Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar nasıl gidiyor. Ben göbeğim çıkmıyor diye diye çıkardım sonunda kilo artışı yok henüz. Gramı gramına aynıyım :)

Benim de geçen hafta kapanan pantolonumun düğmesi bu hafta kapanmıyoorlastikli saç tokasıyla kapatıyorum fikir olsun size de 16 haftama girdim 1.5 kg aldım

Kesinleşti mi? Çok sevindim canım gözün aydın :) Benim yarın kontrolum var o zaman belli olacak.
Ben erkek diyorum ama eşim bir umut hala kız diye bekliyor :)

Evet canım belli oldu en başından beri isteğimde hislerimde bu yöndeydi çokk mutlu oldum eşimde bende bunu bekliyoduk çok şükür gayet sağlıklı ve olması gerektiği gibiymiş bende bir kilo almışım bebeği hissediyorum dedim doktora karın duvarım inceymiş daha erken hissetmenin sebebi buymuş bide kilolu değilsin hissetmen normal dedi

Çok sevindim canım :) Bende hissediyorum bebişin hareketlerini bende çok zayıfım ondan sanırım.

Çok sevindim canım :) Bende hissediyorum bebişin hareketlerini bende çok zayıfım ondan sanırım.
Aynen canım ondandır bakalım senin bebiş nasıl yarın bizi haberdar et

Benim de geçen hafta kapanan pantolonumun düğmesi bu hafta kapanmıyoorlastikli saç tokasıyla kapatıyorum fikir olsun size de 16 haftama girdim 1.5 kg aldım
Saç tokası ile tutturuyorsun canım anlayamadım ben :) benimde çok sevdiğim pantalonlar düğmeyi kapayınca acıtıyor o yüzde otururken hep düğmeyi açıyorum hamile pantalonuna 20. haftadan itibaren geçmeyi düşünüyorum şuan çok az karnım var çünkü toka iyi fikir ama nasıl yapacağımı anlamadım

Bende öyle kulalnıyorum canım. Paket lastiği veya saç lastiğini ilikten geçiriyorsun, lastiği düğmeye geçiriyorsun. Düğme kapanmıyor lastik tutuyor çok güzel

Mantıklıymış bizde alışverişe çıkıcaz hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…