Kızlar bebişini hisseden varmı ben iki üç gündür ara ara hissediyorum çok erken değilmi ama bebek olduğuna eminim bağırsak hareketi falan değil yani aniden oluyo elimi koyuyorum ama tekrar yok
Doktora söylesem bana güler heralde
Valla iyi yapıyosun :)Aynen cnm. Ben hep cumartesi gününe aliyorum. Esim de gelsin diye :)
Valla canım benim yengem doğru olduğunu söylüyor ama hamileliğini görmedim maalesef :)Kızlar hani bir söz varya kız annesi çirkinleşir erkek annesi güzelleşir diye doğruluk payı nedir etrafında denk gelen oldumu acaba
Yani şimdi nezaman başlar belirtiler peki son aymı çirkinleşiyo insanValla canım benim yengem doğru olduğunu söylüyor ama hamileliğini görmedim maalesef :)
Yani şimdi nezaman başlar belirtiler peki son aymı çirkinleşiyo insan
Aynen bende hala leke sivilce falan yok genelde cildimi çok beğenirler çoğu yerde muhabbeti geçer daha yeni gittiğim bir yerde yine cilt muhabbeti açıldı yani bende şunu merak ediyorum başlıycaksa nezaman olucakYok baştan bir değişiklik oluyor genelde ama benim 2 hamile arkadasta herhangi bir değişiklik olamamisti. Biri kiz biri erkek doğurdu. Hatta birinin bariz erkek karni vardi ama kiz dogurdu. Artik eskisi gibi gobekten filanda belli olmuyor.
Ben hiç degismedim mesela. Hic hamile gibi degilim. :)
Aynen bende hala leke sivilce falan yok genelde cildimi çok beğenirler çoğu yerde muhabbeti geçer daha yeni gittiğim bir yerde yine cilt muhabbeti açıldı yani bende şunu merak ediyorum başlıycaksa nezaman olucak
Ayyy duyunca bile fena oldum inşallah öyle bişey olmaz yaTispizlesen bastan beti benzi atiyor canim. Bos bos bakıyor filan. Gitgite surat şişiyor burun buyuyor filan..
Ayyy duyunca bile fena oldum inşallah öyle bişey olmaz ya
Canım benim işyerinde bir arkadaşım var 2 hafta sonra inşaallah kızını dünyaya getirece, zaten çok güzel kızdı, hamilelikle birlikte daha bir güzelleşti,Kızlar hani bir söz varya kız annesi çirkinleşir erkek annesi güzelleşir diye doğruluk payı nedir etrafında denk gelen oldumu acaba
Canım benim işyerinde bir arkadaşım var 2 hafta sonra inşaallah kızını dünyaya getirece, zaten çok güzel kızdı, hamilelikle birlikte daha bir güzelleşti,Kızlar hani bir söz varya kız annesi çirkinleşir erkek annesi güzelleşir diye doğruluk payı nedir etrafında denk gelen oldumu acaba
Ozaman bu herkeste olmuyo diyebilirizCanım benim işyerinde bir arkadaşım var 2 hafta sonra inşaallah kızını dünyaya getirece, zaten çok güzel kızdı, hamilelikle birlikte daha bir güzelleşti,
benceOzaman bu herkeste olmuyo diyebiliriz
bencemavi_lina 'nın dediği gibi baştan belli oluyordur. Bir de adet döneminde sivilce çıkaranların hamilelikte çıkarma ihtimalinin çok daha yüksek olduğunu okumuştum.
benim birazz cildim kuruyor gibi ama hava değişiminden midir? hamilelikten mi? bilemedim :)Ozaman şuan hiçbirimizde bunun belirtisi yok
Ozaman şuan hiçbirimizde bunun belirtisi yok
benim birazz cildim kuruyor gibi ama hava değişiminden midir? hamilelikten mi? bilemedim :)
Dışarıdan bakan anlamıyor zaten henüz. Sadece çok zayıfladın diyorlar :)
Ozaman şuan hiçbirimizde bunun belirtisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?