hangi kan ilacını içiyorsun canım. Bende önce ferro sanol kullanıyordum o çok yan etki edince ferplex diye bir ilaç il değiştirdi küçük şişelerde şurup gibi onu kullanmaya başladıktan sonra çok rahatladım. doğuma kadar mutlaka kullanmamız gerekiyormuş kan ilacınıMigrenden ziyade kan ilaci yan etki yapıyormuş bana canim bu sabahta rahatsızlanip istifra edince ilacin prospektusune bakayim dedim. tum yanetkiler var bende. 5 gundur iciyorum ve 5 gundur hastayım. icmeyecegim daha doktora gidince baska isteyecegim.
hangi kan ilacını içiyorsun canım. Bende önce ferro sanol kullanıyordum o çok yan etki edince ferplex diye bir ilaç il değiştirdi küçük şişelerde şurup gibi onu kullanmaya başladıktan sonra çok rahatladım. doğuma kadar mutlaka kullanmamız gerekiyormuş kan ilacını
geçmiş olsun canım allah şifa versinKizlar bu arada bem çarşamba gününden beri migrenle bogusuyorum. Carsamba gunu serum aldim gecti. Dun gece yine hastanelik oldum hemde cok fena agriyla. Resmen ölüyorum sandim. Serum ve oksijen destegi verildi sabaha kadar..Daha yeni kendime geldim.
canım biz daha hamileliimin başlarında sormuştuk doktara haftada 1veya 2 olabilir 5 aydan sonra haftada 1 ddemişti ama korunun dedi enfeksiyon kapmamk için hamilelikte bir sorun yoksa yasaklamıyo doktorKızlar biraz özel olucak ama doktoruyla korunma konusunu konuşan varmı gereklimi
Ben dilimin ucunda sordum hiç bir sorun yok istediğiniz gibi davranın dedi şuana kadar sıkıntı yaşamadık ama dediğim gibi bu korunma mevzuğunu sormadımcanım biz daha hamileliimin başlarında sormuştuk doktara haftada 1veya 2 olabilir 5 aydan sonra haftada 1 ddemişti ama korunun dedi enfeksiyon kapmamk için hamilelikte bir sorun yoksa yasaklamıyo doktor
Ben Tuzla'da tıp merkezinde yaptıracağım. Bazı özellerde takipsiz hastalara yapmıyorlarmış diye duymuştum aklınızda bulunsun.Günaydın kızlar.
Bugün eğitim araştırma hastanesinde randevum var. Detaylı usg için gün almaya çalışacağım.
Siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Ben sürekli gittiğim hastanede yaptırıcam ücret alınıyomu alınıyosa nekadar bilen varmı
Ben Tuzla'da tıp merkezinde yaptıracağım. Bazı özellerde takipsiz hastalara yapmıyorlarmış diye duymuştum aklınızda bulunsun.
20 + haftada gidiliyordu dimi kızlar? Doktor söylemişti ama emin olamadım
Bana da doktorum 21.hafada gel dedi detaylı için. Fiyatını sormadım randevu alacagım zaman sorarım artık. Bu gerçekten gerekli mi eger testlerimiz iyi çıkmışsa??
Evet canım özellerde 300-700 arası değişiyormuş burada 100 TL olduğunu öğrendim ve orada iyi bir doktor varmış,kuzenim daha önce gitmiş doktorunu aradı kabul etti beni ve bende kontrol için gittim geçen hafta. Yoksa telefonla hastaneyi aradığımda fiyat vermediler takipli hasta dışında yapmıyorlarmış.Fiyat aldınmı canım? 20-24.haftalarda yapılıyor sanırım.
Bende de oldu ama ben zorladım sanırım dinlenmeden temizlik yaptım ondan sonra olduKızlar ya bel ağrısı başlayan var mı ben iki gündür çok zorlanıyorum. Dikkat de ediyorum ama anlamadım
Canım benim migrenim tuttu dünden beri sende de vardı nasıl rahatlatıyosunevet canım çok önemli bu, tüm organ kemik ve kas gelişimi inceleniyor.
canım ben her akşam yürümeye çalışıyorum (eşim iki haftadır yurtdışında olduğu için bir miktar aksattım, 3günde 1 çıkabildimKızlar spor yapan varmı yürüyüş yapmak istesemde artık soğuklar başladı buz gibi havada hiç dışarı çıkmak istemiyorum evde spor yapan varmı tavsiye edebileceğiniz şeyler falan dışarı çıktığımda gidiceğim yere yolları uzatarak gidiyorum asansörlü yerlerde bile merdivenle çıkmaya çalışıyorum ama çok basit şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?