- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Aman olmasın canım çok sevindim iyi olmanıza :) allah daha beterlerinden korusun inşallahİnşallah canım bol bol hareket var sıkıntı yok gibi
Kızlar buğün merdivenden düştüm çok şükür gayet iyim karnımı falan çarpmadım ama bileğim falan ağrıyo bebeğim için korktum ama canlanıyo ve bendede sancı falan bişey olmadı şuan başka bir şehirdeyim o yüzden doktora gitme gereği görmedim
Canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine ve bebeğine. Birşey olmamıştır Allah'ın izniye korkma. Aksi bir şikayetin olursa doktora git mutlaka ihmal etme.
Çok geçmiş olsun aman dikkat et ben de hep korkuyorum ya düsersem karnımın üstüne diyeKızlar buğün merdivenden düştüm çok şükür gayet iyim karnımı falan çarpmadım ama bileğim falan ağrıyo bebeğim için korktum ama canlanıyo ve bendede sancı falan bişey olmadı şuan başka bir şehirdeyim o yüzden doktora gitme gereği görmedim
Ben şuana kadar alaturka kullandım ama evde klozete geçiş yapıcam heralde artık çok belirgin bir göbeğim var ve ben rahatsız olmaya başladımKızlar alaturka tuvalet hakkında ne düşünüyorsunuz evde klozet kullanıyorum ama iş yerinde alaturka wc kullanıyorum aksama kadar en az 10 kere giriyorumdur kasılma sıkışma felan yaparmı ki
Kızlar alaturka tuvalet hakkında ne düşünüyorsunuz evde klozet kullanıyorum ama iş yerinde alaturka wc kullanıyorum aksama kadar en az 10 kere giriyorumdur kasılma sıkışma felan yaparmı ki
Ayy canım baya çıkmış gerçi bendede var kaç kilo aldınBu arada bende son durum bu, bu hafta birden karnım çok büyüdü
3 kilo vermiştim başlarda çok bulantım olduğu için onları geri aldım canım üzerine de yarım kilo. Yani 52 kilo ile hamile kalmıştım şuan 52,5 küloyumAyy canım baya çıkmış gerçi bendede var kaç kilo aldın
Anladım canım bende enson bir kiloydu ama iki kilo daha aldım galiba cuma konturolum var bakalım durumlar ne3 kilo vermiştim başlarda çok bulantım olduğu için onları geri aldım canım üzerine de yarım kilo
Maşallah çok tatlı görünüyosun :) ben zaten biraz iri olarak hamile kaldığımdan halaa dışarıdan belli olmuyor :) bu aradakıyafetlerim ne kadar da bolmuş bu süreçte öğrendim :)Bu arada bende son durum bu, bu hafta birden karnım çok büyüdü
hamile pantalonuda mı kullanmıyorsun :)Maşallah çok tatlı görünüyosun :) ben zaten biraz iri olarak hamile kaldığımdan halaa dışarıdan belli olmuyor :) bu aradakıyafetlerim ne kadar da bolmuş bu süreçte öğrendim :)
Düşük bel pantolonlarımı rahatlıkla giyebiliyorum. Eşofman ihtiyacım vardı belimi sıkmaya başlamıştı eskisi. bir tek onu aldım o da belimden düşüyo, muhtemelen onu da büyük beden aldımhamile pantalonuda mı kullanmıyorsun :)
canım sen gayet iyi görünüyorsun pek belli olmuyor :) bence bu iyi birşey. iki üç hafta sonra belirginleşir artık ben hamile pantalonu ile çok rahat ettim kendime eziyet ediyormuşum eski pantalonlarım ile
Çok tatlı: ) gerçi benimse böyle: )Bu arada bende son durum bu, bu hafta birden karnım çok büyüdü
Bu arada bende son durum bu, bu hafta birden karnım çok büyüdü
3 kilo vermiştim başlarda çok bulantım olduğu için onları geri aldım canım üzerine de yarım kilo. Yani 52 kilo ile hamile kalmıştım şuan 52,5 küloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?