Temmuz Ay'ı anneleri

Haklısın canım teşekkürler bilgilendirdiğin için

Canım benim migrenim tuttu dünden beri sende de vardı nasıl rahatlatıyosun

Gecmis olsun cnm. 2 tane parol içiyorum. kahve içiyorum. vics ile masaj filan yapıyorum. birkac saate geçmezse zaten acillik oluyorum. serum ve oksijen veriyorlar

Mnkpnda ben yapmiyorum cnm. her sabah ve aksam ise gidip gelirken metroya-ev-ofis yolu kosyuruyorum. metroda zaten asansor kullanmak ne mumkun. merdivenleri kullanıyorum. hafta sonu geziyorum. evde hep yatıyorum. bizim kanepede doguracagim bu gidisle. iyice butunlestik kendisiyle hatta gece bile orada yattığım oluyor.

Bebişlerini hisseden kızlar hamişler size soruyorum ben henüz bi kıpırtı hissetmedim ama ara ara birden göbişte bi acı ağrı oluyor hemen geçiyor şimdi bu bebem mi anlayamadım

Gecmis olsun cnm. 2 tane parol içiyorum. kahve içiyorum. vics ile masaj filan yapıyorum. birkac saate geçmezse zaten acillik oluyorum. serum ve oksijen veriyorlar
Anladım canım bende deniyim bi bakalım doktorumda parol önermişti ama inşallah geçirir sağol tatlım

Bebişlerini hisseden kızlar hamişler size soruyorum ben henüz bi kıpırtı hissetmedim ama ara ara birden göbişte bi acı ağrı oluyor hemen geçiyor şimdi bu bebem mi anlayamadım
Canım ben ilk andan beri içimde mısır patlağı varmış gibi hissediyorum zaman geçtikçe daha kuvvetli oluyo mesela şimdi eşim elini koyup hissediyo otururken bile hissediyorum

Benim ki bayağı kuvvetli canım, resmen parti veriyor içeride dışarıdan izliyoruz. Göbek ağrısı büyüme ile alakalı, sanırım bide bebeiş tarafa doğru gerinince oluyor.

Canım ben ilk andan beri içimde mısır patlağı varmış gibi hissediyorum zaman geçtikçe daha kuvvetli oluyo mesela şimdi eşim elini koyup hissediyo otururken bile hissediyorum

Aynen benimde öyle canım. Yer değiştirdiği zamana denk gelirsek onu bile görüyoruz resmen. Zaten evde kanepede uzanırken göbek hep açık Hatta dün gece karnımda bi baskı hissettim bir baktım eşim kulağını dayamış, napıyorsun dedim sarılmış yatıyordum tekmelemeye başladı onu dinliyorum diyor

Kızlar tetanoz aşısı olmuşmuydunuz? Ben birazdan olacağım hafiften tırsıyorum

Anladım canım o zaman benimki şuan için sadece ağrı bebeğim beni biraz daha bekletecek gibi
ben de rahim bölgeme hafif bastırınca hissediyorum sertlik var ama henüz kıpırtı yok:)

Benim ki bayağı kuvvetli canım, resmen parti veriyor içeride dışarıdan izliyoruz. Göbek ağrısı büyüme ile alakalı, sanırım bide bebeiş tarafa doğru gerinince oluyor.
Maşallah çok sevimli o zaman benim biraz daha beklemem gerekecek bide benim bebe 6gün geriden geliyor SAT a göre küçük muhtemelen o yüzden hissetmedim daha

Kızlar tetanoz aşısı olmuşmuydunuz? Ben birazdan olacağım hafiften tırsıyorum
Canım ben ilk dozunu vuruldum korkulucak bişey yok ağır bir iğne değil vurulunca sadece iğneyi hissettim sonrasındada problem olmadı ikinci dozuda iki haftaya vurulucam

Asimi oldum geldim kızlar.
Hic birsey hissetmedim. şimdilik agri sizi yok cok sukur :)

Ben doktoruma sordum gerek yok o evde yapilan dogumlar icin gerekli vs dedi. Sanirim saglik ocagi yapiyormus bunu ben asi yaptirmiycam bos yere.
Canım hamilelik boyunca başına yaralanma yada herangibi bir kaza gelmesi ihtimalinden dolayı öneriliyo heran gibi zararı yok ama belli durumlarda çok yararı var ve sezeryanda olma ihtimali var önlem amaçlı birşey

Canım hamilelik boyunca başına yaralanma yada herangibi bir kaza gelmesi ihtimalinden dolayı öneriliyo heran gibi zararı yok ama belli durumlarda çok yararı var ve sezeryanda olma ihtimali var önlem amaçlı birşey
Anladim cnm yani bilmiyorum gercekten doktor oyle dedi. O da biliyor bu ihtimalleri sonucta sorarim ben yine.

Ben doktoruma sordum gerek yok o evde yapilan dogumlar icin gerekli vs dedi. Sanirim saglik ocagi yapiyormus bunu ben asi yaptirmiycam bos yere.

bende sordum, yaptır dedi. Doğumdan sonra bebeğin göbeği düşene kadar enfeksiyon vs kapmasını engelliyor,koruyor dedi.

Aynen doktor da bana sadece seni değil bebeği korumak için de yapılıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…