Ben üç saatte bir mutlaka acıkıyorum, birşeyler yiyince bebeğim hareket ediyor hele çikolata yersem tey tey teyyDikkat etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum
Aynen bendede durum aynıBen üç saatte bir mutlaka acıkıyorum, birşeyler yiyince bebeğim hareket ediyor hele çikolata yersem tey tey teyy
Canım benim de bugün ayrıntılı usg var. Kendi doktorumdan sonra ona giricem çok heycanlıyım dua bekliyorum inşallah hiçbir sorun olmadan evimize döneriz.Günaydın kızlar
Dün ayrıntılı usg vardı. Bebeğinin herşeyi sağlıklı çok şükür. Bahadır görmüyordum ozlemisim :) parmaklarına kalbine damarlarına falan bakıldı. Hiçbir sorun çıkmadı çok şükür: )
Inşaallah canım duaların seninleCanım benim de bugün ayrıntılı usg var. Kendi doktorumdan sonra ona giricem çok heycanlıyım dua bekliyorum inşallah hiçbir sorun olmadan evimize döneriz.
Güzel haberlerle gelirsin inşaallah :) Benim muayenem de arın, resmen günleri saydım :)Canım benim de bugün ayrıntılı usg var. Kendi doktorumdan sonra ona giricem çok heycanlıyım dua bekliyorum inşallah hiçbir sorun olmadan evimize döneriz.
İnşallah canım. Öyle insan hem endişeleniyo hemde merak ediyo. Hepimiz güzelce geçiririz hamileliğimizi inşallah .Güzel haberlerle gelirsin inşaallah :) Benim muayenem de arın, resmen günleri saydım :)
gözün aydın canım, çok şükür. Bende çarşamba günü tetenos aşısı oldum hiç acı hissetmemiştim ama dün geceden beri yapılan yerinde bir ağrı var normal mi acaba bilmiyorumGünaydın kızlar
Dün ayrıntılı usg vardı. Bebeğinin herşeyi sağlıklı çok şükür. Bahadır görmüyordum ozlemisim :) parmaklarına kalbine damarlarına falan bakıldı. Hiçbir sorun çıkmadı çok şükür: )
Olabilir canım çünkü bana da denmişti ağır bir asi kolunda rahatsızlık yapabilir diye ama bunyeden bünyeye değişiyor tabi. Bende bisi olmadı ama herkeste olmak diye bisi yok :)gözün aydın canım, çok şükür. Bende çarşamba günü tetenos aşısı oldum hiç acı hissetmemiştim ama dün geceden beri yapılan yerinde bir ağrı var normal mi acaba bilmiyorum
oh maşallah gözün aydın canım :) hep böyle güzel haberler alalım inşallahKızlar ben geldim çok şükür hiçbir sorun yok boyu kilosu suyu herşey zamanına göre bacak boyu uzun olucakmış doktor böyle diyince korktum dıkıntılı bir durummu diye sordum ne sıkıntısı manken gibi kızın olucak işte dedi. Ayrıntılı USG de gayet iyidi ordada hiç bir sorun çıkmadı. Kandeğerlerim çok güzel ilerliyomuş. Bunları duyan ben bir rahatladım, bugün benden mutlusu yok
İnşallah canım tek ümüdim buoh maşallah gözün aydın canım :) hep böyle güzel haberler alalım inşallah
Oh oh ne güzel :) çok sevindim kuzum gözün Aydın: )Kızlar ben geldim çok şükür hiçbir sorun yok boyu kilosu suyu herşey zamanına göre bacak boyu uzun olucakmış doktor böyle diyince korktum dıkıntılı bir durummu diye sordum ne sıkıntısı manken gibi kızın olucak işte dedi. Ayrıntılı USG de gayet iyidi ordada hiç bir sorun çıkmadı. Kandeğerlerim çok güzel ilerliyomuş. Bunları duyan ben bir rahatladım, bugün benden mutlusu yok
maşallah sana canım ne güzel zayıf hamile kalmışınnız ya ben şimiden 64 kiloyumBende durum böyle, Kolar bacaklar ve basenler aynı sadece göbek var. :)Eki Görüntüle 1909663
gözün aydın canımGünaydın kızlar
kaç kilosun canım ben 64 kiloyum şimididen ben açıkmıyorum ama mide yanması başladı bende bastırmak için bişeyler atıştıyorumBenim sonum tombiş bir hamile olucak galiba sürekli çikolata tatlı yiyorum çok acıkıyorum ve gece açlıktan uyuyamıyorum
Ben oldum olası kiloluydum canım ama acayip olan ne göbek vardı bende nede sarkan biyer etim sıkıymış 72 kilo olmuşum 69 hamile kalmıştım ama doktorum gayet güzel ilerliyorsun kilo almış gibi durmuyosun dedi belki boydan kurtarıyorumdurkaç kilosun canım ben 64 kiloyum şimididen ben açıkmıyorum ama mide yanması başladı bende bastırmak için bişeyler atıştıyorum
gözün aydın canımKızlar ben geldim çok şükür hiçbir sorun yok boyu kilosu suyu herşey zamanına göre bacak boyu uzun olucakmış doktor böyle diyince korktum dıkıntılı bir durummu diye sordum ne sıkıntısı manken gibi kızın olucak işte dedi. Ayrıntılı USG de gayet iyidi ordada hiç bir sorun çıkmadı. Kandeğerlerim çok güzel ilerliyomuş. Bunları duyan ben bir rahatladım, bugün benden mutlusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?