Kiz herhal belli olsun da alisverise baslayalim daha hicbisey alamadim.
Aynen bende oyle dusunuyorum ameliyat falan beni daha cok korkutuyo. Doktor 36. Haftada cati muayenesinden sonra belli olur dedi.Kızlar normalmi istiyorsunuz, sezeryanmı ben inşallah bebekte ve bende bir sorun oluşmazsa normal doğumdan yanayım
Kızlar normalmi istiyorsunuz, sezeryanmı ben inşallah bebekte ve bende bir sorun oluşmazsa normal doğumdan yanayım
Kiz herhal belli olsun da alisverise baslayalim daha hicbisey alamadim.
Son aylarinda zorlanmayasin kocaman karinlaBen 7.aydan sonra almayı düşünüyorum canım. Sadece bebeğimizle konuşurken oğlum-kızım demek için merak ediyoruz cinsiyeti.
Son aylarinda zorlanmayasin kocaman karinlaben cok sismeden halletmek istiyorum
İnşallah hiçbir sorun olmadan normal yaparızAynen bende oyle dusunuyorum ameliyat falan beni daha cok korkutuyo. Doktor 36. Haftada cati muayenesinden sonra belli olur dedi.
İnşallah sorun olmaz canım herkesin kendi isteği bende normal istiyorumBen isteğe bağlı sezeryan olacağım canım. En başta doktorumla konuşmuştum zaten.
İnşallah sorun olmaz canım herkesin kendi isteği bende normal istiyorum
Kesinlikle normal istiyorum canım. Sezaryen çok zorlu bir süreçKızlar normalmi istiyorsunuz, sezeryanmı ben inşallah bebekte ve bende bir sorun oluşmazsa normal doğumdan yanayım
Valla ben direk bişiler alıcam içimdeki isyanı susturmam lazım başka türlü olmıcakBen 7.aydan sonra almayı düşünüyorum canım. Sadece bebeğimizle konuşurken oğlum-kızım demek için merak ediyoruz cinsiyeti.
Atakent Acıbadem'de hang, doktora gidiyorsun? ben Atakentte oturuyorum ama doktor yada hastane tavsiyesi alamadığım için kimseden gitmeye cesaret edemedim.Aekadaslar avrupa yakasındaysanız atakent acıbademde ben cok uyguna yaptırıyorum ikili test iiçin kan alındı sadece 50 lira muayene de 120. Ozel sigortam yok sgk için geçerli bu fiyatlar. Bu hastane üniversite hastanesi hem çok iyi hemde uygun.
Ayrıntılı usg de bebeğin iç organlarında sıkıntı olup olmadığına bakıyorlarmış, yaklaşık yrm saat sürüyormuş bu görüntüleme. Her hastanede fiyat farkı var, benim kendi hastanem 400 tl fiyat verdi. Başka bir hastane 170 dedi, devlet hastanesi ikili test yapmadığım için randevu vermiyor. Bir arkadaşım şuan gebeliğinin 20. haftasında beni uyardı şimdiden araştır randevunu al diye çünkü bunun için geç kalmış ve pahalı bir yerde yapmak zorunda kalmış sizinde aklınızda olsun kızlaarAyrıntılı USG derken? 2li taramada ayrıntılı USG yapılıyor zaten çünkü.
Gerçi devletteki USG de sadece ensa kalınlığı filan bakılıyor. Siyah beyaz, hiç birşey görünmüyor.
Ben hem özel hem devlete gidiyorum. Özel doktorumda detaylı usg her gittiğimde yapıyor doktorum. Renki-renksiz.
Sadece cinsiyet öğrenmek için mi gideceksin?
Bende orda oturuyordum tasindim ama yine yakinim,ilk olarak yakin diye o hastaneyi tercih ettim uni hastanesi olmasi,yeni dogan yogun bakiminin olmasi ve diger ozel acibademlere gore daha uygun olmasi nedeni ile.. doktorum da mesut kayman acikcasi bende bu sitede görmüştüm iyi bi doktor yazmislar daha sonra bi komsum da iyi oldugunu soyledi bende henuz 3 defa gittim hala deniyorum:)) sen hangi hastaneye gidiyorsun peki?Atakent Acıbadem'de hang, doktora gidiyorsun? ben Atakentte oturuyorum ama doktor yada hastane tavsiyesi alamadığım için kimseden gitmeye cesaret edemedim.
Bende normal doğum istiyorum sezaryen olan arkadaşlarımın acısına şahit oldum dayanılmaz birşey ama normal doğum yapanlar hemen bir gün sonra taburcu oluyorlar çabuk toparlanıyorlar
ben de normal doğum istiyorum ama sezaryenle çok çabuk toparlanan arkadaşlarım var, hele de vücut biraz daha diriyse daha kolay oluyorBenim arkadaşlarımın ki çok rahat geçti sezeryanları. Bence serzeryanda olsa normal de olsa kişiden kişiye değişen bir durum.
ben de çok bakındım ama erkke doktorda rahat edemem ve doğum nöbetine erkek doktor gelirse diye korkuma Nisa'ya gittim :) Biliyorum doktorun cinsiyeti olmaz ama tuhafım işte o konuda:) muayene ücretleri ne kadar Atakentte. Ben Nisa'a 55 tl veriyorum, tetstleri biraz pahalı fırsat bulursam devlete gidiyorum test için.Bende orda oturuyordum tasindim ama yine yakinim,ilk olarak yakin diye o hastaneyi tercih ettim uni hastanesi olmasi,yeni dogan yogun bakiminin olmasi ve diger ozel acibademlere gore daha uygun olmasi nedeni ile.. doktorum da mesut kayman acikcasi bende bu sitede görmüştüm iyi bi doktor yazmislar daha sonra bi komsum da iyi oldugunu soyledi bende henuz 3 defa gittim hala deniyorum:)) sen hangi hastaneye gidiyorsun peki?
Banada hep erkek doktorlar daha iyiymis gibi geliyor brans farketmeden. Muayene 120 kan testine 50 lira verdim sgkliyim.ben de çok bakındım ama erkke doktorda rahat edemem ve doğum nöbetine erkek doktor gelirse diye korkuma Nisa'ya gittim :) Biliyorum doktorun cinsiyeti olmaz ama tuhafım işte o konuda:) muayene ücretleri ne kadar Atakentte. Ben Nisa'a 55 tl veriyorum, tetstleri biraz pahalı fırsat bulursam devlete gidiyorum test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?