Temmuz Ay'ı anneleri

Istanbul acibademde 20.000 tl civari.. eskisehir yine ucuzmus

Benim hic agrim sizim kramp hicbirseyim yok ondan da takviye yapmiyor olabilir. bende hic balik yemiyorum hayatim boyunca da yemedim. Doktorum da biliyor ama, değerlerime bakinca gerek gormedi herhalde.

Kızlar belki şuan ki horman yükselmemle alakalıdır bilemiyorum ama ben bebeğim olduktan sonra kimse dokunmasın kimse bakmasın istiyorum. Bakamam diye çok korkmama rağmen benden başka kimsede bakamaazmış gibi geliyo. Bende bir acayiplik mi var.

maşallah canım size bizde 19 haftadayız 370gr alımış oğluşum bende 2 kg almışım

banada doktorum vermişti balık yağı ama balık yemeyi tercih ederim baklık yağı çok kötü kokuyor bana

Annelik duygusu sanırım bende de var benzer şeyler. Bide hiç bilmiyorum yani etrafımda falan hiç küçük çocuk olmadı. BAlamamaktan korkuyorum ama biyandan da sadece ben bakarım gibime geliyor. Inşallah geçici bu duygudur :)

Bende kimse ellemsin bakmasın duygusu yok, çünkü ben çalışacağım için ben bakmayacağıma alıştırdım çoktan kendimi. Ama bakabilirmiyim korkum da yok, hiç çocuk bakmamış hatta neredeyse kucağıma almışlığım yok ama bakabileceğime inancım tam.

Bende çocuklara çok soğuk biriydim seviceğim zaman bile annesinin kucağında severdim şimdi çok garip geliyo acabalarla doluyum inşallah hakkıyla annelik yaparız hepimiz

Hormonlardan dolayıdır, ben şuan öyle bir düşünceye kapılmadım kim bakabiliyorsa baksın benim için sorun yok :) Benim takıdığım konu şu: lohusalık döneminde yani 40 gün boyunca yalnız kalınmaması gerekiyormuş. Ben normalde de geceleri evde yalnız kalmaya korkan biriyim eşim de iş sebebiyle 11den aşağı gelemiyor. Bana diyorki seni annene bırakırım orada kalırsın 40 gün boyunca izinli olduğum günler alırım. Ben de evime öyle alıştım ki günübirlik bile gitsem orada rahat edemiyorum hemen evime dönmek istiyorum. O yüzden bunun düşüncesi benim canımı sıkıyor :) Artık eşimin vardiyalarına göre annem gelecek yanımda duracak başka birşey aklıma gelmiyorr babamda hasta olduğu için annem onu bırakıp rahat rahat gelip kalamıyor bizde durumlar karışık yani

Rabbim yardım etsin benim annemle kaynanam gelicekler inşallah

Annen gelir canım merak etme Sen, hem Senin de bebeğin de evinize alışmaya kendi düzeninizi kurmaya ihtiyacınız var. Herkes anlayışla karşılayacaktır

merhaba arkadaşlar,
günlerdir hatta haftalardır sol kulağımda nabız sesi duyuyorum. Hiç kesilmiyor ve bazen özellikle dinlenmek istediğinde çıldırtıyor. İşteyken kulaklık takıp bir süre idare edebiliyorum ama toplantıdaysam dikkatimi toparlamam zorlaşıyor. Gece uyandığımda uykuya dalmam çok zor oluyor.
Hamileliğe bağlı genişleyen damarlar nedeniyle kulağımın içinden geçen toplardamar işitme kemiklerine yaklaşmış. Bu sebeple kendi toplardamarımın nabzını duyuyormuşum. Sizin veya bir yakınınız başına gelirse diye yazıyorum. Doktorlar hamilelikle birlikte sonlanacağını tahmin ediyorlar. İnşaallah öyle olur :)
Bu arada hamilelikte MR (ilaçsız) çektirmek güvenliymiş, bunu da bu sayede öğrenmiş oldum.

Canım umarım biran önce geçer bende saat sesinden bile rahatsız olan bir insanım şuan bunu düşününce ne kadar kötü olduğunu anladım allah yardımcın olsun

Canım umarım biran önce geçer bende saat sesinden bile rahatsız olan bir insanım şuan bunu düşününce ne kadar kötü olduğunu anladım allah yardımcın olsun
sağol canım, aynı şekilde sesinden rahatsız olduğum için benim evimde de saat yok ama kulağımda var bi tane

Kızlar çarşıda birkaç isim var diye gittim dayanamayıp birsürü eşya aldım :) insanın herşeyi alasi geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…