Temmuz Ay'ı anneleri

Ben geldim kizlar. Bebisim iyi cok sukur Erkek geliyor

Hislerin doğru çıkmış canım allah analı babalı büyütsün inşallah bu forumdaki herkes sıkıntısız kazasız belasız kolay doğumlar yapar ve sağlıkla evlatlarını kucağını alır Rabbim inşallah hepimize ileride anlata biliceğimiz çok güzel hamilelikler nasip eder duygulandım yaaa

Amin canim inşallah. Gozumuzu ekrandan alamadik. Hersey yolunda cok sukur. 1 kilo almisim bu arada :) birdaha ki kontrol 1 ay sonra. Doktor detayli ultrasondan bahsetmedi. Beynine kalbine ellerine ayaklarına sirtina bakti olctu biçti. Herşey iyi görünüyor dedi. 10-15 dk surdu ultrason. Renkli 4d gösterdi. Resimler verdi. Cok güzeldi :)

Bende bir kilo almışım detaylı ulturoson bir ay sonra için alıcaz doktor ilk bana gelin onuda benden sonra halledersiniz dedi özelde yaptırıcam zaten ekstira bir ücret alınmıyo bizde renklide gördük baya oynaktı kordonuyla oynuyomuş

Benim de detaylı 10 kasımda merakla bekliyorum. :)

Benimki de birsey soylemedi. Kendi yapıyor da olabilir.

Benimki de birsey soylemedi. Kendi yapıyor da olabilir.
Doktorunun uzmanlık alanı aynı zamanda perinatloji ise kendisi yapıyor. Benim doktorum bir radyoloji uzmanı var 2'li testi yaptırdığım ona gitmemi önerdi 22.hafta için.
Bebeğinin sağlıklı olmasına ayrıca sevindim :) Gözün aydın :)

Sagol canim :) aynen perinatolog ayni zamanda. 2li yi de kendi yapmisti zaten.

Kızlar gebelikte yapılan aşılar ne zaman başlıyor bilen var mı ?

Merhaba iyi haftalar herkese
Kızlar bu hafta gitsem cinsiyet belli olur mu acaba benim sat 4 temmuz

Merhaba iyi haftalar herkese
Kızlar bu hafta gitsem cinsiyet belli olur mu acaba benim sat 4 temmuz
Biraz bebeğinin nazlı olmasına biraz da doktorunun sabrına göre değişir :)
Bebeğin çok nazlıysa göstermeyebilir, 13 haftalıkken 2'li test esnasında görmüştük biz, şimdi 16+5'te bir kere daha baktık :)

Canım bana 12. Haftada kız gibi dedi,sonra gitmedik 16.haftada gel demişti. Aslında haftaya gitmem gerekiyor ama sabırsızlandım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…