Temmuz Ay'ı anneleri

Bu hafta belli olacak canım, erkek hissediyorum :)

Benimde aksine salam sosis çok severim, hiç canım istemiyor. İstemesin de zaten toxoplazma negatif çıktı yememem lazım.
Bende de toxoplazma negatif çıktı. o yüzden çekiniyorum. Bir de pişirip yemek de çok çözüm değilmiş bilginizi olsun. Hazır satılan sucuk salam sosis içerisinde Nitrit ve Nitrat tuzları var, bu da bebekte toksik etki oluşturuyormuş.

doktormu dedi sen mi öyle hissediyosun

doktor 11. haftamdayken ultrasonda bakarken çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi tekrar kontrol 14. haftada çıkıntı var erkek muhtemelen ama pipisi oluşsun sonra bizi yalancı çıkartıyor bebişler dedi ben usg girdim radyoloji doktoru da erkek muhtemelen dedi bakalım

ben ilk gebe olduğumu öğrendiğimden beri oğlum olacak diyordum gerçi ilk bebeğim olacağı için önemsemiyordum ama hani içine doğar ya 13+5 ken erkek dedi doktor önemsemedim 15+1 de erkek dedi bakalım hayırlısı

Bir ben miyim hissiz :) hiiçç içime doğmadı cinsiyeti :)
İnşaallah bu cumartesi öğreneceğiz :)

Bir ben miyim hissiz :) hiiçç içime doğmadı cinsiyeti :)
İnşaallah bu cumartesi öğreneceğiz :)

Aslında benim içime doğma değil de, vücut tipimin hiç değişmemesi hala 34 beden giyiyorum sadece göbek var. Hamile pantolonları 34 beden alıyorum beli penye nasılsa diye. Yüzüm gözüm filan hiç değişmedi, karnım sivri o yüzden kesin erkek diyorum. Ha birde NUB teorisi dogruysa eğer , ultrason fotosunda nub çıkıntısı da bildiğin erkek görünüyor. Ondan hissediyorum diyorum

Kızlar biz bugün doktara giitik ve cinsiyetimizi öğrendik oğluşum geliyo sağlıkla sıhatla
ben birkaç gün giremicem memlekete annemlere gidiyotuz tatile allaha emanet olun

Kızlar biz bugün doktara giitik ve cinsiyetimizi öğrendik oğluşum geliyo sağlıkla sıhatla
ben birkaç gün giremicem memlekete annemlere gidiyotuz tatile allaha emanet olun
Hayırlı uğurlu olsun canım sanırım çoğu kişinin erkek olucak bebişi

Ferrum fort canım
Bende o ilacı içiyorum günde iki tane vermişti ama beni kötü hissettiriyor o yüzden gece uyumadan önce bir tane içiyorum ona rağmen metabolizmamı çok yavaşlattı yani biraz daha zaman sonra kabızlık problemi ile karşı karşıya kalıcam gibime geliyor

B Bana günde bir tane verdi canım inşallah yan etki yapmaz

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar nasıl gidiyor. Ben göbeğim çıkmıyor diye diye çıkardım sonunda kilo artışı yok henüz. Gramı gramına aynıyım :)

mantar enfeksiyonu geçiriyorum ( gebeliğin 5. haftasında da olmuştu zalain diye bir krem vermişti doktor yeniden onu kullanmaya başladım inşallah bir zararı olmaz. çok sinir bozucu bir durum ya

mantar enfeksiyonu geçiriyorum ( gebeliğin 5. haftasında da olmuştu zalain diye bir krem vermişti doktor yeniden onu kullanmaya başladım inşallah bir zararı olmaz. çok sinir bozucu bir durum ya

banyoda sirkeli su bulundur canım. Bununla yıka sürekli, geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…