canım sen gayet iyi görünüyorsun pek belli olmuyor :) bence bu iyi birşey. iki üç hafta sonra belirginleşir artık ben hamile pantalonu ile çok rahat ettim kendime eziyet ediyormuşum eski pantalonlarım ile
Ben hamile pantolonu giyiyorum. Hani şu ek gibi bisiler var ya onlardan :) bende hiç kilo almiyorum etraftaki bilmiş teyzeler moralimi bozuyor sen hiç kilo almiyorsun bebek de almıyordur diye :/Ben pantolon giyemiyorum, benim bebiş sevmiyor. Pantolon giydigim zaman durmuyor içimde kıpır kıpır, elimle lastiğini çekince duruyor. Elbise ve etek giyiyorum ben.
Ben hamile pantolonu giyiyorum. Hani şu ek gibi bisiler var ya onlardan :) bende hiç kilo almiyorum etraftaki bilmiş teyzeler moralimi bozuyor sen hiç kilo almiyorsun bebek de almıyordur diye :/
Ben daha gram almadım kuzum gerçi doktor gelişimi iyi diyor. Perşembe randevum var ama insanın bilinçaltına isletiyorlar resmen zorla :)hep düşük bel etek pantolon giymeye alışık olduğum için, O ek yukarı kadar çekince beni rahatsız ediyor,aşağı sıyırınca da bebek rahatsız oluyor. Giymiyorum bende düşükbel , beli lastikli etek ve elbise giyiyorum. Hamile etek ve elbiseleri de yakışmıyor bana. Bende kilo almıyorum canım henüz 3 kg aldım. Sadece göbeğim var. Bebeğimin gelişimi gayet iyi 330 gr idi gecen hafta.. Doktor çok iyi dedi. Boşver gerisini dinleme öyle birşey olsa doktor söyler zaten.
Ben daha gram almadım kuzum gerçi doktor gelişimi iyi diyor. Perşembe randevum var ama insanın bilinçaltına isletiyorlar resmen zorla :)
Canım zaten şimdiye kadar kilo almaman senin için çok iyi bende almasaydım keşke çünkü kilonun bebekle bir alakası yokBen daha gram almadım kuzum gerçi doktor gelişimi iyi diyor. Perşembe randevum var ama insanın bilinçaltına isletiyorlar resmen zorla :)
Haklısın canım inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz hepimizCanım zaten şimdiye kadar kilo almaman senin için çok iyi bende almasaydım keşke çünkü kilonun bebekle bir alakası yok
maşallah canım iyi görünüyorsun
e o kadar da olsun yani :)Bende durum böyle, Kolar bacaklar ve basenler aynı sadece göbek var. :)Eki Görüntüle 1909663
e o kadar da olsun yani :)
Kızlar maşallah çok tatlısınızben de düşük bel pantolonlar ile idare ediyordum ki artık sıkar oldu
Lcw bir kot bir de siyah hamile pantolonu aldım çok güzel çok rahat ettim tavsiye ederim
çok fazla şekere yüklenme bu sefer gebelik şekeri ile uğraşırsınBenim sonum tombiş bir hamile olucak galiba sürekli çikolata tatlı yiyorum çok acıkıyorum ve gece açlıktan uyuyamıyorum
Dikkat etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorumçok fazla şekere yüklenme bu sefer gebelik şekeri ile uğraşırsın
Benim sonum tombiş bir hamile olucak galiba sürekli çikolata tatlı yiyorum çok acıkıyorum ve gece açlıktan uyuyamıyorum
Bende vitamin kullanmıyorum bıraktım ama kalsiyum magnezyum verdi onları bir süre kullanıcam çünkü gece yatağa yatınca huzursuz bacak sendromu yaşıyorum magnezyum eksikliğinden oluyormuşneyse ki ben hala tatlı yiyemiyorum. Gece de eskisi kadar acıkmıyorum ama 1 ay dır vitamin kullanmıyorum ben bıraktım. O çok acıktırıyordu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?