Kızlar benim hç göbeğim yok ya sadece bir dolgunluk var oda anca dokununca hissediyorum
Selam kızlar. Benim bulantılarım devam ediyor geçen hafta hergün hiç geçmeyen baş ağrıları çektim. Benim hafif göbeğim çıktı ama henüz kilo almadım çok şükür :)
Buarada bugün doktora gittim ve yüzde 98 erkek dedi bana yanı prensim olacak Allah'ın izniyle
Kızlar bulantılar bana hızlı bir dönüş yaptı bir kaç gündür canım hiç bişi istemiyor :/
Bu haftalarda baş ağrısı normalmiş sanırım hafta hafta araştırma yaptığımda öyle yazıyordu geçecek inşallah :)Maaşallah oğluşuna canım :)
Geçen hafta bende 1 hafta boyunca çektim basş ağrısı canım
Önümüzdeki haftalarda aniden kesilecekmiş bulantılar merakla bekliyorum bende :) biraz daha sabretmemiz gerekiyor tatlım :)Kızlar bulantılar bana hızlı bir dönüş yaptı bir kaç gündür canım hiç bişi istemiyor :/
Bu haftalarda baş ağrısı normalmiş sanırım hafta hafta araştırma yaptığımda öyle yazıyordu geçecek inşallah :)
Mutlaka multivitamin almalısın biran once basla doktor zaten yazar. Eger elinin altında varsa balık yagı vs almaya çalış dra gidene kadar..madem gıda alamıyorsun bebegin bu donemde gelişimi için çok önemli canimBenimde bu aralar her gün baş dönmesi ve ağrılarım var. neredeyse her gün ağrı kesici ilaç içiyorum. İş yerindeki sağlık görevlisi sende kansızlık olabilir gebelerde baş ağrısı o sebeple olur dedi. Mantıklı da geldi çünkü bu aralar ellerim ve ayaklarımı ısıtamıyorum. Haftaya doktor kontrolüm var bir kan sayımı yaptırıp baktırmayı düşünüyorum. Zaten doktor son gittiğimde 3 ayını tamamla multuvitaminlere başlarız demişti ona göre bir şeyler verir belki. Hamile kaldığımdan beri 4 kilo verdim.. Halisizleştim iyice
20,haftada yaptırıyoruz, bebeğin tüm organları, damarları ve işleyişlerini inceliyorlar :)Bulantılar geçen haftalara nazaran az ama sabahları oldukça şiddetli. İştahım daha açılmadı zorla bir iki lokma yiyebiliyorum Bizimkinin cinsiyeti daha belli değil çok merak ediyorum :) Ayrıntılı usg ile ilgili bilginiz var mı kızlar onu 20. haftada mı yaptırıyoruz
İnşallah canım tam iştahım açıldı derken tepe taklak oldumMideni bulandırmayacak şeyler tüketmeye çalış canım, canını sıkma geçecektir :)
Başka da seçeneğimiz yok :)Önümüzdeki haftalarda aniden kesilecekmiş bulantılar merakla bekliyorum bende :) biraz daha sabretmemiz gerekiyor tatlım :)
Kızlar benim doktorum devlette ve maalesef o hastanede ayrıntılı usg bakılmıyor yarın tıp hastanesine gidicem bunun için. Erken git dediler randevu çok yoğun oluyormuş çünkü. Bakalım belki cinsiyet öğrenirim :)
ben de hem devlete hem özele gidiyorum, geçen hafta gittiğimde 2'li test için taa 6.haftadan randevu almanız lazım çok çabuk doluyor dedilerAyrıntılı USG derken? 2li taramada ayrıntılı USG yapılıyor zaten çünkü.
Gerçi devletteki USG de sadece ensa kalınlığı filan bakılıyor. Siyah beyaz, hiç birşey görünmüyor.
Ben hem özel hem devlete gidiyorum. Özel doktorumda detaylı usg her gittiğimde yapıyor doktorum. Renki-renksiz.
Sadece cinsiyet öğrenmek için mi gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?