Pozisyonu uygunsa yapar canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benimde yarın var merakla bekliyorum :)Kızlar benim bugün saat 4'te randevum var, çok heyecanlıyım epeydir bebişi görmüyordum. Nasıl büyümüş mü diye çok merak ediyorum doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba
Kızlar benim bugün saat 4'te randevum var, çok heyecanlıyım epeydir bebişi görmüyordum. Nasıl büyümüş mü diye çok merak ediyorum doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba
Pozisyonu uygunsa yapar canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benimde yarın var merakla bekliyorum :)
Hadi hayırlısı canım :) benim çok fazla baş ağrım ve dönmem oluyor ve iştahım kapalı bakalım onun için ne diyecek. Vitamin fln verse iyi olur kilo kaybımda olduğu için halsizleştim iyicePozisyonu uygunsa yapar canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benimde yarın var merakla bekliyorum :)
Evet ya bugün görüş günü diyorum :)hayırlı haberlerle gelin inşaallah :)Hayatımda doktora gitmeyi hiç bu kadar dört gözle beklememiştim :)
@fzfzfz güzel haberlerle gel inşallah. Bakalım cinsiyeti gösterecek mi :)
Belki takviye falan verebilir canım bi danış bakalımHadi hayırlısı canım :) benim çok fazla baş ağrım ve dönmem oluyor ve iştahım kapalı bakalım onun için ne diyecek. Vitamin fln verse iyi olur kilo kaybımda olduğu için halsizleştim iyice
Valla hemen hemen ayda bir gibi bişi canım. Ultrasonda boyunu söylüyorlar ama kilosunu hiç bilmiyorum ben :)Kızlar bebeğinizin gramini, boyunun kaç cm olduğu biliyor musunuz ayda bir mi gidiyorsunuz kontrole..
Kız konturole gittin mi ne oldu meraklandırma biziKızlar benim bugün saat 4'te randevum var, çok heyecanlıyım epeydir bebişi görmüyordum. Nasıl büyümüş mü diye çok merak ediyorum doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba
Evet bende çok merak ettim hayırlı haberlerle geell :)Kız konturole gittin mi ne oldu meraklandırma bizi
Ben yaşamadım canım ama bu tarz şeyler hormonlardan dolayı oluyor. Saç kremi ben kullanıyorum sıkıntı olacağını düşünmedim hiçKızlar aranızda saç problemi yaşıyan varmı zaten saçım çok dökülürdü ondan yana sıkıntı yok devam ama bide çok kurudu kazık gibi normalde yumuşacıktır saçlarım saç kremimi kullansam acaba
Ben yaşamadım canım ama bu tarz şeyler hormonlardan dolayı oluyor. Saç kremi ben kullanıyorum sıkıntı olacağını düşünmedim hiç
Günaydın anneler:kk200:
Bugün saat birde randevum var. Çok heyecanlıyım bebişimi görucem diye :)
İnşallah canım. Daha cinsiyet belli değil tahmin var ama çok düşük yani %55 kız demişlerdi. Bakalım inşallah net görürüm bugün :)Tamam canım bakayım beğendiğim bişey bulursam alıcam
Git ve bize güzel haberlerle gel cinsiyeti öğrenmişmiydin
Bende %60 kız dedi diye kaptırdım baya kendimiİnşallah canım. Daha cinsiyet belli değil tahmin var ama çok düşük yani %55 kız demişlerdi. Bakalım inşallah net görürüm bugün :)
Kız nasıl gitti konturolGünaydın anneler:kk200:
Bugün saat birde randevum var. Çok heyecanlıyım bebişimi görucem diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?