Temmuz Ay'ı anneleri

Aynen öyle canım kendimi cok yorunca ben burdayım unutma diyor resmen: D

Benim henüz belimde filan ağrı yok canım ama hareketlendiğinden beri, kasıklarım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama çok rahatsız edici boyutta değil. Ayaklarımı uzatıp oturunca rahatlıyorum.

Benim henüz belimde filan ağrı yok canım ama hareketlendiğinden beri, kasıklarım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama çok rahatsız edici boyutta değil. Ayaklarımı uzatıp oturunca rahatlıyorum.
Ben uzun süre ayakta kalınca ağrıyor canım inşallah senin agrimaz hiç: )

Ben uzun süre ayakta kalınca ağrıyor canım inşallah senin agrimaz hiç: )
Benimde belimde ağrı çok oluyordu kalsiyum magnezyum içeren bir ilaç kullanmaya başladım ondan sonra epey bir azaldı. Sadece geçen gün temizlik yaparken kendimi fazla kaptırmışım sandalyeye in çık o zaman ağrıdı ama o ağrıda normal yani

Sanırım bende o ilacı danisicam gittiğimde canım ya zorlamaya başladı çünkü

selam kızlar bende dün ilk doz aşımızı olduk iğne yapılırken hiç anlamadım normalde çok korkarım ama bugün biraz ağrı var inşallah daha çok acımaz

selam kızlar bende dün ilk doz aşımızı olduk iğne yapılırken hiç anlamadım normalde çok korkarım ama bugün biraz ağrı var inşallah daha çok acımaz
Korkma bende aşıdan iki gün sonra kolumda ağrı hissettim hatta sol kolum üzerine yatamaz oldum ama geçiyor

Kızlar mobilya beşik vs aldınızmı biz bikaç haftadır bakıyoruz sanırım çilekten alıcaz bebek odasını.

Kızlar mobilya beşik vs aldınızmı biz bikaç haftadır bakıyoruz sanırım çilekten alıcaz bebek odasını.
Canım ben şuan için oda yapmayı düşünmüyorum park yatak almayı istiyorum bakalım

Canım ben şuan için oda yapmayı düşünmüyorum park yatak almayı istiyorum bakalım

Biz dün onuda aldık ebebekten kraftın yatagı bizim odada bi süre parkyatakta yatırıcam.

Ben henüz eşya işine girişmedim . 1 ay içinde taşınma planımız var. Olursa alışverişler eve yerleştikten sonra inşaallah :)

Kizlar ayrintiliyi atlattim cok sukur. Herşey yolunda. Bu arada oglum bana benziyor :)
Çok sevindim canım maşşallah oğluna. Sana benzemesi çok güzel. Ben anlıyamam hiç kime benzer bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…