Temmuz Ay'ı anneleri

Canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine ve bebeğine. Birşey olmamıştır Allah'ın izniye korkma. Aksi bir şikayetin olursa doktora git mutlaka ihmal etme.

Canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine ve bebeğine. Birşey olmamıştır Allah'ın izniye korkma. Aksi bir şikayetin olursa doktora git mutlaka ihmal etme.

Hareketleri gayet normal ve bende karnımı bir yere vurmadım sancı ağrı bişey olmadı iyiz çok şükür

Çok geçmiş olsun aman dikkat et ben de hep korkuyorum ya düsersem karnımın üstüne diye

Kızlar alaturka tuvalet hakkında ne düşünüyorsunuz evde klozet kullanıyorum ama iş yerinde alaturka wc kullanıyorum aksama kadar en az 10 kere giriyorumdur kasılma sıkışma felan yaparmı ki

Kızlar alaturka tuvalet hakkında ne düşünüyorsunuz evde klozet kullanıyorum ama iş yerinde alaturka wc kullanıyorum aksama kadar en az 10 kere giriyorumdur kasılma sıkışma felan yaparmı ki
Ben şuana kadar alaturka kullandım ama evde klozete geçiş yapıcam heralde artık çok belirgin bir göbeğim var ve ben rahatsız olmaya başladım

bende işyerinde alaturka kullanıyorum çünkü klozeti erkekler kullanıyor ve tiksiniyorum. Ama bugünlerde karnımı sıkıştırmaya başladı acıtıyor ne yapıcam bilmiyorum

Bu arada bende son durum bu, bu hafta birden karnım çok büyüdü

Eklentiler

• 14970902_10154756843328307_1156117910_o.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 33
3 kilo vermiştim başlarda çok bulantım olduğu için onları geri aldım canım üzerine de yarım kilo
Anladım canım bende enson bir kiloydu ama iki kilo daha aldım galiba cuma konturolum var bakalım durumlar ne

Benimde yarın kontrolüm var merakla bekliyorum çarşamba günü de tetanoz aşısı için aile hekimliğine çağırdılar

Maşallah çok tatlı görünüyosun :) ben zaten biraz iri olarak hamile kaldığımdan halaa dışarıdan belli olmuyor :) bu aradakıyafetlerim ne kadar da bolmuş bu süreçte öğrendim :)

Maşallah çok tatlı görünüyosun :) ben zaten biraz iri olarak hamile kaldığımdan halaa dışarıdan belli olmuyor :) bu aradakıyafetlerim ne kadar da bolmuş bu süreçte öğrendim :)
hamile pantalonuda mı kullanmıyorsun :)

hamile pantalonuda mı kullanmıyorsun :)
Düşük bel pantolonlarımı rahatlıkla giyebiliyorum. Eşofman ihtiyacım vardı belimi sıkmaya başlamıştı eskisi. bir tek onu aldım o da belimden düşüyo, muhtemelen onu da büyük beden aldım haftaya alışverişe çıkmam lazım, düzgün bi pantolon bulursam alayım :)

Maaşallah canım, sen bayağı hamile gibi olmuşsun. Bende sadece göbek var. O da bebekmi göbekmi pek ayırt edilemiyor. Ben arı Maya'ya benziyorum , eşim öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…