Temmuz Ay'ı anneleri

Bende durumlar iyi kızlar maşallah deyeyim kendime allaha şükür bulantılarım iyiyce azaldı sadece çok açıkınca midem bulanıyo

Selam kızlar. Benim bulantılarım devam ediyor geçen hafta hergün hiç geçmeyen baş ağrıları çektim. Benim hafif göbeğim çıktı ama henüz kilo almadım çok şükür :)
Buarada bugün doktora gittim ve yüzde 98 erkek dedi bana yanı prensim olacak Allah'ın izniyle

Kızlar bulantılar bana hızlı bir dönüş yaptı bir kaç gündür canım hiç bişi istemiyor :/

Maaşallah oğluşuna canım :)

Geçen hafta bende 1 hafta boyunca çektim basş ağrısı canım

Bulantılar geçen haftalara nazaran az ama sabahları oldukça şiddetli. İştahım daha açılmadı zorla bir iki lokma yiyebiliyorum Bizimkinin cinsiyeti daha belli değil çok merak ediyorum :) Ayrıntılı usg ile ilgili bilginiz var mı kızlar onu 20. haftada mı yaptırıyoruz

Benim bulantilarim cok azaldi acken yapiyor daha cok. Ayrica bazen aksamlari mide yanmasi basladı..bas agrisi bende yok. Gobegim cok hafiften cikmaya basladi ama disardan belli degil, 1 kilo aldim 13. Haftadayım ikili testimde iyi cikti cok sukur dr 16. Haftada gel dedi beklemedeyimm

Mutlaka multivitamin almalısın biran once basla doktor zaten yazar. Eger elinin altında varsa balık yagı vs almaya çalış dra gidene kadar..madem gıda alamıyorsun bebegin bu donemde gelişimi için çok önemli canim

20,haftada yaptırıyoruz, bebeğin tüm organları, damarları ve işleyişlerini inceliyorlar :)

Kızlar benim doktorum devlette ve maalesef o hastanede ayrıntılı usg bakılmıyor yarın tıp hastanesine gidicem bunun için. Erken git dediler randevu çok yoğun oluyormuş çünkü. Bakalım belki cinsiyet öğrenirim :)

Ayrıntılı USG derken? 2li taramada ayrıntılı USG yapılıyor zaten çünkü.
Gerçi devletteki USG de sadece ensa kalınlığı filan bakılıyor. Siyah beyaz, hiç birşey görünmüyor.
Ben hem özel hem devlete gidiyorum. Özel doktorumda detaylı usg her gittiğimde yapıyor doktorum. Renki-renksiz.
Sadece cinsiyet öğrenmek için mi gideceksin?

ben de hem devlete hem özele gidiyorum, geçen hafta gittiğimde 2'li test için taa 6.haftadan randevu almanız lazım çok çabuk doluyor dediler hatta isterseniz 4'lü test için 20.haftaya randevu verelim dediler.

Ben Yakacıkta, sabahın köründe gidip sıra alıyorum, uzun süre bekliyorum ama işim görülüyor

Ben devlet hastanesinin davranışlarını hiç beğenmiyorum ondan dolayı yedek olarak bile gitmek istemiyorum özeldeki doktorumdan çok memnunum ve işim görülüyo ilerde allah korusun bir problem oluşsa kesinleştirmek amacıyla devlete giderim tabi ama şuan için hiç mi hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…