benim birazz cildim kuruyor gibi ama hava değişiminden midir? hamilelikten mi? bilemedim :)
Dışarıdan bakan anlamıyor zaten henüz. Sadece çok zayıfladın diyorlar :)
Bende canım sadece halsizlik var işte yoksa tip kayması falan yokÖyle görünüyor canım. Birde akşamları uyku halini saymazsak gün içerisinde aynı enerjik halim devam ediyor. E tipte de kayma yok, kilo da almadım.. O yüzden hiç belli olmuyor hamile olduğum.
Bende canım sadece halsizlik var işte yoksa tip kayması falan yok
Aynı durumdayız ama artık halsizlik kalmadı, uyku hali de düzelmeye başladı. Çok erken yatmıyorum artık. 12 ye kadar durabiliyorum en azından
Canım benim bulantılarım hala bitmedi ve günlük hayatımızıda etkiliyo dışarıda rahatsızlanınca hiç hoş olmayan durumlara düştüm yol kenarına hiç istemiyceğim şekilde mecbur kaldım yani tam düzelmeden eski yaşantıma dönemiycem
işte bende onlar hiç olmadığı için, hamile olduğumu ben bile anlamıyorum başkaları nasıl anlasın :) Daha şirkette bilmeyenler var. haftaya fabrikada tekne turu organizasyonu var Mersin'e gideceğim. Orada söylemeyi düşünüyorum :)
Anladım canım inşallah sorun olmadan çalışma hayatına devam edersin
Senin adına sevindim canım15 yıldır burada çalışıyorum canım. Sorun olmaz. evden çalışma imkanım da olduğu için işler aksamaz :)
benim bulantım ve baş ağrım bu hafta tekrar tepe noktaya çıktı. çok şükür akşamları tutuyor her ikisi de o yüzden işyerinde zor duruma düşmüyorum :)Canım benim bulantılarım hala bitmedi ve günlük hayatımızıda etkiliyo dışarıda rahatsızlanınca hiç hoş olmayan durumlara düştüm yol kenarına hiç istemiyceğim şekilde mecbur kaldım yani tam düzelmeden eski yaşantıma dönemiycem
Benimde bu aralar her gün baş dönmesi ve ağrılarım var. neredeyse her gün ağrı kesici ilaç içiyorum. İş yerindeki sağlık görevlisi sende kansızlık olabilir gebelerde baş ağrısı o sebeple olur dedi. Mantıklı da geldi çünkü bu aralar ellerim ve ayaklarımı ısıtamıyorum. Haftaya doktor kontrolüm var bir kan sayımı yaptırıp baktırmayı düşünüyorum. Zaten doktor son gittiğimde 3 ayını tamamla multuvitaminlere başlarız demişti ona göre bir şeyler verir belki. Hamile kaldığımdan beri 4 kilo verdim.. Halisizleştim iyicebenim bulantım ve baş ağrım bu hafta tekrar tepe noktaya çıktı. çok şükür akşamları tutuyor her ikisi de o yüzden işyerinde zor duruma düşmüyorum :)
4. Aydan sonra olmuş canımYani şimdi nezaman başlar belirtiler peki son aymı çirkinleşiyo insan
Burun olayını bende duymuştum ama inşallah öyle bişi olmaz. Gerçi ben hala aynıyım çok şükür :)Tispizlesen bastan beti benzi atiyor canim. Bos bos bakıyor filan. Gitgite surat şişiyor burun buyuyor filan..
4. Aydan sonra olmuş canım
Kızlar benim hç göbeğim yok ya sadece bir dolgunluk var oda anca dokununca hissediyorum
Bende hiç bişi yok canım kilom aynı ama hiç göbek yok sanırım anneme çekicem :) annem bana dokuz aylık hamileyken bile karnı o kadar büyük değilmiş ve dokuz aylık olduğuna kimse inanmıyormuşCanım bugün yine tartıldım kilo almamışım ama benim göbek çıktı yani gören zayıflamışsın diyo ama sanırım kilom göbek oldu
Bende hiç bişi yok canım kilom aynı ama hiç göbek yok sanırım anneme çekicem :) annem bana dokuz aylık hamileyken bile karnı o kadar büyük değilmiş ve dokuz aylık olduğuna kimse inanmıyormuş
Evet canım onu bende duymuştum bekleyip göreceğiz bakalım :)Herkesin yaşadığı farklı iç karın genişliği diye bir şey varmış kimi haddin den fazla göbek çıkarırken kiminde hiç olmuyomuş
Benimde bu aralar her gün baş dönmesi ve ağrılarım var. neredeyse her gün ağrı kesici ilaç içiyorum. İş yerindeki sağlık görevlisi sende kansızlık olabilir gebelerde baş ağrısı o sebeple olur dedi. Mantıklı da geldi çünkü bu aralar ellerim ve ayaklarımı ısıtamıyorum. Haftaya doktor kontrolüm var bir kan sayımı yaptırıp baktırmayı düşünüyorum. Zaten doktor son gittiğimde 3 ayını tamamla multuvitaminlere başlarız demişti ona göre bir şeyler verir belki. Hamile kaldığımdan beri 4 kilo verdim.. Halisizleştim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?