- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Mustelayı çok duydum aslında aklımda var almak. Su tüketimim çok fazla benim oldum olası öyle ams dediğin gibi bünye meselesi olursa sanırım yapıcak bişi kalmıyor :/ inşallah bahşedebilirimBen Mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum ama henüz bariz bir göbeğim yok, yani çok yemdiğim zamanki kadar anca. Ama ben de genetik olduğunu ve su tüketimine çok bağlı olduğunu düşünüyorum. Kremler ve yağla o kadar da farkettirmiyor.
İyi olmuş canım bende ayrıntılıya gidiceğim gün vurulucam 10 kasım daKızlar ben salı günü tetonos aşımı oldum benim sağlık ocağındaki doktorum eğer hareketleri hissediyorsan vurulabilirsin dedi kalp atışınıda dinledik sağlık ocağında kilo tansiyon falan da konturol edildi kan testi mi yeni yaptırdığım için gerek görmedik 18 kasımada ikinci doz aşımı vurulmak için gidicem
İyi olmuş canım bende ayrıntılıya gidiceğim gün vurulucam 10 kasım da
Esneme izleri: Hamileliğin bu işareti, ırsidir ve gövdenizde bazı esneme izleri oluşmaya başlamış ise, bunun nedeni annenizin de bunlara sahip olmasıdır. Ancak sabit bir hızda kilo alırsanız (büyük parçalar yerine) bu esnemeyi kademeli ve sonuç olarak daha az aşırı yapabilir.Mustelayı çok duydum aslında aklımda var almak. Su tüketimim çok fazla benim oldum olası öyle ams dediğin gibi bünye meselesi olursa sanırım yapıcak bişi kalmıyor :/ inşallah bahşedebilirim
Benimki 6 gün geriden geliyor, doktoruma sordum benim tiroitden dolayımı geride diye ama alakası yokmuş, geç yumurtlamışsın dedi döllenme ile alakalı tamamenKızlar bebeğinin gelişimi 3-4 gün geriden gelen varmi? Benimki bazen 3 bazen de 4 gün geriden geliyor...
Ben suan bebe yağı kullanıyorum karnım biraz kasınmaya başlamıştı da kaşımamak lazımmış yoksa çatlarmışKızlar ben çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum ama bugün karnımda sanki çatlamaya başlayan yerler gördüm. Önerebileceğiniz kremler falan var mı
Canım sen nerde yaptırıcaksın ayrıntılıyı ve fiayt nekadarİyi olmuş canım bende ayrıntılıya gidiceğim gün vurulucam 10 kasım da
Anladım canım bende eskişehirdeyim Acıbadem çok iyi ama ben tercihimi başka yerden yaptımCanım ben Eskişehir de yaşıyorum acıbadem de yaptırıcam 220 tlye cd falan da veriyorlar
Çok iyimiş fiyatı benim gittiği hastane istanbulda çok bilindik bir hastane olmamasına rağmen 400 tl fiyat verdi. yalnız orada perinatolog var mı onun değerlendirmesi gerekiyor çünküCanım ben Eskişehir de yaşıyorum acıbadem de yaptırıcam 220 tlye cd falan da veriyorlar
Sen nerede yaptırıcaksın canımAnladım canım bende eskişehirdeyim Acıbadem çok iyi ama ben tercihimi başka yerden yaptım
Yok sanırım canım çunku ben sonuçlarımı kendi doktoruma goturucemÇok iyimiş fiyatı benim gittiği hastane istanbulda çok bilindik bir hastane olmamasına rağmen 400 tl fiyat verdi. yalnız orada perinatolog var mı onun değerlendirmesi gerekiyor çünkü
Ümit hastanesinde yaptırıcam inşallah doktorum ilk bana gel benden sonra ayrıntılıya git dedi 11 kasıma alıcam bendeSen nerede yaptırıcaksın canım
Hayırlı sonuçlar alırız inşallah canımÜmit hastanesinde yaptırıcam inşallah doktorum ilk bana gel benden sonra ayrıntılıya git dedi 11 kasıma alıcam bende
Amin inşallahHayırlı sonuçlar alırız inşallah canım
Bende dun otururken farkettim içimde bişi kaydı gitti sanki elini kolunu savurdu galiba. Hemen dinlemeye koyuldum ama bidaha tepki vermedi maalesef :/Kizlar az once nesguik ictim. 10 dk sonra sirr ustu uzaniyordum karnimda kipirdanmalar başladı. (Sırt ustu yatinca karnim dumduz oluyor) Hemen eşimi cagirdim pur dikkat izledik. Oglum resmen davul caldi icimde. Dışarıdan izledik. Hatta kolu mi artik ayaginin mi ne yerini değiştirdi yilan gibi kaydigini gördük disaridan. Çok guzeldi :)
Bende dun otururken farkettim içimde bişi kaydı gitti sanki elini kolunu savurdu galiba. Hemen dinlemeye koyuldum ama bidaha tepki vermedi maalesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?