Maşallah :) Tebrik ederim :) yavruşunla muhabbetin daim olsun:)Kızlar bebeğimi hissediyorumDün gece oldu ilk. Sol tarafımda bi hareket hissettim hatta ilk başta bağırsak hareketi sandım ama değil. Sanki bişi kanat çırpıyor gibi. Bi dakika kadar surdu ve az önce yine oldu. Çok güzel bişeeyy :)
Sağol tatlım hepimizin öyle olsun inşallah :)Maşallah :) Tebrik ederim :) yavruşunla muhabbetin daim olsun:)
İyi geceler kızlar bengeldim memleketten çok iyi geldi değişiklik benim göbiş baya baya çıktıdüşük bel kot pantolanla bile rahat edemez oldum LCW den bi pantolon aldım kendime 17+3 bugün bide karnım ağrıyo göbek deliğimin cevresi göbeğim büyüüdüğü içinmidir bilemedim coçuğu olan arkadaşlarım normal diyo ama genede bilemedim
Kızlar bebeğimi hissediyorumDün gece oldu ilk. Sol tarafımda bi hareket hissettim hatta ilk başta bağırsak hareketi sandım ama değil. Sanki bişi kanat çırpıyor gibi. Bi dakika kadar surdu ve az önce yine oldu. Çok güzel bişeeyy :)
Çok sağol cnm benim amin hepimizi inşallahhmaşalllah size canım allah sağlıkla kurtarsın
Benimkide hep soldan hissediliyor tam iç çamaşırı bitiş yerinde böle pıt pıt ufak hareketlerKızlar bebeğimi hissediyorumDün gece oldu ilk. Sol tarafımda bi hareket hissettim hatta ilk başta bağırsak hareketi sandım ama değil. Sanki bişi kanat çırpıyor gibi. Bi dakika kadar surdu ve az önce yine oldu. Çok güzel bişeeyy :)
Çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz umarım bol su iç dinlenKizlar bu arada bem çarşamba gününden beri migrenle bogusuyorum. Carsamba gunu serum aldim gecti. Dun gece yine hastanelik oldum hemde cok fena agriyla. Resmen ölüyorum sandim. Serum ve oksijen destegi verildi sabaha kadar..Daha yeni kendime geldim.
Çok geçmiş olsun canım migren çok fena bişi çok iyi anlıyorum seni biran önce geçer inşallahKizlar bu arada bem çarşamba gününden beri migrenle bogusuyorum. Carsamba gunu serum aldim gecti. Dun gece yine hastanelik oldum hemde cok fena agriyla. Resmen ölüyorum sandim. Serum ve oksijen destegi verildi sabaha kadar..Daha yeni kendime geldim.
Aynen canım bende genelde sol tarafında hissediyorumBenimkide hep soldan hissediliyor tam iç çamaşırı bitiş yerinde böle pıt pıt ufak hareketlerBundan sonra hep hissedersin çok güzel birşey gerçekten
Ben sormamıştım bazı yerlerde de enfeksiyon kapmamak için korunmayı öneriyo doktoru net cevap veren varmı
Anladım canım çok sağolBenim kocam bebis var diye iliski istemedigi icin sormaya gerek duymadimilgisi olmadigini soyledim ama bebeğin ve senin rahatin benim zevklerimden daha önemli. istemiyorum dedi bende ustelemedim hic..
Çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz umarım bol su iç dinlen
Aynen canım bende genelde sol tarafında hissediyorum
Hmm o kadar etkiledi demek,hemen değiştir Ben multivitamin kullanıyorum bi yan etkisi olmadı çok şükür.Migrenden ziyade kan ilaci yan etki yapıyormuş bana canim bu sabahta rahatsızlanip istifra edince ilacin prospektusune bakayim dedim. tum yanetkiler var bende. 5 gundur iciyorum ve 5 gundur hastayım. icmeyecegim daha doktora gidince baska isteyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?