Temmuz Ay'ı anneleri

İlk zamanlar çok çabuk büyüyolar ondan dolayı olmıycak şeylerle evi doldurmak istemiyorum ama neler almalıyız onuda bilmiyorum

İlk zamanlar çok çabuk büyüyolar ondan dolayı olmıycak şeylerle evi doldurmak istemiyorum ama neler almalıyız onuda bilmiyorum

Benim elimde kaba taslak bir liste var, buralardan biryerden elde etmiştim. Oradan faydalanacağım :) Annemler de malum 34 sene olmuş doğuralı çok hatırlamıyorlar. Aşağıdaki listeden gerekli gördüklerimi almayı düşünüyorum.

Ayyy çok karışık bide şöyle bir durum var ben herşeyi hemen almak istemiyorum mesela mama sandalyesi yada başka hemen ihtiyacım olmıyacak şeyleri zamanı gelince almak daha mantıklı

İşte onları eleyeceksin canım. bende henüz oda filan yapmayacağım için o kısmı atladım mesela :)

İşte onları eleyeceksin canım. bende henüz oda filan yapmayacağım için o kısmı atladım mesela :)
Peki kesin alınması gerekenleri neye göre alıcaz hiç bilgim yok benim yaa

Peki kesin alınması gerekenleri neye göre alıcaz hiç bilgim yok benim yaa

Ben bebek giyim kısmını ve banyo üürnlerinde gerekli gördüklerimi alacağım. Birde oto koltuğu/puseti alacağım. Araba daha sonra almayı düşünüyorum. Yada 3lü kampanyası avantajlı olursa öyle alırım. Birde park yatak alırım.
Hatta evde kendimce bir liste yapmıştım. Onu paylaşırım bir ara canım :)

Bende araba koltuğu puset ve park yatak düşünüyorum bende oda yapmıycam giyim ve banyoda da araştıp ne alınması gerektiğini öğrenmem gerek

Cok sağolun kizlar amin cümlemizin bebisleri akıllı uslu saglıklı olsun inşallahh

ben birşey almadım ama annemlerden gelirken kardeşimin oğlunun kıyafetlerinden bir valiz getirdim bikaçtanede yeni kıyafet aldım dayanamadım

ben birşey almadım ama annemlerden gelirken kardeşimin oğlunun kıyafetlerinden bir valiz getirdim bikaçtanede yeni kıyafet aldım dayanamadım
Bende öyle gözüme takılan bi kaç parça bişi aldım daha erken gibime geliyor

İyi geceler kızlar bengeldim memleketten çok iyi geldi değişiklik benim göbiş baya baya çıktı düşük bel kot pantolanla bile rahat edemez oldum LCW den bi pantolon aldım kendime 17+3 bugün bide karnım ağrıyo göbek deliğimin cevresi göbeğim büyüüdüğü içinmidir bilemedim coçuğu olan arkadaşlarım normal diyo ama genede bilemedim

karın bölgesinde ağrıların ufak tefek de olsa mutlaka doktoruna danış bence:) Çokk geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…