Temmuz Ay'ı anneleri

ben bir şey almadım henüz ama eşim şu an yurtdışında heveslenip ne bulduysa almış, badiler, tulumlar, elbiseler vs. hevesini de kırmak istemiyorum ama daha fazla bakma beraber de bakarız, bunlar baya yeter dedim artık, Allahtan bedenleri hesaplayıp 1 yaşa kadar yayarak almış :)

Kızlar bebeğimi hissediyorum Dün gece oldu ilk. Sol tarafımda bi hareket hissettim hatta ilk başta bağırsak hareketi sandım ama değil. Sanki bişi kanat çırpıyor gibi. Bi dakika kadar surdu ve az önce yine oldu. Çok güzel bişeeyy :)

Maşallah :) Tebrik ederim :) yavruşunla muhabbetin daim olsun:)

Benim gobek deligim de fena agriyor. Uyutmuyor bazen. Dr nornal dedi. BüyüyorMuş.

Gozun aydin canim. Öyle olunca hemen sirtustu uzan ac gobegi disaridanda gorursun belki

Kizlar bu arada bem çarşamba gününden beri migrenle bogusuyorum. Carsamba gunu serum aldim gecti. Dun gece yine hastanelik oldum hemde cok fena agriyla. Resmen ölüyorum sandim. Serum ve oksijen destegi verildi sabaha kadar..Daha yeni kendime geldim.

Benimkide hep soldan hissediliyor tam iç çamaşırı bitiş yerinde böle pıt pıt ufak hareketler Bundan sonra hep hissedersin çok güzel birşey gerçekten

Çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz umarım bol su iç dinlen

Kızlar biraz özel olucak ama doktoruyla korunma konusunu konuşan varmı gereklimi

Ben sormamıştım bazı yerlerde de enfeksiyon kapmamak için korunmayı öneriyo doktoru net cevap veren varmı

Çok geçmiş olsun canım migren çok fena bişi çok iyi anlıyorum seni biran önce geçer inşallah

Benimkide hep soldan hissediliyor tam iç çamaşırı bitiş yerinde böle pıt pıt ufak hareketler Bundan sonra hep hissedersin çok güzel birşey gerçekten
Aynen canım bende genelde sol tarafında hissediyorum

Ben sormamıştım bazı yerlerde de enfeksiyon kapmamak için korunmayı öneriyo doktoru net cevap veren varmı

Benim kocam bebis var diye iliski istemedigi icin sormaya gerek duymadim ilgisi olmadigini soyledim ama bebeğin ve senin rahatin benim zevklerimden daha önemli. istemiyorum dedi bende ustelemedim hic..

Benim kocam bebis var diye iliski istemedigi icin sormaya gerek duymadim ilgisi olmadigini soyledim ama bebeğin ve senin rahatin benim zevklerimden daha önemli. istemiyorum dedi bende ustelemedim hic..
Anladım canım çok sağol

Çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz umarım bol su iç dinlen

Migrenden ziyade kan ilaci yan etki yapıyormuş bana canim bu sabahta rahatsızlanip istifra edince ilacin prospektusune bakayim dedim. tum yanetkiler var bende. 5 gundur iciyorum ve 5 gundur hastayım. icmeyecegim daha doktora gidince baska isteyecegim.

Aynen canım bende genelde sol tarafında hissediyorum

Benimki bana cekmis 4 dönüyor karnimda :) her an baska yerden pitliyor ama en cok sağda oluyor. dun anneme gosterdim cok sevindi. evde gobegi acik geziyorum resmen. esim de habire gelip yokluyor,öpüyor bekliyor tepki versin diye :) Oğlum da cok bekletmiyor babasini hemen vuruyor

Hmm o kadar etkiledi demek,hemen değiştir Ben multivitamin kullanıyorum bi yan etkisi olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…