Temmuz Ay'ı anneleri

hangi kan ilacını içiyorsun canım. Bende önce ferro sanol kullanıyordum o çok yan etki edince ferplex diye bir ilaç il değiştirdi küçük şişelerde şurup gibi onu kullanmaya başladıktan sonra çok rahatladım. doğuma kadar mutlaka kullanmamız gerekiyormuş kan ilacını

Gyno Ferro sanırım. Yanımda yok :) Bende Ferro Sanol oluyorsa onu isteyeceğim. Eskiden çok kullanmıştım sorun olmamıştı bende. Hala kendimi toplayamadım, başım ağrıyor

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Kızlar biraz özel olucak ama doktoruyla korunma konusunu konuşan varmı gereklimi
canım biz daha hamileliimin başlarında sormuştuk doktara haftada 1veya 2 olabilir 5 aydan sonra haftada 1 ddemişti ama korunun dedi enfeksiyon kapmamk için hamilelikte bir sorun yoksa yasaklamıyo doktor

canım biz daha hamileliimin başlarında sormuştuk doktara haftada 1veya 2 olabilir 5 aydan sonra haftada 1 ddemişti ama korunun dedi enfeksiyon kapmamk için hamilelikte bir sorun yoksa yasaklamıyo doktor
Ben dilimin ucunda sordum hiç bir sorun yok istediğiniz gibi davranın dedi şuana kadar sıkıntı yaşamadık ama dediğim gibi bu korunma mevzuğunu sormadım

Günaydın kızlar.

Bugün eğitim araştırma hastanesinde randevum var. Detaylı usg için gün almaya çalışacağım.
Siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Günaydın kızlar.

Bugün eğitim araştırma hastanesinde randevum var. Detaylı usg için gün almaya çalışacağım.
Siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Ben Tuzla'da tıp merkezinde yaptıracağım. Bazı özellerde takipsiz hastalara yapmıyorlarmış diye duymuştum aklınızda bulunsun.
20 + haftada gidiliyordu dimi kızlar? Doktor söylemişti ama emin olamadım

Ben sürekli gittiğim hastanede yaptırıcam ücret alınıyomu alınıyosa nekadar bilen varmı

Ben sürekli gittiğim hastanede yaptırıcam ücret alınıyomu alınıyosa nekadar bilen varmı

Ücretler hastaneden hastaneye değişiyor. Devlet hastanesiyse ücretsiz. Devletten randevu almaya çalışıyorum ama 5-6 haftadan önce yer yok. Torpil bulmaya çalışıyorum, olmadı özelde yaptıracağım. Özelde fiyatlar 330 tl civarından başlıyor..

Ben Tuzla'da tıp merkezinde yaptıracağım. Bazı özellerde takipsiz hastalara yapmıyorlarmış diye duymuştum aklınızda bulunsun.
20 + haftada gidiliyordu dimi kızlar? Doktor söylemişti ama emin olamadım

Fiyat aldınmı canım? 20-24.haftalarda yapılıyor sanırım.

Bana da doktorum 21.hafada gel dedi detaylı için. Fiyatını sormadım randevu alacagım zaman sorarım artık. Bu gerçekten gerekli mi eger testlerimiz iyi çıkmışsa??

Bana da doktorum 21.hafada gel dedi detaylı için. Fiyatını sormadım randevu alacagım zaman sorarım artık. Bu gerçekten gerekli mi eger testlerimiz iyi çıkmışsa??

evet canım çok önemli bu, tüm organ kemik ve kas gelişimi inceleniyor.

ben sürekli hastaneden randevu aldım 22.hafta için. Nisa Hastanesi, 300 TL muayene ücreti.

Fiyat aldınmı canım? 20-24.haftalarda yapılıyor sanırım.
Evet canım özellerde 300-700 arası değişiyormuş burada 100 TL olduğunu öğrendim ve orada iyi bir doktor varmış,kuzenim daha önce gitmiş doktorunu aradı kabul etti beni ve bende kontrol için gittim geçen hafta. Yoksa telefonla hastaneyi aradığımda fiyat vermediler takipli hasta dışında yapmıyorlarmış.

Kızlar ben doktorumu arayıp ücret olup olmadığını sordum iki çeşit ulturason olduğunu benim ücretsiz olandan randevu almam gerektiğini söyledi yani özelde yaptırıcam ama ücret almıycaklarmış

Kızlar ya bel ağrısı başlayan var mı ben iki gündür çok zorlanıyorum. Dikkat de ediyorum ama anlamadım

Kızlar ya bel ağrısı başlayan var mı ben iki gündür çok zorlanıyorum. Dikkat de ediyorum ama anlamadım
Bende de oldu ama ben zorladım sanırım dinlenmeden temizlik yaptım ondan sonra oldu

Kızlar spor yapan varmı yürüyüş yapmak istesemde artık soğuklar başladı buz gibi havada hiç dışarı çıkmak istemiyorum evde spor yapan varmı tavsiye edebileceğiniz şeyler falan dışarı çıktığımda gidiceğim yere yolları uzatarak gidiyorum asansörlü yerlerde bile merdivenle çıkmaya çalışıyorum ama çok basit şeyler bunlar

canım ben her akşam yürümeye çalışıyorum (eşim iki haftadır yurtdışında olduğu için bir miktar aksattım, 3günde 1 çıkabildim ), kat kat lahana gibi giyiniyorum üşümeyeyim diye.
Haftada iki gün yogaya gidiyorum sırt ve boyun ağrılarıma iyi geldi.
Bir de 2 günde 1 sabahları yaptığım bir pilates videosu var on dakikalık. o da hareketli kalmamı ve biraz ter atmamı sağlıyor.
Standing Pilates diye geçen ilk 10 dakikasını yapıyorum. Videonun geri kalanını özellikle yapmıyorum çünkü benim pilates geçmişim yok, hareket edeyim derken kendime yada bebeğime zarar vermek istemiyorum.
Spor yapmadan önce Doktoruna hareket kısıtlamalarını mutlaka sor, ne olur ne olmaz, herkesin vücut yapısı farklı, Allah korusun başımıza bişey gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…