Artık yavaş yavaş herşey alınır bende başlıyorum alışverişe çok güzel duyguKızlar çarşıda birkaç isim var diye gittim dayanamayıp birsürü eşya aldım :) insanın herşeyi alasi geliyor:)
merhaba arkadaşlar,
günlerdir hatta haftalardır sol kulağımda nabız sesi duyuyorum. Hiç kesilmiyor ve bazen özellikle dinlenmek istediğinde çıldırtıyor. İşteyken kulaklık takıp bir süre idare edebiliyorum ama toplantıdaysam dikkatimi toparlamam zorlaşıyor. Gece uyandığımda uykuya dalmam çok zor oluyor.
Hamileliğe bağlı genişleyen damarlar nedeniyle kulağımın içinden geçen toplardamar işitme kemiklerine yaklaşmış. Bu sebeple kendi toplardamarımın nabzını duyuyormuşum. Sizin veya bir yakınınız başına gelirse diye yazıyorum. Doktorlar hamilelikle birlikte sonlanacağını tahmin ediyorlar. İnşaallah öyle olur :)
Bu arada hamilelikte MR (ilaçsız) çektirmek güvenliymiş, bunu da bu sayede öğrenmiş oldum.
Kızlar çarşıda birkaç isim var diye gittim dayanamayıp birsürü eşya aldım :) insanın herşeyi alasi geliyor:)
Valla canım esimde bende kendimizi tutamıyoruz birinin bizi durdurması lazım nasıl olacak böyle bilmiyorum :)Geçen hafta bizde eşimle birşeyler aldık. Ona kalsa dükkanı toplayacaktı ama başka yerde başka güzel birşey buluruz aklımız kalır diye aldırmadım fazla :))
Valla canım esimde bende kendimizi tutamıyoruz birinin bizi durdurması lazım nasıl olacak böyle bilmiyorum :)
grçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar,
günlerdir hatta haftalardır sol kulağımda nabız sesi duyuyorum. Hiç kesilmiyor ve bazen özellikle dinlenmek istediğinde çıldırtıyor. İşteyken kulaklık takıp bir süre idare edebiliyorum ama toplantıdaysam dikkatimi toparlamam zorlaşıyor. Gece uyandığımda uykuya dalmam çok zor oluyor.
Hamileliğe bağlı genişleyen damarlar nedeniyle kulağımın içinden geçen toplardamar işitme kemiklerine yaklaşmış. Bu sebeple kendi toplardamarımın nabzını duyuyormuşum. Sizin veya bir yakınınız başına gelirse diye yazıyorum. Doktorlar hamilelikle birlikte sonlanacağını tahmin ediyorlar. İnşaallah öyle olur :)
Bu arada hamilelikte MR (ilaçsız) çektirmek güvenliymiş, bunu da bu sayede öğrenmiş oldum.
Kızlar ikinci doz aşımıda vuruldum. Şuan için bir sorun yok. Sağlık ocağı kalp atışlarını dinledi. Yürüyerek gitmiştim yorulmuşum sanırım dinlen bebeğin kalp atış hızı çok az fazla kendini yorma dedi bana. Ben bu konuda çok dikkatsizim merdivenleri ikişer üçer çıkıyorum hamileliği tam idrak edemedim yaa
Al benden de o kadar canım. metronun merdivenlerini koşa koşa inip çıkıyorum. Yapı gereği aktif bir insanım zaten, duramıyorum yerimde ne yapayım. Eğiliyorum,uzanıyorum elimde değil. Alışamadım daha.. Bebeğin hareket ve konumndan dolayı da az saymış olabilir. Takma kafana derim.
Panik yapıp sitres olma huyum yok. Şuan sadece alışamama üzülüyorum. Bana göre pimpirikli davranmakta çok yanlış ondan hiç birşeyi kısıtlamadan normal hayatıma devam ediyorum. Ama artık benim dışımda birininde etkilendiğini idrak etmem gerekiyo.
Senin kafan rahat sa bebeğinde rahat merak etme. Ben doktoruma da dedim ben hala normal hayatıma devam ediyorum. Koşturmaca iş güç filan dedim. O da birşey olmaz, zaten rahatsız olursan o zaman mecbur dikkat edeceksin dedi.
Hasta değilsin hamilesin :) Alışmamak değil hala rahat hareket edebilmekten kaynaklanıyor bence. Ağırlaşınca kendi kendimize kısıtlanıcaz zaten.Panik yapıp sitres olma huyum yok. Şuan sadece alışamama üzülüyorum. Bana göre pimpirikli davranmakta çok yanlış ondan hiç birşeyi kısıtlamadan normal hayatıma devam ediyorum. Ama artık benim dışımda birininde etkilendiğini idrak etmem gerekiyo.
Benim doktorum hasta değilsin hamilesin gez toz tadını çıkar son haftalara kadar hamileliğimin keyfini çıkar diyo ve bana hep olumlu yaklaşıyo benim yapımda bir doktor buldum ve çok memnunum
Hasta değilsin hamilesin :) Alışmamak değil hala rahat hareket edebilmekten kaynaklanıyor bence. Ağırlaşınca kendi kendimize kısıtlanıcaz zaten.
Aynen katılıyorum canım yani ben bu şekilde çook mutluyum sıkıntısız aktif bir hayatım var ve bence hamilelik engel değilHasta değilsin hamilesin :) Alışmamak değil hala rahat hareket edebilmekten kaynaklanıyor bence. Ağırlaşınca kendi kendimize kısıtlanıcaz zaten.
Aynen katılıyorum canım yani ben bu şekilde çook mutluyum sıkıntısız aktif bir hayatım var ve bence hamilelik engel değil
Şuan kendimi gördüm her konturolum çok eğlenceli geçiyo ve beni gören herkesten şunu duyuyorum çok güler yüzlüsün pozitifsin hamilelik seni değiştirmemişAynısı bende de var :) en sevdiğim anne adayım sensin diyor. İnsan hiç mi birşeyi takmaz kafaya diyor. Bende taksam ne olacak ki diyorum. Gülüyoruz birlikte :)
Şuan kendimi gördüm her konturolum çok eğlenceli geçiyo ve beni gören herkesten şunu duyuyorum çok güler yüzlüsün pozitifsin hamilelik seni değiştirmemiş
yavaş yavaş kendini hatırlatmaya başlıyor demek senin prens :)Kızlar ben yavas yavaş zorlanmaya başladım dicektim ki sizi iyi gördüm daha iyi oldum: ) benim bel kemiklerim falan zorlanmaya başladı yavaş yavaş uzun süre ayakta kalınca falan gerçekten belim zorlanıyor. Unutuyorum hamile oldugumu duramiyorum yerimde ama artık yavaş yavaş kendini bana hatırlatıyor oglusum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?