Temmuz Ay'ı anneleri

Bende nefret ediyorum, zaten insanın yüzüne bakmıyorlar, makineleri de kötü. Ama 2li3lü testklerin kan tahlilleri benim özelde herbiri 1000 tl civarı, boşuna para vermemek için o tahlilleri yaptırmak için gidiyorum.

Hayır canım 20. Haftada yapılacak renkli var ya onun için randevu aldık. Kızs benzettiler bebişi

Ben Yakacıkta, sabahın köründe gidip sıra alıyorum, uzun süre bekliyorum ama işim görülüyor
Valla iyi yapıyorsun canım. Ben devlete testler için falan gidiyorum ama renkli ultrason çok yoğunmuş o yüzden erken gidin dediler bizde hallettik bugün :)

Aekadaslar avrupa yakasındaysanız atakent acıbademde ben cok uyguna yaptırıyorum ikili test iiçin kan alındı sadece 50 lira muayene de 120. Ozel sigortam yok sgk için geçerli bu fiyatlar. Bu hastane üniversite hastanesi hem çok iyi hemde uygun.

Benim kan tahlillerinden falan para alınmıyo 2li testi falan da yaptırmadım zaten

Aynen canım çok pahalıya geliyor. Bende onun için gidiyorum devlete

Valla iyi yapıyorsun canım. Ben devlete testler için falan gidiyorum ama renkli ultrason çok yoğunmuş o yüzden erken gidin dediler bizde hallettik bugün :)

Bende bu hafta randevu aldık deyince , bu hafta gideceksin sandım :) Ondan şaşırdım :)
Bende bir gidip devlete sorayım 3lü için öyle birşey lazımmı diye. 2li için direk sabahtan gidip halletmiştim.

Bende bu hafta randevu aldık deyince , bu hafta gideceksin sandım :) Ondan şaşırdım :)
Bende bir gidip devlete sorayım 3lü için öyle birşey lazımmı diye. 2li için direk sabahtan gidip halletmiştim.
Ben üçlü için 16. Haftamda gidicem canım atın 7 sinde. İkili sonuçları için gittiğimde söylemişti doktorum

Ben üçlü için 16. Haftamda gidicem canım atın 7 sinde. İkili sonuçları için gittiğimde söylemişti doktorum

Belki de 16.da gidiliyordur, internette 20 diye okumuştum sanırım. Neyse doktora gittiğimde 16-17.haftam olacak o zaman söyler zaten. USG ye ekstre para almıyor zaten. Zamanı geldiyse ona bakar, kanı da devlete veririm.

Kızlar normalmi istiyorsunuz, sezeryanmı ben inşallah bebekte ve bende bir sorun oluşmazsa normal doğumdan yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…