Slm kızlar bir kaç gündür bogazim çok agiriyor ust solunum enfeksiyonu geciriyorum sanırım...bu sorunu yaşayan oldu mu bebege zarar gelir mi diye endişe ediyorum......
Saol canım ya tavsiyeni deneyecegim.Canim gecmis olsun. Bende kronik tonsilit var. Bademcigim benek benek apse oluyor o derece.
Varsa cam / kestane bali, yoksa normal bal +limon+ sicak su karisimi yapip ic sabah aksam duzenli olarak. Enfeksiyona cevirmden iyilestirebilirsin. Ben 2 senedir doktor tavsiyesi ile boyle yapıyorum hic enfeksiyona çevirmedi. Hic ilac kullanmak zorunda kalmadim.
Geçmiş olsun canım turp ve bal kuru var oda çok iyi geliyor. Biran önce atlatırsın inşallahSlm kızlar bir kaç gündür bogazim çok agiriyor ust solunum enfeksiyonu geciriyorum sanırım...bu sorunu yaşayan oldu mu bebege zarar gelir mi diye endişe ediyorum......
Saol canım ya tavsiyeleriniz icin... Birsey daha soracagim sizinde kasiklarinizda batma oluyormu? Benim sorunum çok belki sizlerde olmuyordur böyle seyler ben yarım rahimliyim o yuzden agrilarim sizden cok olabilir mi diye ogrenmek istedim....Geçmiş olsun canım turp ve bal kuru var oda çok iyi geliyor. Biran önce atlatırsın inşallah
Saol canım ya tavsiyeleriniz icin... Birsey daha soracagim sizinde kasiklarinizda batma oluyormu? Benim sorunum çok belki sizlerde olmuyordur böyle seyler ben yarım rahimliyim o yuzden agrilarim sizden cok olabilir mi diye ogrenmek istedim....
Benimde oluyor canım. Hele bazen aniden saplanıyor kalakalıyorum. Ama sırt üstü uzanmak iyi geliyor. Ve ani hareketlerden kaçınmak lazım.Saol canım ya tavsiyeleriniz icin... Birsey daha soracagim sizinde kasiklarinizda batma oluyormu? Benim sorunum çok belki sizlerde olmuyordur böyle seyler ben yarım rahimliyim o yuzden agrilarim sizden cok olabilir mi diye ogrenmek istedim....
benim de batmalarım çok oluyor, özellikle yorgunken ve ani hareket ederken. Ani hareket etmemeye çalış dedi doktorum. Çokk geçmiş olsun :)Saol canım ya tavsiyeleriniz icin... Birsey daha soracagim sizinde kasiklarinizda batma oluyormu? Benim sorunum çok belki sizlerde olmuyordur böyle seyler ben yarım rahimliyim o yuzden agrilarim sizden cok olabilir mi diye ogrenmek istedim....
Sevgili anneler :) Çok kilo almamış olsak da ufaktan karınlar belirginleşmeye başladı. Ben tavsiye üzerine Muslera'nın Çatlak Öncesi Kremini kullanıyorum. Ama şunu söyleyim her belirtimizde olduğu gibi bu da biraz genetik biraz da vücut yapınıza bağlı :) bol bol su için, mümkünse duştan sonra bir bakım yağı/kremi ile ufak ufak masajlar yapın :) çatlamamak dileğiyle :
Muslera futbolcu olan :) Krem Mustela nın :)
Saol canım ya tavsiyeleriniz icin... Birsey daha soracagim sizinde kasiklarinizda batma oluyormu? Benim sorunum çok belki sizlerde olmuyordur böyle seyler ben yarım rahimliyim o yuzden agrilarim sizden cok olabilir mi diye ogrenmek istedim....
Sevgili anneler :) Çok kilo almamış olsak da ufaktan karınlar belirginleşmeye başladı. Ben tavsiye üzerine Muslera'nın Çatlak Öncesi Kremini kullanıyorum. Ama şunu söyleyim her belirtimizde olduğu gibi bu da biraz genetik biraz da vücut yapınıza bağlı :) bol bol su için, mümkünse duştan sonra bir bakım yağı/kremi ile ufak ufak masajlar yapın :) çatlamamak dileğiyle :)
Kızlar bel ağrılarınız var mı. Bende iki gündür çok arttı. Masajla falan azalıyor ama tam anlamıyla bitiremiyorum
Valla bilmiyorum ki canım o kadar dikkat ediyorum aslında amaBende bir şey yok canım, üşüttün mü acaba? Ya da yoruldun mu?
Valla bilmiyorum ki canım o kadar dikkat ediyorum aslında ama
İki gündür ağrıyor canım. Cuma günü randevum var zaten. Geçmezse bi danışırım olmazsaSürekli mi ağrıyor peki, yoksa 1-2 gündür mü? Diğer forumlarda beli filan ağrıyan arkadaşlara doktor magnezyum vermiş. Gebelikten olan ağrıları için veiliyormuş. Birkaç gün daha ağrırsa doktorunu ara istersen.
İki gündür ağrıyor canım. Cuma günü randevum var zaten. Geçmezse bi danışırım olmazsa
Tahmin var sadece canım %55 kız dediler bakalım bu hafta net öğrenirim herhalde. Bende çok merak ediyorum.Aynen sor canım. İlerleyen haftalarda başlayan ağrılara magnezyum takviyesi veriyorlarmış. Böyle erken ağrıları başlayanlara daha önce verebiliyorlarmış.
Cinsiyet tahmini varmıydı sende, bu hafta mı öğreneceksin?
Benim randevum haftaya kaldı, haftasonu iş için şehir dışında olacağım.
Benimde beynim zıplıyor sürekli, genelde kanım düşünce böyle olur. Gidince kan sayımı isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?