Temmuz Ay'ı anneleri

kesinlikle ondandır, doktorum bana hemen hissetmezsen panikleme göbek üzerindeki yağ hissetmeyi engeller demişti. Bi ayva göbeği de bende var çünkü :)
İnşallah en yakın zamanda hissederiz canım çok meraklanıyorum :)

olabilir :) mavi_lina en erken hissedenlerdendi. Yanılmıyosam o da zayıftı baya :)

Ben 14.haftadan beri kiprdanmalari hissediyordum. 1 haftadir da tekmeler durmuyor. Ama ben 172 boya 50 kg olmamin etkisi buyuk. Karin bolgemde hic yag dokusu yok. Ondan hissediyorum. Hatta yer değiştirirken yilan gibi kivrilmasini bile goruyorum :)

Kızlar vucut kremi soranlar olmustu benim cildim normalde kurudur hamilelikte daha da kurudu birkaç krem denedim begenmedim şimdi the body shoptan shea body butter aldım,baya yaglı yogun bir krem denedim ciddi nemlendiriyor kokusuda güzel aklınızda olsun

Kızlar bişey sorucam ben acayip türk kahvesi düşkünüyüm hamileliğimde de tamamen bırakmadım ara ara yine tüketiyorum doktorada sormadım acaba bir sorun olurmu

Kızlar bişey sorucam ben acayip türk kahvesi düşkünüyüm hamileliğimde de tamamen bırakmadım ara ara yine tüketiyorum doktorada sormadım acaba bir sorun olurmu
Bende hegun icerdim simdi haftada 1-2 pek aramiyorum onceden icmesem basim agrirdi cok ilginc :) turk kahvesi gunde bir bile icilse zarari yok diye biliyorum ama nescafe vs fazla tuketmemek gerekiyor.

Bende hegun icerdim simdi haftada 1-2 pek aramiyorum onceden icmesem basim agrirdi cok ilginc :) turk kahvesi gunde bir bile icilse zarari yok diye biliyorum ama nescafe vs fazla tuketmemek gerekiyor.
Nescafeyi hiç içmedim zararı daha fazla süt tozu falan ama türk kahvesi içiyorum

Canım bende kahve koliğim. hatta hem evde hem ofiste hertür kahve için makinelerim vardır :) Ben hala hergün 1 bardak türkkahvesi içiyorum. Bazen 1 de filtre kahve içiyorum. Hiç sormadım ama bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Kola, çay vb kafein içeren içecekler hiç içmiyorum. Onun yerine kahve içiyorum.

Valla canım bende müptelasıydım ama şimdi azalttım haftada bir iki kere içiyorum ama nescafe falan içmiyorum

Kızlar dün gece rüyamda suyum geliyor, annem eşim ben evdeyiz. Ama hiç bir şey almamışım henüz, ne kendime ne bebeğe..
Doğum çantam filan hazır değil yani. Karnımı tuta tuta koştur koştur bebeğe ve kendime giyecek birşeyler almaya çalışıyorum Kabus gibiydi resmen Gerçekten de henüz hiçbirşey almadım, alsam mı acaba

Ay canım telaşlanma bende daha hiçbişey almadım. Babaannesi, anneannesi kışlıklarını yapmaya çoktan başladılar. Ama kıyafetler için erken sanki. Alışveriş yapmak için birazdaha geçsemi diye düşünüyorum

Bende erken olduğunu düşünüyorum canım. Çok birşeyde almayacağım zaten. İhtiyaç olabilecekleri alacağım. Sonrası lazım oldukça alınır. Zaten AVM nin dibinde oturuyorum. Birşey eksik kalırsa 5 dk alıveririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…