Off çok pahalı değil mi ya benim arkadaşım medipol'de yeni doğum yaptı sezeryan 1,900 o da çok memnun kaldığını söylüyordu evet acıbadem çok iyi bir hastane ama fiyatı bana pahalı geldi açıkçası.. imkanı olan yapsın tabi sağlık bu sonuçta
Ooo orası çok pahalı ya ucmuslarIstanbul acibademde 20.000 tl civari.. eskisehir yine ucuzmus
maşallah canım size bizde 19 haftadayız 370gr alımış oğluşum bende 2 kg almışımSelam kizlar. doktordan geldik, iyiyiz cok sukur. 450 gr olmusuz :) bende 1.5 kg daha almisim. Toplamda 3.5/ 4 kg almis oldum.
önümüzdeki hafta ayrintiliya gideceğim.
@fzfzfz canim bana magnezyum filan vermedi. hatta decavit vitamini de içme daha dedi ki zaten birakmistim ben. sadece d vitamini damlası ve kan ilaci kullanacagim.
banada doktorum vermişti balık yağı ama balık yemeyi tercih ederim baklık yağı çok kötü kokuyor bana
yaa bana doktorum vernişti onu iiçiyorum şuan soğudum haptanBir de elevit vitamjn ilacı domuz jelatini içeriyor. bilginiz olsun.
bana baya pahalı geldi ne yalan söyleyimAtakent Acıbadem de 5500 den başlıyor. Normal doğuma Uzman gelecekse 5500 Prof gelecekse 7500. Sezaryen doğum Uzman 6500 prof 8500 idi ben sorsuğumda.
Annelik duygusu sanırım bende de var benzer şeyler. Bide hiç bilmiyorum yani etrafımda falan hiç küçük çocuk olmadı. BAlamamaktan korkuyorum ama biyandan da sadece ben bakarım gibime geliyor. Inşallah geçici bu duygudur :)Kızlar belki şuan ki horman yükselmemle alakalıdır bilemiyorum ama ben bebeğim olduktan sonra kimse dokunmasın kimse bakmasın istiyorum. Bakamam diye çok korkmama rağmen benden başka kimsede bakamaazmış gibi geliyo. Bende bir acayiplik mi var.
Annelik duygusu sanırım bende de var benzer şeyler. Bide hiç bilmiyorum yani etrafımda falan hiç küçük çocuk olmadı. BAlamamaktan korkuyorum ama biyandan da sadece ben bakarım gibime geliyor. Inşallah geçici bu duygudur :)
Bende çocuklara çok soğuk biriydim seviceğim zaman bile annesinin kucağında severdim şimdi çok garip geliyo acabalarla doluyum inşallah hakkıyla annelik yaparız hepimizAnnelik duygusu sanırım bende de var benzer şeyler. Bide hiç bilmiyorum yani etrafımda falan hiç küçük çocuk olmadı. BAlamamaktan korkuyorum ama biyandan da sadece ben bakarım gibime geliyor. Inşallah geçici bu duygudur :)
Bende çocuklara çok soğuk biriydim seviceğim zaman bile annesinin kucağında severdim şimdi çok garip geliyo acabalarla doluyum inşallah hakkıyla annelik yaparız hepimiz
Hormonlardan dolayıdır, ben şuan öyle bir düşünceye kapılmadım kim bakabiliyorsa baksın benim için sorun yok :) Benim takıdığım konu şu: lohusalık döneminde yani 40 gün boyunca yalnız kalınmaması gerekiyormuş. Ben normalde de geceleri evde yalnız kalmaya korkan biriyim eşim de iş sebebiyle 11den aşağı gelemiyor. Bana diyorki seni annene bırakırım orada kalırsın 40 gün boyunca izinli olduğum günler alırım. Ben de evime öyle alıştım ki günübirlik bile gitsem orada rahat edemiyorum hemen evime dönmek istiyorum. O yüzden bunun düşüncesi benim canımı sıkıyor :) Artık eşimin vardiyalarına göre annem gelecek yanımda duracak başka birşey aklıma gelmiyorrKızlar belki şuan ki horman yükselmemle alakalıdır bilemiyorum ama ben bebeğim olduktan sonra kimse dokunmasın kimse bakmasın istiyorum. Bakamam diye çok korkmama rağmen benden başka kimsede bakamaazmış gibi geliyo. Bende bir acayiplik mi var.
