Temmuz Ay'ı anneleri

gözünüz aydın canım ne güzel testleriniz iyi çıkmış bizde cuma verdik inşallah hayırlı sonuçlar alırız.bendede mide yanması başladı canım

Kızlar benim iki gündür alt karnımda batma oluyor. Ağrı değil. Ara ara kramp gibi batıp geçiyor. İki gündür böyle biraz panik oldum sanki

Slm kızlar bende sizin gibi temmuz ayinda hamile kaldim. Durumum sizden biraz farklı ama sormak istiyorum. Benim 16 haftam bitti ve haftalardır karnımın alt tarafında bebeğin gezdiğini hissediyorum ara sıra şişlik oluyor bebeğin olduğu yer geriliyor. Sizlerde hissediyormusunuz böyle şeyler....

Ben bi kaç gündür hissediyorum canım ilk başta batma gibi geliyordu ama şimdi getiliyor sanki. Hareket ediyor sanki :) bu haftalarda başlıyormuş zaten hareketlenmeye

Kızlar benim iki gündür alt karnımda batma oluyor. Ağrı değil. Ara ara kramp gibi batıp geçiyor. İki gündür böyle biraz panik oldum sanki

Bende de oluyor cnm. Hatta dik durunca daha cok batiyor. Sirt ustu uzanıyorum biraz sonra geçiyor. Birde gobek deligim cekiliyor gibi oluyor. Normal oldugunu düşünüyorum bebek buyudugu icin olabilir,pek umursamiyorum.

Birde biryerde okumuştum sanırım kasilmalar bu haftalardan itibaren baslarmis. Doguma kadar vucut kendini hazırlarmis.

Benimde aklıma geldi büyüdüğü için olabilir diye de yine de korktum birazcık inşallah sağlıkla geçiririz hepimiz

Doktora sordum zayifsin ondan daha çok hissediyorsun dedi rahim distan hissediliyor bebek hareket ettikce. birde bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu benimki 12.haftada belli olmustu.

Doktora sordum zayifsin ondan daha çok hissediyorsun dedi rahim distan hissediliyor bebek hareket ettikce. birde bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu benimki 12.haftada belli olmustu.
sadece tahmin var daha belli değil canım senin cinsiyet ne

Cok sukur iyi cikti,insallah canim sizinde iyi cikar.hazimsizlik yaparmis bu haftalarda bol su icmek engelliyomus
Sağol canım Allaha şükür bugün aradılar ve testlerimizin iyi çıktığını söylediler .Ben zaten normaldede çok su içen biriyim zırt pırt tuvalete gidip geliyorum

bizede doktor sanki erkek hibi dedi ben yaa falan deyince belli olmaz dedi ben kız istiyorum ama bakalım sağlıklı sıhatli olsun da cinsiyeti önemli deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…