- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
İnşallah en yakın zamanda hissederiz canım çok meraklanıyorum :)kesinlikle ondandır, doktorum bana hemen hissetmezsen panikleme göbek üzerindeki yağ hissetmeyi engeller demişti. Bi ayva göbeği de bende var çünkü :)
olabilir :)Bendede göbek var az bişey belki ondan hissetmiyorumdur
olabilir :)mavi_lina en erken hissedenlerdendi. Yanılmıyosam o da zayıftı baya :)
Bende hegun icerdim simdi haftada 1-2 pek aramiyorum onceden icmesem basim agrirdi cok ilginc :) turk kahvesi gunde bir bile icilse zarari yok diye biliyorum ama nescafe vs fazla tuketmemek gerekiyor.Kızlar bişey sorucam ben acayip türk kahvesi düşkünüyüm hamileliğimde de tamamen bırakmadım ara ara yine tüketiyorum doktorada sormadım acaba bir sorun olurmu
Nescafeyi hiç içmedim zararı daha fazla süt tozu falan ama türk kahvesi içiyorumBende hegun icerdim simdi haftada 1-2 pek aramiyorum onceden icmesem basim agrirdi cok ilginc :) turk kahvesi gunde bir bile icilse zarari yok diye biliyorum ama nescafe vs fazla tuketmemek gerekiyor.
Kızlar bişey sorucam ben acayip türk kahvesi düşkünüyüm hamileliğimde de tamamen bırakmadım ara ara yine tüketiyorum doktorada sormadım acaba bir sorun olurmu
sağol canım benimde duyduğum herkez erkek diyo bu yıl erkek yılı galiba sağlıklı sıhatli olsunlarHayırlı uğurlu olsun canım sanırım çoğu kişinin erkek olucak bebişi
amin canım sağolHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
seninide gözün aydın canım allah sağlıkla kurtarsın heimizi inşallahKızlarr benim minik kızım geliyooooo
gözün aydın canım allah sağlıkla kurtarsın inşallahGünaydınlarr :)
Doktordan geliyorum, benim de bir kızım olacak inşaallah :)
gözün aydın canım benimde erkek allah sağlıkla sıhatla kurtarsın allah hepimizi inşallahBen geldim kizlar. Bebisim iyi cok sukur Erkek geliyor
banada 5 gün önde dedi doktorumbenimki 6 gün ileride canım ama çok önemli değil. Ultrason ölçümleri yaklaşık bir hafta veriyor. Gelişi ile ilgili bir sorun değil.
Valla canım bende müptelasıydım ama şimdi azalttım haftada bir iki kere içiyorum ama nescafe falan içmiyorumKızlar bişey sorucam ben acayip türk kahvesi düşkünüyüm hamileliğimde de tamamen bırakmadım ara ara yine tüketiyorum doktorada sormadım acaba bir sorun olurmu
gözün aydın canım benimde erkek allah sağlıkla sıhatla kurtarsın allah hepimizi inşallah
Ay canım telaşlanma bende daha hiçbişey almadım. Babaannesi, anneannesi kışlıklarını yapmaya çoktan başladılar. Ama kıyafetler için erken sanki. Alışveriş yapmak için birazdaha geçsemi diye düşünüyorumKızlar dün gece rüyamda suyum geliyor, annem eşim ben evdeyiz. Ama hiç bir şey almamışım henüz, ne kendime ne bebeğe..
Doğum çantam filan hazır değil yani. Karnımı tuta tuta koştur koştur bebeğe ve kendime giyecek birşeyler almaya çalışıyorum Kabus gibiydi resmenGerçekten de henüz hiçbirşey almadım, alsam mı acaba
Ay canım telaşlanma bende daha hiçbişey almadım. Babaannesi, anneannesi kışlıklarını yapmaya çoktan başladılar. Ama kıyafetler için erken sanki. Alışveriş yapmak için birazdaha geçsemi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?