Rabbim yardım etsin benim annemle kaynanam gelicekler inşallahHormonlardan dolayıdır, ben şuan öyle bir düşünceye kapılmadım kim bakabiliyorsa baksın benim için sorun yok :) Benim takıdığım konu şu: lohusalık döneminde yani 40 gün boyunca yalnız kalınmaması gerekiyormuş. Ben normalde de geceleri evde yalnız kalmaya korkan biriyim eşim de iş sebebiyle 11den aşağı gelemiyor. Bana diyorki seni annene bırakırım orada kalırsın 40 gün boyunca izinli olduğum günler alırım. Ben de evime öyle alıştım ki günübirlik bile gitsem orada rahat edemiyorum hemen evime dönmek istiyorum. O yüzden bunun düşüncesi benim canımı sıkıyor :) Artık eşimin vardiyalarına göre annem gelecek yanımda duracak başka birşey aklıma gelmiyorrbabamda hasta olduğu için annem onu bırakıp rahat rahat gelip kalamıyor bizde durumlar karışık yani
Annen gelir canım merak etme Sen, hem Senin de bebeğin de evinize alışmaya kendi düzeninizi kurmaya ihtiyacınız var. Herkes anlayışla karşılayacaktırHormonlardan dolayıdır, ben şuan öyle bir düşünceye kapılmadım kim bakabiliyorsa baksın benim için sorun yok :) Benim takıdığım konu şu: lohusalık döneminde yani 40 gün boyunca yalnız kalınmaması gerekiyormuş. Ben normalde de geceleri evde yalnız kalmaya korkan biriyim eşim de iş sebebiyle 11den aşağı gelemiyor. Bana diyorki seni annene bırakırım orada kalırsın 40 gün boyunca izinli olduğum günler alırım. Ben de evime öyle alıştım ki günübirlik bile gitsem orada rahat edemiyorum hemen evime dönmek istiyorum. O yüzden bunun düşüncesi benim canımı sıkıyor :) Artık eşimin vardiyalarına göre annem gelecek yanımda duracak başka birşey aklıma gelmiyorrbabamda hasta olduğu için annem onu bırakıp rahat rahat gelip kalamıyor bizde durumlar karışık yani
inşallah canımAnnen gelir canım merak etme Sen, hem Senin de bebeğin de evinize alışmaya kendi düzeninizi kurmaya ihtiyacınız var. Herkes anlayışla karşılayacaktır
Canım umarım biran önce geçer bende saat sesinden bile rahatsız olan bir insanım şuan bunu düşününce ne kadar kötü olduğunu anladım allah yardımcın olsunmerhaba arkadaşlar,
günlerdir hatta haftalardır sol kulağımda nabız sesi duyuyorum. Hiç kesilmiyor ve bazen özellikle dinlenmek istediğinde çıldırtıyor. İşteyken kulaklık takıp bir süre idare edebiliyorum ama toplantıdaysam dikkatimi toparlamam zorlaşıyor. Gece uyandığımda uykuya dalmam çok zor oluyor.
Hamileliğe bağlı genişleyen damarlar nedeniyle kulağımın içinden geçen toplardamar işitme kemiklerine yaklaşmış. Bu sebeple kendi toplardamarımın nabzını duyuyormuşum. Sizin veya bir yakınınız başına gelirse diye yazıyorum. Doktorlar hamilelikle birlikte sonlanacağını tahmin ediyorlar. İnşaallah öyle olur :)
Bu arada hamilelikte MR (ilaçsız) çektirmek güvenliymiş, bunu da bu sayede öğrenmiş oldum.
sağol canım, aynı şekilde sesinden rahatsız olduğum için benim evimde de saat yok ama kulağımda var bi taneCanım umarım biran önce geçer bende saat sesinden bile rahatsız olan bir insanım şuan bunu düşününce ne kadar kötü olduğunu anladım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?