Hadi ya değişiyor mu öyle hangi haftada kız demişlerdi. Hayırlı uğurlu olsunKızlar ben geldim. Bebişimi gördüm. Geçen sefer kız demişlerdi ama bu sefer erkek dediler. Sanırım prensim oşucak :)
Hayırla Sağlıkla gelsin küçük Prens :)Kızlar ben geldim. Bebişimi gördüm. Geçen sefer kız demişlerdi ama bu sefer erkek dediler. Sanırım prensim oşucak :)
Amin canım :)Hayırla Sağlıkla gelsin küçük Prens :)
Peki sen ne hissediyordun canım rüyada falan görmüşmüydünKızlar işe şimdi geldim de ancak yazabildim. Dün doktora gittik çok şükür bebeğin durumu iyi vitamin fln verdi. Bebeğin cinsiyeti için büyük ihtimalle kız dedi. Erkek olsa çok belli olurdu ama şuan orası boş görünüyor buda demektir ki bebeğiniz kız dedi. Yalnız ben galiba şoka girdim, hep erkek hissediyordum rüyalarımda erkek bebek görüyordum, herkes seninki kesin erkek diyordu kendimi çok kaptırmışım kız olduğunu duyunca şaşkınlıkla karşıladım. Hatta inananasım gelmedi başka bir usg cihazına girmeyi bile düşündüm.
Şuan korktum yaa durumumuz aynıydı ama ben kız gibi hissediyorum sen nasıl hissediyordun rüyada falan görmüşmüydünKızlar ben geldim. Bebişimi gördüm. Geçen sefer kız demişlerdi ama bu sefer erkek dediler. Sanırım prensim oşucak :)
Allah gönlüne göre versin inşallahŞuan korktum yaa durumumuz aynıydı ama ben kız gibi hissediyorum sen nasıl hissediyordun rüyada falan görmüşmüydün
Allah gönlüne göre versin inşallah
13 haftalıkken kız demişlerdi canım ama %55 demişlerdi zatenHadi ya değişiyor mu öyle hangi haftada kız demişlerdi. Hayırlı uğurlu olsun
Valla canım his yoktu bende ama rüyamda kız görmüştümŞuan korktum yaa durumumuz aynıydı ama ben kız gibi hissediyorum sen nasıl hissediyordun rüyada falan görmüşmüydün
Valla canım his yoktu bende ama rüyamda kız görmüştüm
Amin canım inşallahAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun
gözün aydın canım sağlıklı sıhatli olsunKızlar ben geldim. Bebişimi gördüm. Geçen sefer kız demişlerdi ama bu sefer erkek dediler. Sanırım prensim oşucak :)
Hadi gozun aydinKızlar ben geldim. Bebişimi gördüm. Geçen sefer kız demişlerdi ama bu sefer erkek dediler. Sanırım prensim oşucak :)
Sağol canım :)Hadi gozun aydintebrikler canım
Valla gayet iyiyim canım sanki hamile olan ben değilim :) hiçbir fark da yok dahaKızlar nasılsınız bebişler nasıl ne gibi farklılıklar var
Yaa benim bulantımda halsizligimde devam ediyo hiç iştahım yokValla gayet iyiyim canım sanki hamile olan ben değilim :) hiçbir fark da yok daha
Bulantı için ilaç kullanıyor musun ne kullanıyorsunYaa benim bulantımda halsizligimde devam ediyo hiç iştahım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?