Temmuz Ay'ı anneleri

Son aylarinda zorlanmayasin kocaman karinla ben cok sismeden halletmek istiyorum

Çok şişeceğimi sanmıyorum canım. Henüz bir değişiklik yok çünkü, 1.73 boya 51 kg yım. Çok fazla ağırlaşmam diye umuyorum. Arabayla gider geliriz. Çok dolanmayacağım, çok fazla birşey de almayacağım zaten. Doğumdan sonra eksikleri tamamlarız.

Ben 7.aydan sonra almayı düşünüyorum canım. Sadece bebeğimizle konuşurken oğlum-kızım demek için merak ediyoruz cinsiyeti.
Valla ben direk bişiler alıcam içimdeki isyanı susturmam lazım başka türlü olmıcak

Atakent Acıbadem'de hang, doktora gidiyorsun? ben Atakentte oturuyorum ama doktor yada hastane tavsiyesi alamadığım için kimseden gitmeye cesaret edemedim.

Ayrıntılı usg de bebeğin iç organlarında sıkıntı olup olmadığına bakıyorlarmış, yaklaşık yrm saat sürüyormuş bu görüntüleme. Her hastanede fiyat farkı var, benim kendi hastanem 400 tl fiyat verdi. Başka bir hastane 170 dedi, devlet hastanesi ikili test yapmadığım için randevu vermiyor. Bir arkadaşım şuan gebeliğinin 20. haftasında beni uyardı şimdiden araştır randevunu al diye çünkü bunun için geç kalmış ve pahalı bir yerde yapmak zorunda kalmış sizinde aklınızda olsun kızlaar

Bende normal doğum istiyorum sezaryen olan arkadaşlarımın acısına şahit oldum dayanılmaz birşey ama normal doğum yapanlar hemen bir gün sonra taburcu oluyorlar çabuk toparlanıyorlar

Atakent Acıbadem'de hang, doktora gidiyorsun? ben Atakentte oturuyorum ama doktor yada hastane tavsiyesi alamadığım için kimseden gitmeye cesaret edemedim.
Bende orda oturuyordum tasindim ama yine yakinim,ilk olarak yakin diye o hastaneyi tercih ettim uni hastanesi olmasi,yeni dogan yogun bakiminin olmasi ve diger ozel acibademlere gore daha uygun olmasi nedeni ile.. doktorum da mesut kayman acikcasi bende bu sitede görmüştüm iyi bi doktor yazmislar daha sonra bi komsum da iyi oldugunu soyledi bende henuz 3 defa gittim hala deniyorum:)) sen hangi hastaneye gidiyorsun peki?

Bende normal doğum istiyorum sezaryen olan arkadaşlarımın acısına şahit oldum dayanılmaz birşey ama normal doğum yapanlar hemen bir gün sonra taburcu oluyorlar çabuk toparlanıyorlar

Benim arkadaşlarımın ki çok rahat geçti sezeryanları. Bence serzeryanda olsa normal de olsa kişiden kişiye değişen bir durum.

Benim arkadaşlarımın ki çok rahat geçti sezeryanları. Bence serzeryanda olsa normal de olsa kişiden kişiye değişen bir durum.
ben de normal doğum istiyorum ama sezaryenle çok çabuk toparlanan arkadaşlarım var, hele de vücut biraz daha diriyse daha kolay oluyor

ben de çok bakındım ama erkke doktorda rahat edemem ve doğum nöbetine erkek doktor gelirse diye korkuma Nisa'ya gittim :) Biliyorum doktorun cinsiyeti olmaz ama tuhafım işte o konuda:) muayene ücretleri ne kadar Atakentte. Ben Nisa'a 55 tl veriyorum, tetstleri biraz pahalı fırsat bulursam devlete gidiyorum test için.

Banada hep erkek doktorlar daha iyiymis gibi geliyor brans farketmeden. Muayene 120 kan testine 50 lira verdim sgkliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…