Ben devlet hastanesinin davranışlarını hiç beğenmiyorum ondan dolayı yedek olarak bile gitmek istemiyorum özeldeki doktorumdan çok memnunum ve işim görülüyo ilerde allah korusun bir problem oluşsa kesinleştirmek amacıyla devlete giderim tabi ama şuan için hiç mi hiç istemiyorum
Hayır canım 20. Haftada yapılacak renkli var ya onun için randevu aldık. Kızs benzettiler bebişiAyrıntılı USG derken? 2li taramada ayrıntılı USG yapılıyor zaten çünkü.
Gerçi devletteki USG de sadece ensa kalınlığı filan bakılıyor. Siyah beyaz, hiç birşey görünmüyor.
Ben hem özel hem devlete gidiyorum. Özel doktorumda detaylı usg her gittiğimde yapıyor doktorum. Renki-renksiz.
Sadece cinsiyet öğrenmek için mi gideceksin?
Valla iyi yapıyorsun canım. Ben devlete testler için falan gidiyorum ama renkli ultrason çok yoğunmuş o yüzden erken gidin dediler bizde hallettik bugün :)Ben Yakacıkta, sabahın köründe gidip sıra alıyorum, uzun süre bekliyorum ama işim görülüyor
Bende nefret ediyorum, zaten insanın yüzüne bakmıyorlar, makineleri de kötü. Ama 2li3lü testklerin kan tahlilleri benim özelde herbiri 1000 tl civarı, boşuna para vermemek için o tahlilleri yaptırmak için gidiyorum.
Aynen canım çok pahalıya geliyor. Bende onun için gidiyorum devleteBende nefret ediyorum, zaten insanın yüzüne bakmıyorlar, makineleri de kötü. Ama 2li3lü testklerin kan tahlilleri benim özelde herbiri 1000 tl civarı, boşuna para vermemek için o tahlilleri yaptırmak için gidiyorum.
Cinsiyet belli mi?Valla iyi yapıyorsun canım. Ben devlete testler için falan gidiyorum ama renkli ultrason çok yoğunmuş o yüzden erken gidin dediler bizde hallettik bugün :)
Valla iyi yapıyorsun canım. Ben devlete testler için falan gidiyorum ama renkli ultrason çok yoğunmuş o yüzden erken gidin dediler bizde hallettik bugün :)
Kıza benzettiler canım ama kesim değil. Nazlı çıktı bizimkisiCinsiyet belli mi?
Aynen canım çok pahalıya geliyor. Bende onun için gidiyorum devlete
Ben üçlü için 16. Haftamda gidicem canım atın 7 sinde. İkili sonuçları için gittiğimde söylemişti doktorumBende bu hafta randevu aldık deyince , bu hafta gideceksin sandım :) Ondan şaşırdım :)
Bende bir gidip devlete sorayım 3lü için öyle birşey lazımmı diye. 2li için direk sabahtan gidip halletmiştim.
Kesinlikle öyle canımAynen canım, hastanemde doğum en az 6-7.000 tl dir diye düşünüyorum. Boşuna ilave masrafa gerek yok.
Kıza benzettiler canım ama kesim değil. Nazlı çıktı bizimkisi
Hayırlısı olsun canım :)Bende hiç tahmin yok daha, ben erkek hissediyorum ama 2 keredir aynı kız bebek rüyasını görüyorum. Hayırlısı.
Ben üçlü için 16. Haftamda gidicem canım atın 7 sinde. İkili sonuçları için gittiğimde söylemişti doktorum
Benim 12.haftada kıza benziyo dedi ama çok erken ama içime de hep kız doğuyo:)))Bende hiç tahmin yok daha, ben erkek hissediyorum ama 2 keredir aynı kız bebek rüyasını görüyorum. Hayırlısı.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim 12.haftada kıza benziyo dedi ama çok erken ama içime de hep kız doğuyo:)))
Aminnn hepimize inşallahhHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?