Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar benim bugün saat 4'te randevum var, çok heyecanlıyım epeydir bebişi görmüyordum. Nasıl büyümüş mü diye çok merak ediyorum doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba

Kızlar benim bugün saat 4'te randevum var, çok heyecanlıyım epeydir bebişi görmüyordum. Nasıl büyümüş mü diye çok merak ediyorum doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba
Pozisyonu uygunsa yapar canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benimde yarın var merakla bekliyorum :)

Pozisyonu uygunsa yapar canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benimde yarın var merakla bekliyorum :)

hayırlı haberlerle gelin inşaallah :)Hayatımda doktora gitmeyi hiç bu kadar dört gözle beklememiştim :)

Hadi hayırlısı canım :) benim çok fazla baş ağrım ve dönmem oluyor ve iştahım kapalı bakalım onun için ne diyecek. Vitamin fln verse iyi olur kilo kaybımda olduğu için halsizleştim iyice

Hadi hayırlısı canım :) benim çok fazla baş ağrım ve dönmem oluyor ve iştahım kapalı bakalım onun için ne diyecek. Vitamin fln verse iyi olur kilo kaybımda olduğu için halsizleştim iyice
Belki takviye falan verebilir canım bi danış bakalım

Kızlar bebeğinizin gramini, boyunun kaç cm olduğu biliyor musunuz ayda bir mi gidiyorsunuz kontrole..

Kızlar bebeğinizin gramini, boyunun kaç cm olduğu biliyor musunuz ayda bir mi gidiyorsunuz kontrole..
Valla hemen hemen ayda bir gibi bişi canım. Ultrasonda boyunu söylüyorlar ama kilosunu hiç bilmiyorum ben :)

Kız konturole gittin mi ne oldu meraklandırma bizi

Kızlar aranızda saç problemi yaşıyan varmı zaten saçım çok dökülürdü ondan yana sıkıntı yok devam ama bide çok kurudu kazık gibi normalde yumuşacıktır saçlarım saç kremimi kullansam acaba

Ben yaşamadım canım ama bu tarz şeyler hormonlardan dolayı oluyor. Saç kremi ben kullanıyorum sıkıntı olacağını düşünmedim hiç

Günaydın anneler :kk200:
Bugün saat birde randevum var. Çok heyecanlıyım bebişimi görucem diye :)

Ben yaşamadım canım ama bu tarz şeyler hormonlardan dolayı oluyor. Saç kremi ben kullanıyorum sıkıntı olacağını düşünmedim hiç

Tamam canım bakayım beğendiğim bişey bulursam alıcam
Günaydın anneler :kk200:
Bugün saat birde randevum var. Çok heyecanlıyım bebişimi görucem diye :)

Git ve bize güzel haberlerle gel cinsiyeti öğrenmişmiydin

Tamam canım bakayım beğendiğim bişey bulursam alıcam

Git ve bize güzel haberlerle gel cinsiyeti öğrenmişmiydin
İnşallah canım. Daha cinsiyet belli değil tahmin var ama çok düşük yani %55 kız demişlerdi. Bakalım inşallah net görürüm bugün :)

İnşallah canım. Daha cinsiyet belli değil tahmin var ama çok düşük yani %55 kız demişlerdi. Bakalım inşallah net görürüm bugün :)
Bende %60 kız dedi diye kaptırdım baya kendimi

Kızlar işe şimdi geldim de ancak yazabildim. Dün doktora gittik çok şükür bebeğin durumu iyi vitamin fln verdi. Bebeğin cinsiyeti için büyük ihtimalle kız dedi. Erkek olsa çok belli olurdu ama şuan orası boş görünüyor buda demektir ki bebeğiniz kız dedi. Yalnız ben galiba şoka girdim, hep erkek hissediyordum rüyalarımda erkek bebek görüyordum, herkes seninki kesin erkek diyordu kendimi çok kaptırmışım kız olduğunu duyunca şaşkınlıkla karşıladım. Hatta inananasım gelmedi başka bir usg cihazına girmeyi bile düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…