Temmuz Ay'ı anneleri

Bende daha tahmin bile yok cnm ama erkek ben eminim diyebilirim :)

Kızlar bel ağrılarınız var mı. Bende iki gündür çok arttı. Masajla falan azalıyor ama tam anlamıyla bitiremiyorum
Tam olarak bel ağrısı değil ama kalçamda çekilme oluyordu benim, bütün bacağımı ağrıtıyordu sonrasında. Doktor magnezyum verdi, o bana baya iyi geldi. İlaç takviye almak istemezsen günlük 1 tane muz ve maden suyu tüketmelisin. İlaç almadığım zaman muz yiyorum ben de.

Anladım canım bakalım bende deniyim. İnşallah faydasını görürüm ilaca ihtiyaç kalmaz

Selam kızlar, nasılsınız :)

Pantalonlarım artık oturunca kasmaya başladı, akşam eşimle alışverişe gideceğiz.LCW ye filan bakmıştım zaten, sadece 1 pantolon bulup almıştım. Başka mağazalara da bakacağız. E bebek te filan güzel hesaplı şeyler var oraya da bakmayı düşünüyorum. Başka bildiğiniz varmı? Siz birşeyler aldınız mı?

Canım Lcw pantalonlarını ben pek beğenmiyorum giydiğim anda hemen diz izi yapıyor sevmiyorum

Benimde fazla çıkmadı ama biraz alt karında şişlik var dediğin gibi oturduğum zaman acı hissi veriyor o yüzden otururken hep düğmeyi açıyorum :) bir kaç hafta sonra bende pantalon almayı düşünüyorum hamile giyim markaları var ordan alırım heralde

Valla canım ben daha bakmadım ams net üzerinden bende lcw ye bakmıştım ama gitmedim mağazaya daha. Benim o kadar rahatsız etmiyor henüz. Ama duşuk bel yerine yüksek bel pantolonlarınımı kullanıyorum belki ondandır. Öyle çok Bi çıkıntım yok daha :)

Benim bu ara göbek çıktı canım. 300 gr almışım o da göbege gitti herhalde Pantolonların düğme hep açıktı zaten, çok dar giymeyi sevdiğim için mecbur açık bırakıyorum ama artık yumurtalıklarımı kasıyor. Mecbur almam lazım birşeyler.

Hepsi düşük bel ve tayt gibi sıkı benimkiler :) Bacak ve popodan yana sıkıntı yok ama düğme açık olduğu halde alt karnımı kasıyor.

20haftalık hamile olan bir arkadaşım H&M'in pantolonlarını övüyor, LCW nin ilerleyen dönem için karın kısmını pek beğenmemişti. Bununla birlikte GEBE markasının iyi olduğunu söyledi, biraz pahalı olabiliyormuş, birkaç tane internette indirimini gördüğünde almış. Defacto ve LCW'den tunik, bluz görürsen hemen al, piyasada hep civcivli şeyler oluyor diyordu :) Pek sevmez öyle baskılı şeyleri :) Henüz kendim tecrübe etmedim ama duyduklarım bunlar :)

Bende sevmem civcivli bebeli şeyleri. Hamile ürünleri aslında pek bana olmuyor. Bacak ve popo da bir değişiklik olmadığı için, bol geliyor bana. Normal ürünlere de bakacağım. Elbise etek alacağım özellikle.

Hepsi düşük bel ve tayt gibi sıkı benimkiler :) Bacak ve popodan yana sıkıntı yok ama düğme açık olduğu halde alt karnımı kasıyor.
Hımm anladım canım. Benim normalde de ayva göbeği dediğimiz türden bi gobişim var :) o yüzden yulsek belde kullanıyorum sanırım o yüzden sıkmıyor henüz :)

Elbise mantıklı bir seçim aslında ama hiç dikkatimi çeken tarzda denk gelmedim daha. Gerçi gidip bakmak lazım ama dolaşmadım daha ama bende elbise almayı düşünüyorum

Elbise mantıklı bir seçim aslında ama hiç dikkatimi çeken tarzda denk gelmedim daha. Gerçi gidip bakmak lazım ama dolaşmadım daha ama bende elbise almayı düşünüyorum

Elbise olarak hamile elbiseleri olmadı bana canım. Basen bölgesi çok bol geldi kötü durdu. Düz kesim normal elbise bakacağım. 1 beden büyük alsam işimi görür diye düşünüyorum.

Elbise olarak hamile elbiseleri olmadı bana canım. Basen bölgesi çok bol geldi kötü durdu. Düz kesim normal elbise bakacağım. 1 beden büyük alsam işimi görür diye düşünüyorum.
Olabilir canım. Hamile elbiseleri kiminde gerçekten çok burdayım diyor. Belki salaş bişide işini gorebilir

benimde sanki göbek başladı çıkmaya bende muslera aldım hergün sürüyorum ama cildim çok kuru inşaallah çok çatlammam

Kızlar benim iki gündür alt karnımda batma oluyor. Ağrı değil. Ara ara kramp gibi batıp geçiyor. İki gündür böyle biraz panik oldum sanki
canım benimde karnımda batmalr başladı 2 gündür kedeşimle konuştum benimde hamileken çok olmuştu dedi o alışkınım

benimde sanki göbek başladı çıkmaya bende muslera aldım hergün sürüyorum ama cildim çok kuru inşaallah çok çatlammam
Bol bol su iç canım. Bende badem ve kakao yağı kullanıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…