Temmuz Ay'ı anneleri

Çok şükür, halsizlikten kurtuluyosun :) bol bol süt ürünleri tüket, iştahı biraz frenliyor

Ben bir hafta evde ağda yaptım iki gün sonra doktora gittim,doktor ne yaptın dedi rahim kasilmiş bebeğim sıkışmıştı o yüzden tedirginim benim gibi sıkıntılı bir hamilelikte ne derece saglikli olur diye dusunuyorum. Sizin sıkıntiniz yoksa neden yapmayasiniz...

Canım ben doktorumla bu konuyu konuşmadım oda bişey demedi yani o yüzden bir bilgim yok

Canım ben konuşmuştum
benimde kanamam olmuştu duşul tehlikem vardı geçti çok şükür. Sorun olmayacağını söyledi. Ama ben kuaföre gidiyorum. Acaba sen alırken kasıklarını falan sıkıştırdım mı istemeden

Bu arada kızlar doktorum demir hapına başladı. Varmı aranızda kullanan

Bu arada kızlar doktorum demir hapına başladı. Varmı aranızda kullanan
ben de neredeyse 1 aydır Decavit kullanıyorum, Demirin yanı sıra magnezyum, fosfor, Kalsiyum, Vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, D2, E içeriyor. Ama inanılmaz mide bulantısı yapıyor. Hapı aldıktan sonra bir müddet hareketsiz kalmak gerekiyor. Yoksa anında geri çıkarıyorum :S

Ay cok guldum
Ben ilk aylar bisey yiyemedim 3.5 ayligim suan 1.5 kilo aldim henuz ama 1 haftadir istahim cok acik yine de dikkat ediyorum,etmek istiyorum..
Gecen gun tavuklupilav yedim hemde o pis arabalarda adamlarin sattigi pilavlardan(eşim adam çişini yaptı geldi pis bu yeme) diye zorladıgı halde,evet benimde canım kola falan cok istiyo ki normalde içmezdim. Fast food da canım çekiyor normalde onları da pek yemezdim bakalım sonumuz ne olacak

Bende henüz 300 gr aldım sadece.. Canım ne isterse gün içinde yiyorum ama akşam avakadolu yeşil salata yiyorum sadece. Gün içinde yediklerimin dengelendiğini umuyorum :) Gerçi senelerdir bu şekilde kilo kontrolu sağlıyorum. İstediğim herşeyi yiyorum ama diğer öğünde dengeliyorum.

Benim tek derdim canımın sürekli fastfood ve sucuk salam sosis üçlemesini istemesi çok zararlı oldukları için yemek istemiyorum.
Daha yarım kilo aldım ama sanırım yolun çokk başındayım bulantılarımm filan geçince iştahım da açıldı. hadi bakalım hayırlısı diyorum

Benimde aksine salam sosis çok severim, hiç canım istemiyor. İstemesin de zaten toxoplazma negatif çıktı yememem lazım.

One canım ilk defa duydum

Gebeliğin ilk haftasında yapılan testlerden biri canım. Toksoplazma bakterisi testi. Kedi/köpek gibi hayvanlardan ve çiğ et ve et ürünlerinden (salam sosis) geçermiş. Birçok insan bu zamana kadar geçirmiş olurmuş, o zaman sorun yok. Ama ben geçirmemişim. O kadar da etli çğ köfte, salam sosis yememe ve hayvanlarla haşır neşir olmama rağmen hiç kapmamışım. Gebelikte kapılır ise çok tehlikeli bebek için. O yüzden kesinlikle çiğ ürünler ve hayvanlara dokunmam yasak..

Kızlar nasıl gidiyor benim burun içindeki etlerim şişmiş, yani konkalar. kulak dr muayene oldum gebelikte şişebiliyormuş yıkama suyu verebildi sadece gece çok sesli uyuyormuşum eşim diyor ve nefes darlığı çekiyorum
15+5 im

Ben hala hamile gibi değilim canım. Hiç bir rahatsızlığım yok çok şükür. Hatta unutuyorum hamile olduğumu, koşturup duruyorum veya birşeyler taşıyorum. Karşı komşum görüp uyarıyor genelde

Oh oh maşallah insallah sonuna kadar böyle rahat sorunsuz geçer Sen yine de koşma dikkat et, arada naza da çek kendini bende çok uyku yaptı bir de ara sıra bulantılar devam ediyor ama gayet iyiyim çok şükür, erkek bebe uyku yaparmış öyle diyorlar benimki de erkek büyük ihtimalle senin bebiş cinsiyeti belli olmuşmuydu

Anladım canım çok dikkatli ol inşallah bir sorun yaşamazsın

doktormu dedi sen mi öyle hissediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…