Temmuz Ay'ı anneleri

muzeyyenmf @HzafanrR kizlar ayrintiliyi atlatmissiniz cok sukur,gozunuz aydin. benim yarin rutin kontrolum var haftaya filab yaptiririm muhtemelen ayrintiliyi.

Bu aksam bebisime ilk cicilerini aldik. cok mutluyuz :)

Maasallah gozun aydin canim. benimde yarin kontrolum. ondan sonra yollar ayrintiliya :) bende henüz yanma filan yok cok sukur.

Kızlar siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz ? Ben bugün ilaçları almaya doktor bana hem magnezyum yazmış hemde ayrıca d vitamini magnezyum kalsiyum içeren bir ilaç daha yazmış. Eczacı da şaşırdı hangisini kullanacksın ikisinede mi diyor.. Yeniden doktora gidip netleştiricem ama sizin kullandığınız megnezyum ilacını merak ettim birde hergün kullanıyor musunuz. Hergün rutin kan ilacı içiyorum, iki dünde bir elevit kullanmamı önerdi, bir magnezyum birde diğer hepsini kapsayan ilacı kullanırsam ilaç zehirlenmesi yaşamaz mıyımm. Ben normalde ağrı kesiciyi bile zor içen bir insanım

Selam kizlar. doktordan geldik, iyiyiz cok sukur. 450 gr olmusuz :) bende 1.5 kg daha almisim. Toplamda 3.5/ 4 kg almis oldum.
önümüzdeki hafta ayrintiliya gideceğim.
@fzfzfz canim bana magnezyum filan vermedi. hatta decavit vitamini de içme daha dedi ki zaten birakmistim ben. sadece d vitamini damlası ve kan ilaci kullanacagim.

Canım gözün aydın, çok şükür:) Bende bu kadar ilaç içme taraftarı değilim tekrar doktora gideceğim

Canım gözün aydın, çok şükür:) Bende bu kadar ilaç içme taraftarı değilim tekrar doktora gideceğim

Sagol cnm. benim tum vitamin depolarim dolu oldugu icin birakiyoruz vitamini. magnezyum niye veriliyor bilmiyorum ama Mart anneleri topigindeki kizlarin da hepsi kullanıyor.

Çook şükür :) gözün aydın :)

Bende magnezyum kullanmıyorum sadece demir hapı ama senin çok fazla gibi geldi kuzum ya. Bi netlestir sen onu

@fzfzfz mavi_lina ben magnezyum kullanıyorum kramplarım için. iki günde bir sandoz tablet alıyorum. dekavit i 2 günde 1 alıyorum. bir de hiç balık yiyemediğim için günde 1 balık yağı hapı kullanıyorum.

Sagol cnm. benim tum vitamin depolarim dolu oldugu icin birakiyoruz vitamini. magnezyum niye veriliyor bilmiyorum ama Mart anneleri topigindeki kizlarin da hepsi kullanıyor.
Magnezyum kramplar için kullanılıyor sanirim

Atakent Acıbadem de 5500 den başlıyor. Normal doğuma Uzman gelecekse 5500 Prof gelecekse 7500. Sezaryen doğum Uzman 6500 prof 8500 idi ben sorsuğumda.

Atakent Acıbadem de 5500 den başlıyor. Normal doğuma Uzman gelecekse 5500 Prof gelecekse 7500. Sezaryen doğum Uzman 6500 prof 8500 idi ben sorsuğumda.
Off çok pahalı değil mi ya benim arkadaşım medipol'de yeni doğum yaptı sezeryan 1,900 o da çok memnun kaldığını söylüyordu evet acıbadem çok iyi bir hastane ama fiyatı bana pahalı geldi açıkçası.. imkanı olan yapsın tabi sağlık bu sonuçta

Konu hastane olunca bişey diyemiyorum. Hastane kısmı ne kadar iyidir bilemem ama baya otel hizmeti sunuyorlar tercih edene. Kuaförü, doğum fotoğrafçısı hastanede mevcutmuş. Oda süslemelerini ayarlıyorlarmış. Bir de hasta odasının yanısıra bir tane de misafirleri ağırlamak için odan oluyor... tercih edene baya kapsamlı. Inşallah hastane/doktor kısmı da iyidir bu paraya göre.
bugün doktoruma kızdım biraz o yüzden şu dakikadan sonra tekrar hastane aramak zorunda kalabilirim yeniden araştırmaya başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…