmı ben iki üç gündür ara ara hissediyorum çok erken değilmi ama bebek olduğuna eminim bağırsak hareketi falan değil yani aniden oluyo elimi koyuyorum ama tekrar yok
Bende daha bişi yok canım arada bir damar atar gibi oluyor sadece ma tam anlamıyla hissetmek için 20. Haftayı beklemek lazımmış galiba ama bünyeden bünyeye değişiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…