Temmuz Ay'ı anneleri

bugün öğrendim betahcg 65
SAT 25 haziran
endokrinde test istemişti dr orda çıktı 2gün sonra tekrar bakalım suan değer düşük dedi ne diyorsunuuz
hamileyim diyebilirmiyim sizcee

SAT 25 haziran
endokrinde test istemişti dr orda çıktı 2gün sonra tekrar bakalım suan değer düşük dedi ne diyorsunuuz
Bence var gibi canım inşallah düzenli bir şekilde yükselir ben hiç değerimi öğrenmedim direk kantesti pozitif dendi

daha günüm geçmediği için idrar testi yapmamıştım
hipotiroid hastasıyım ilacımın dozunu düzenliyordu dr onun için test baktı

inşallah vardır amin aminn

SAT 25 haziran
Diyebilirsin canım katlanarak artarsa da tamamdır :)

daha günüm geçmediği için idrar testi yapmamıştım
hipotiroid hastasıyım ilacımın dozunu düzenliyordu dr onun için test baktı

inşallah vardır amin aminn

Daha yeni olabilir, inşallah katlanarak artar :)

Ben de temmuz annelerine girdim, daha miniminnak. Korkuyordum değerim düşük ya artmazsa diye. Neyseki bugün aldım güzel haberimi.
Sat 26 hazirandı, 11 temmuzda çatlatma iğnesi vurundum o yüzden geç ovülasyon oldum, geç döllenme olmuş haliyle.
bhcg iğneden 12 gün sonra, 23 temmuzda, 32 çıktı, bugün 25 temmuzda da 92 çıktı. Doktor iyi katlanmış dedi

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin.

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin.
Hoşbuldum Amin canım hepimizinkini inşallah.
Daha bi belirtim yok, canım felaket tuz çekiyor, hiç de kullanmam. Bulantım da yok sadece uyuyup duruyorum ve felaket başım dönüyor, düşme tehlikesi geçirecek kadar . Kasıklarım ve göğüslerim çok fena ağrıyor. Sizde de öylemiydi 4. hafta?

Gözün aydın canım hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤

Valla canım benim hiçbişi yoktu :) bir kaç gündür başladı ama bünyeden bünyeye değişiyor

Benim cuma gunu hcg 60'tı pazartesi öğlen yeniden tahlil yaptım 325 yükselmiş. Doktor biraz yüksek ikiz olabilir ama sadece olabilir belli değil dedi. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Sağlıkla doğsun da tek çift farketmiyor

Gözün aydın canım

teşekkür ediyorum :)

hayırlısı olsun canım :)

Bende sadece kasık ve göğüs ağrısı var sadece. Dün çok bulantım vardı,hasta gibiydim ama bugün iyiyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…