Temmuz Ay'ı anneleri

Bir ara zofran kullandım işede yaradı ama ilaç ağır dozdaydı bende devam etmedim şuan bişey kullanmıyorum
Anladım canım inşallah geçer biran önce bende de iştahsızlık var ama bulantım yok şükür inşallah swnimde geçer biran önce

Anladım canım inşallah geçer biran önce bende de iştahsızlık var ama bulantım yok şükür inşallah swnimde geçer biran önce

İnşallah canım sende bebişi hissediyomusun ben artık daha sık hissetmeye başladım cinsiyetide baya merak ediyorum kıza kendimi çok kaptırdım ama tabiki ilk önce sağlıklı olması önemli

İnşallah canım sende bebişi hissediyomusun ben artık daha sık hissetmeye başladım cinsiyetide baya merak ediyorum kıza kendimi çok kaptırdım ama tabiki ilk önce sağlıklı olması önemli
Bende çok yok canım ya bazen uzandıp dinliyorum kendimi ama çok değil yani doktora sordum 20. Haftaya kadar normal dedi

Kızlar başka cinsiyet öğrenen varmı durumlar denir kimin neyi oluyor

Kızlar benim belim ve karnim kasiniyor sizin nasıl bilmem ama karnim 4 aylık hamile karnı gibi durmuyor sanki ama ben bebeği uzun zamandır hissediyorum benim rahim küçük herhalde onun için 12 .haftadan beri hissediyorum ara ara şişlik oluyor bebeğin olduğu yerde geziyo baya benim kuzum.

Benim de bulantilar devam ediyor kokular beni çok rahatsız ediyor ayrıca mide ağrısı cekiyorum iştah fazla yok herkesin durumu değişik inşallah bizde atlatiriz kısa zamanda..
İnşallah biran önce geçer doktor konturolun nezaman cinsiyeti öğrendinmi

Günaydın, hayırlı haftalar :)

muzeyyenmf canım gözün aydın, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Slm kızlar sizleri birsey sormak istiyorum bu ağda meselesini ne yapıyorsunuz.
ben de yapıyorum, yapılmaz diye bişey de duymadım, üstelik temizliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönem, yapma deseler de duramam :S

Bende aynen devam bide durumumuzun ne olucağı belli olmuyo acil hastaneye gitmemiz gerekebilir ve açıkçası pis bir şekilde görünmek istemem ben buraya yeni taşındım ondan şehirle alakalı bir fikrim yok ama normalde zaten düzenli ağdaya gidiyodum biraz tüylüyüm ve bu durumdan çok muzdaribim en kısa zamanda burda da düzenli gidebileceğim bir yer istiyorum umarım bulurum

Kızlar bende doktorun verdiği kan ilacı ve vitamini kullanmaya başladıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım yalnız inanılmaz derecede iştahım açıldı üç saatte bir mutlaka bir şeyler yemem lazım yoksa elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. Böyle giderse kısa zamanda çok kilo alıcam gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…