- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Ayy ne güzel ben de bi deniyim bakalım :)Canim birseyler yedikten 5-10 dk sonra sirt üstü uzan karnını ac ve bekle :) benimki resmen dans ediyor. Az once yine izledim :)
Kızlar artık oturuken bile bebeğim oynuyo sizde de öylemi ne farklılıklar var
yaa maşallah :) Benim henüz çok küçük kıpırtılarım :) Bazen gerçekten seslendiğimde cevap veriyor gibi hareket ediyor, bazen de sürpriz yapıyor :)Benim bildiğin tekmeliyor canım, dışarıdan görülüyor, :) haftasonu evde hep göbek açık gezdim. Eşimle bebeği dürtüp durduk tekmelesin diye. O da sağolsun cevap verdi bize hep :)
yaa maşallah :) Benim henüz çok küçük kıpırtılarım :) Bazen gerçekten seslendiğimde cevap veriyor gibi hareket ediyor, bazen de sürpriz yapıyor :)
Benim ki çok nazlı yaa nadir hissediyorum. Artmasını sabırsızlıkla bekliyorumKızlar artık oturuken bile bebeğim oynuyo sizde de öylemi ne farklılıklar var
Ben hiç hissetmiyorum aa demekki iki haftam fln var :) sadece bazen karnımda çok gerginlik oluyor dokunuyorum orası çok sertleşmiş oluyor heralde başı fln orada
Canım ben 15 den beri canlanıyodu gün geçtikçe güçleniyo artık daha net hissediyorumBenim ki çok nazlı yaa nadir hissediyorum. Artmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Ne güzel canım ya. Ben nadir hissediyorum içim gidiyor :) bekliyorum yapmıyo yaramaz birden sürpriz yapıyo sonra yine sessiz :)Canım ben 15 den beri canlanıyodu gün geçtikçe güçleniyo artık daha net hissediyorum
Ya bende de yok demoralize oldum valla ya panikliyorumBen elimi arada karnıma koyduğumda gerilmeler hareketler var gibi ama henüz kendi kendime hissedemiyorum
sıkıntı yok :) daha vakit var, 2 hafta içinde inşallah hissedeceksin sen de:) benim gibi karın üzerinde yağ varsa biraz daha geç olabilir hissetmenYa bende de yok demoralize oldum valla ya panikliyorum
Ayva göbeğim var benim :) ondan mı ki acaba yasıkıntı yok :) daha vakit var, 2 hafta içinde inşallah hissedeceksin sen de:) benim gibi karın üzerinde yağ varsa biraz daha geç olabilir hissetmen
Büyük ihtimalle ondan canım benim yoktu doktorumda zaten ondan dolayı erken hissettiğimi söyledi korkmana gerek yok herkes bir değilAyva göbeğim var benim :) ondan mı ki acaba ya
Sağol canım rahatlattın beni :)Büyük ihtimalle ondan canım benim yoktu doktorumda zaten ondan dolayı erken hissettiğimi söyledi korkmana gerek yok herkes bir değil
kesinlikle ondandır, doktorum bana hemen hissetmezsen panikleme göbek üzerindeki yağ hissetmeyi engeller demişti. Bi ayva göbeği de bende var çünkü :)Ayva göbeğim var benim :) ondan mı ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?