Oh oh maşallah insallah sonuna kadar böyle rahat sorunsuz geçerSen yine de koşma dikkat et, arada naza da çek kendini bende çok uyku yaptı bir de ara sıra bulantılar devam ediyor ama gayet iyiyim çok şükür, erkek bebe uyku yaparmış öyle diyorlar benimki de erkek büyük ihtimalle senin bebiş cinsiyeti belli olmuşmuydu
Bende de toxoplazma negatif çıktı. o yüzden çekiniyorum. Bir de pişirip yemek de çok çözüm değilmiş bilginizi olsun. Hazır satılan sucuk salam sosis içerisinde Nitrit ve Nitrat tuzları var, bu da bebekte toksik etki oluşturuyormuş.Benimde aksine salam sosis çok severim, hiç canım istemiyor. İstemesin de zaten toxoplazma negatif çıktı yememem lazım.
doktormu dedi sen mi öyle hissediyosun
Bu hafta belli olacak canım, erkek hissediyorum :)
Bir ben miyim hissiz :) hiiçç içime doğmadı cinsiyeti :)
İnşaallah bu cumartesi öğreneceğiz :)
Hayırlı uğurlu olsun canım sanırım çoğu kişinin erkek olucak bebişiKızlar biz bugün doktara giitik ve cinsiyetimizi öğrendik oğluşum geliyo sağlıkla sıhatla
ben birkaç gün giremicem memlekete annemlere gidiyotuz tatile allaha emanet olun
Bende o ilacı içiyorum günde iki tane vermişti ama beni kötü hissettiriyor o yüzden gece uyumadan önce bir tane içiyorum ona rağmen metabolizmamı çok yavaşlattı yani biraz daha zaman sonra kabızlık problemi ile karşı karşıya kalıcam gibime geliyorFerrum fort canım
Bana günde bir tane verdi canım inşallah yan etki yapmazBende o ilacı içiyorum günde iki tane vermişti ama beni kötü hissettiriyor o yüzden gece uyumadan önce bir tane içiyorum ona rağmen metabolizmamı çok yavaşlattı yani biraz daha zaman sonra kabızlık problemi ile karşı karşıya kalıcam gibime geliyor
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar biz bugün doktara giitik ve cinsiyetimizi öğrendik oğluşum geliyo sağlıkla sıhatla
ben birkaç gün giremicem memlekete annemlere gidiyotuz tatile allaha emanet olun
Kızlar biz bugün doktara giitik ve cinsiyetimizi öğrendik oğluşum geliyo sağlıkla sıhatla
Benim bebeğim de kız bizde cumartesi öğrendik
mantar enfeksiyonu geçiriyorum( gebeliğin 5. haftasında da olmuştu zalain diye bir krem vermişti doktor yeniden onu kullanmaya başladım inşallah bir zararı olmaz. çok sinir bozucu bir durum ya
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin :)Benim bebeğim de kız bizde cumartesi öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?