Bir ara zofran kullandım işede yaradı ama ilaç ağır dozdaydı bende devam etmedim şuan bişey kullanmıyorumBulantı için ilaç kullanıyor musun ne kullanıyorsun
Anladım canım inşallah geçer biran önce bende de iştahsızlık var ama bulantım yok şükür inşallah swnimde geçer biran önceBir ara zofran kullandım işede yaradı ama ilaç ağır dozdaydı bende devam etmedim şuan bişey kullanmıyorum
Anladım canım inşallah geçer biran önce bende de iştahsızlık var ama bulantım yok şükür inşallah swnimde geçer biran önce
Bende çok yok canım ya bazen uzandıp dinliyorum kendimi ama çok değil yani doktora sordum 20. Haftaya kadar normal dediİnşallah canım sende bebişi hissediyomusun ben artık daha sık hissetmeye başladım cinsiyetide baya merak ediyorum kıza kendimi çok kaptırdım ama tabiki ilk önce sağlıklı olması önemli
Anladım canımBende çok yok canım ya bazen uzandıp dinliyorum kendimi ama çok değil yani doktora sordum 20. Haftaya kadar normal dedi
Benim de bulantilar devam ediyor kokular beni çok rahatsız ediyor ayrıca mide ağrısı cekiyorum iştah fazla yok herkesin durumu değişik inşallah bizde atlatiriz kısa zamanda..Yaa benim bulantımda halsizligimde devam ediyo hiç iştahım yok
İnşallah biran önce geçer doktor konturolun nezaman cinsiyeti öğrendinmiBenim de bulantilar devam ediyor kokular beni çok rahatsız ediyor ayrıca mide ağrısı cekiyorum iştah fazla yok herkesin durumu değişik inşallah bizde atlatiriz kısa zamanda..
İnsaallah cinsiyetini çok önce öğrendim ben erkek oldugunu.persembe günü gidecegim kontrole. .İnşallah biran önce geçer doktor konturolun nezaman cinsiyeti öğrendinmi
Slm kızlar sizleri birsey sormak istiyorum bu ağda meselesini ne yapıyorsunuz.
Amin canım hepimize inşallah :)Günaydın, hayırlı haftalar :)
muzeyyenmf canım gözün aydın, hayırlı olsun prensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Valla bende yaptırıyorum canımSlm kızlar sizleri birsey sormak istiyorum bu ağda meselesini ne yapıyorsunuz.
ben de yapıyorum, yapılmaz diye bişey de duymadım, üstelik temizliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönem, yapma deseler de duramam :SSlm kızlar sizleri birsey sormak istiyorum bu ağda meselesini ne yapıyorsunuz.
Bende devam ediyorum göbeğimde artış oldu onu da aldırıyorumSlm kızlar sizleri birsey sormak istiyorum bu ağda meselesini ne yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?