Kızlar nasıl gidiyor. Ben göbeğim çıkmıyor diye diye çıkardım sonundakilo artışı yok henüz. Gramı gramına aynıyım :)
Kızlarr benim minik kızım geliyooooo
Kesinleşti mi? Çok sevindim canım gözün aydın :) Benim yarın kontrolum var o zaman belli olacak.
Ben erkek diyorum ama eşim bir umut hala kız diye bekliyor :)
Evet canım belli oldu en başından beri isteğimde hislerimde bu yöndeydi çokk mutlu oldum eşimde bende bunu bekliyoduk çok şükür gayet sağlıklı ve olması gerektiği gibiymiş bende bir kilo almışım bebeği hissediyorum dedim doktora karın duvarım inceymiş daha erken hissetmenin sebebi buymuş bide kilolu değilsin hissetmen normal dedi
Aynen canım ondandır bakalım senin bebiş nasıl yarın bizi haberdar etÇok sevindim canım :) Bende hissediyorum bebişin hareketlerini bende çok zayıfım ondan sanırım.
Aynen canım ondandır bakalım senin bebiş nasıl yarın bizi haberdar et
Güzel haberlerini bekliyoruz :)ederim mutlaka, 5 hafta oldu görmeyeli bizde çok merak ediyoruz. Kocaman olmuştur kesin :)
Saç tokası ile tutturuyorsun canım anlayamadım ben :) benimde çok sevdiğim pantalonlar düğmeyi kapayınca acıtıyor o yüzde otururken hep düğmeyi açıyorum hamile pantalonuna 20. haftadan itibaren geçmeyi düşünüyorum şuan çok az karnım var çünkü toka iyi fikir ama nasıl yapacağımı anlamadımBenim de geçen hafta kapanan pantolonumun düğmesi bu hafta kapanmıyoorlastikli saç tokasıyla kapatıyorum fikir olsun size de 16 haftama girdim 1.5 kg aldım
Saç tokası ile tutturuyorsun canım anlayamadım ben :) benimde çok sevdiğim pantalonlar düğmeyi kapayınca acıtıyor o yüzde otururken hep düğmeyi açıyorum hamile pantalonuna 20. haftadan itibaren geçmeyi düşünüyorum şuan çok az karnım var çünkü toka iyi fikir ama nasıl yapacağımı anlamadım
bu çok iyi :) ben genelde tunik giyiyorum bunu denerim yarın :)
Supersin
MantıklıymışBenim de geçen hafta kapanan pantolonumun düğmesi bu hafta kapanmıyoorlastikli saç tokasıyla kapatıyorum fikir olsun size de 16 haftama girdim 1.5 kg aldım
Ayyy tebrikler canımKızlarr benim minik kızım geliyooooo
Supersinbu beni kurtarır :) doktora gittin mi canım
Günaydınlarr :)
Doktordan geliyorum, benim de bir kızım olacak inşaallah :)
Hayırlı olsun canım benim kide kız birbirimize yardımcı oluruz inşallahGünaydınlarr :)
Doktordan geliyorum, benim de bir kızım olacak inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?