Haklısın canım teşekkürler bilgilendirdiğin içincanım ben her akşam yürümeye çalışıyorum (eşim iki haftadır yurtdışında olduğu için bir miktar aksattım, 3günde 1 çıkabildim), kat kat lahana gibi giyiniyorum üşümeyeyim diye.
Haftada iki gün yogaya gidiyorum sırt ve boyun ağrılarıma iyi geldi.
Bir de 2 günde 1 sabahları yaptığım bir pilates videosu var on dakikalık. o da hareketli kalmamı ve biraz ter atmamı sağlıyor.
Standing Pilates diye geçen ilk 10 dakikasını yapıyorum. Videonun geri kalanını özellikle yapmıyorum çünkü benim pilates geçmişim yok, hareket edeyim derken kendime yada bebeğime zarar vermek istemiyorum.
Spor yapmadan önce Doktoruna hareket kısıtlamalarını mutlaka sor, ne olur ne olmaz, herkesin vücut yapısı farklı, Allah korusun başımıza bişey gelmesin
Canım benim migrenim tuttu dünden beri sende de vardı nasıl rahatlatıyosun
Kızlar ya bel ağrısı başlayan var mı ben iki gündür çok zorlanıyorum. Dikkat de ediyorum ama anlamadım
Anladım canım bende deniyim bi bakalım doktorumda parol önermişti ama inşallah geçirir sağol tatlımGecmis olsun cnm. 2 tane parol içiyorum. kahve içiyorum. vics ile masaj filan yapıyorum. birkac saate geçmezse zaten acillik oluyorum. serum ve oksijen veriyorlar
Canım ben ilk andan beri içimde mısır patlağı varmış gibi hissediyorum zaman geçtikçe daha kuvvetli oluyo mesela şimdi eşim elini koyup hissediyo otururken bile hissediyorumBebişlerini hisseden kızlar hamişler size soruyorumben henüz bi kıpırtı hissetmedim ama ara ara birden göbişte bi acı ağrı oluyor hemen geçiyor şimdi bu bebem mi anlayamadım
Bebişlerini hisseden kızlar hamişler size soruyorumben henüz bi kıpırtı hissetmedim ama ara ara birden göbişte bi acı ağrı oluyor hemen geçiyor şimdi bu bebem mi anlayamadım
Canım ben ilk andan beri içimde mısır patlağı varmış gibi hissediyorum zaman geçtikçe daha kuvvetli oluyo mesela şimdi eşim elini koyup hissediyo otururken bile hissediyorum
Anladım canım o zaman benimki şuan için sadece ağrıCanım ben ilk andan beri içimde mısır patlağı varmış gibi hissediyorum zaman geçtikçe daha kuvvetli oluyo mesela şimdi eşim elini koyup hissediyo otururken bile hissediyorum
Maşallah çok sevimli o zaman benim biraz daha beklemem gerekecek bide benim bebe 6gün geriden geliyor SAT a göre küçük muhtemelen o yüzden hissetmedim dahaBenim ki bayağı kuvvetli canım, resmen parti veriyor içeride dışarıdan izliyoruz. Göbek ağrısı büyüme ile alakalı, sanırım bide bebeiş tarafa doğru gerinince oluyor.
Canım ben ilk dozunu vuruldum korkulucak bişey yok ağır bir iğne değil vurulunca sadece iğneyi hissettim sonrasındada problem olmadı ikinci dozuda iki haftaya vurulucamKızlar tetanoz aşısı olmuşmuydunuz? Ben birazdan olacağım hafiften tırsıyorum
Ben doktoruma sordum gerek yok o evde yapilan dogumlar icin gerekli vs dedi. Sanirim saglik ocagi yapiyormus bunu ben asi yaptirmiycam bos yere.Asimi oldum geldim kızlar.
Hic birsey hissetmedim. şimdilik agri sizi yok cok sukur :)
Canım hamilelik boyunca başına yaralanma yada herangibi bir kaza gelmesi ihtimalinden dolayı öneriliyo heran gibi zararı yok ama belli durumlarda çok yararı var ve sezeryanda olma ihtimali var önlem amaçlı birşeyBen doktoruma sordum gerek yok o evde yapilan dogumlar icin gerekli vs dedi. Sanirim saglik ocagi yapiyormus bunu ben asi yaptirmiycam bos yere.
Anladim cnm yani bilmiyorum gercekten doktor oyle dedi. O da biliyor bu ihtimalleri sonucta sorarim ben yine.Canım hamilelik boyunca başına yaralanma yada herangibi bir kaza gelmesi ihtimalinden dolayı öneriliyo heran gibi zararı yok ama belli durumlarda çok yararı var ve sezeryanda olma ihtimali var önlem amaçlı birşey
Ben doktoruma sordum gerek yok o evde yapilan dogumlar icin gerekli vs dedi. Sanirim saglik ocagi yapiyormus bunu ben asi yaptirmiycam bos yere.
Canım hamilelik boyunca başına yaralanma yada herangibi bir kaza gelmesi ihtimalinden dolayı öneriliyo heran gibi zararı yok ama belli durumlarda çok yararı var ve sezeryanda olma ihtimali var önlem amaçlı birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?