Temmuz Ay'ı anneleri

Aynen doktor da bana sadece seni değil bebeği korumak için de yapılıyor dedi.
Doğumdan sonra başka hastalıklar kapmasınıda önlüyo zaten daha sonra bebeğede tetenoz aşısı yapılıcakmış herşeyin hayırlısı tabi ama herzaman herşey yolunda gitmeye bilir benim kendi teyzem hastaneye yetişemeden doğum yaptı bu ihtamalleri düşünerek herşeye hazırlıklı olmamız lazım

Katılıyorum canım, doktoruma da güveniyorum. Yaptır dedkten sonra yaptırdım.

Iyiyim çok şükür canım dün acile gittik serum falan bağlandı gecede deliksiz uyumunun. Sabah kalktığımda agri yoktu çok şükür

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür geçmiş hemen, birdaha bu kadar şiddetlenmez inşallah.
Ben ne yazık ki ayda en az 2 defa serum almak zorunda kalıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür geçmiş hemen, birdaha bu kadar şiddetlenmez inşallah.
Ben ne yazık ki ayda en az 2 defa serum almak zorunda kalıyorum
Inşallah canım. Senin daha sık tutuyor. Gerçi migren hamilelikte azalıyor diye duymuştum ama sanırım biz o şanslı kişilerden değiliz

Inşallah canım. Senin daha sık tutuyor. Gerçi migren hamilelikte azalıyor diye duymuştum ama sanırım biz o şanslı kişilerden değiliz

Yine de buna da şükür canım. Onun dışında en ufak bir sıkıntım yok. Varsın baş ağrısı olsun, çekeriz :)

Kızlar ya bel ağrısı başlayan var mı ben iki gündür çok zorlanıyorum. Dikkat de ediyorum ama anlamadım
benim ara ara oluyo canım sağ taraftan vuruyo normal dedi doktoruma sordum bide gülerek daha dur daha çok aracak dedi kime sordusamda normal diyolar

Kızlar buğün merdivenden düştüm çok şükür gayet iyim karnımı falan çarpmadım ama bileğim falan ağrıyo bebeğim için korktum ama canlanıyo ve bendede sancı falan bişey olmadı şuan başka bir şehirdeyim o yüzden doktora gitme gereği görmedim

Ay canım çok geçmiş olsun dikkat et Kendine. Bebeğin de sağlıklıdır inşallah

Çokk geçmiş olsun Allah korumuş, insana o anın paniği yeter
Hem bebeğin hem senin iyi olmanıza sevindim :)

çok geçmiş olsun canım allah korusun kazalardan heimizi

Çokk geçmiş olsun Allah korumuş, insana o anın paniği yeter
Hem bebeğin hem senin iyi olmanıza sevindim :)
Sağol canım aynen benden çok etrafımdakiler panik oldu eşim sürekli iyimisin diyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…