Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar artık oturuken bile bebeğim oynuyo sizde de öylemi ne farklılıklar var

Kızlar artık oturuken bile bebeğim oynuyo sizde de öylemi ne farklılıklar var

Benim bildiğin tekmeliyor canım, dışarıdan görülüyor, :) haftasonu evde hep göbek açık gezdim. Eşimle bebeği dürtüp durduk tekmelesin diye. O da sağolsun cevap verdi bize hep :)

Benim bildiğin tekmeliyor canım, dışarıdan görülüyor, :) haftasonu evde hep göbek açık gezdim. Eşimle bebeği dürtüp durduk tekmelesin diye. O da sağolsun cevap verdi bize hep :)
yaa maşallah :) Benim henüz çok küçük kıpırtılarım :) Bazen gerçekten seslendiğimde cevap veriyor gibi hareket ediyor, bazen de sürpriz yapıyor :)

yaa maşallah :) Benim henüz çok küçük kıpırtılarım :) Bazen gerçekten seslendiğimde cevap veriyor gibi hareket ediyor, bazen de sürpriz yapıyor :)

Az kaldı canım , sende bu aralar görürsün tekmeleri :)

Ben hiç hissetmiyorum aa demekki iki haftam fln var :) sadece bazen karnımda çok gerginlik oluyor dokunuyorum orası çok sertleşmiş oluyor heralde başı fln orada

Ben hiç hissetmiyorum aa demekki iki haftam fln var :) sadece bazen karnımda çok gerginlik oluyor dokunuyorum orası çok sertleşmiş oluyor heralde başı fln orada

Ben 15.haftadan beri içimde kıpırtılarını hissediyordum canım. 2 gündür de çok şükğr tekmeleri hissediyorum. Çok güzel bir şey :)

Canım ben 15 den beri canlanıyodu gün geçtikçe güçleniyo artık daha net hissediyorum
Ne güzel canım ya. Ben nadir hissediyorum içim gidiyor :) bekliyorum yapmıyo yaramaz birden sürpriz yapıyo sonra yine sessiz :)

Benimkide 14. Haftadan beri hissediliyor.bu aralar ozellikle yemek yedikten sonra karnimda hareketler basliyor :))

Ben elimi arada karnıma koyduğumda gerilmeler hareketler var gibi ama henüz kendi kendime hissedemiyorum

sıkıntı yok :) daha vakit var, 2 hafta içinde inşallah hissedeceksin sen de:) benim gibi karın üzerinde yağ varsa biraz daha geç olabilir hissetmen
Ayva göbeğim var benim :) ondan mı ki acaba ya

Ayva göbeğim var benim :) ondan mı ki acaba ya
Büyük ihtimalle ondan canım benim yoktu doktorumda zaten ondan dolayı erken hissettiğimi söyledi korkmana gerek yok herkes bir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…