- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Aynen öyle canım kendimi cok yorunca ben burdayım unutma diyor resmen: Dyavaş yavaş kendini hatırlatmaya başlıyor demek senin prens :)
Aynen öyle canım kendimi cok yorunca ben burdayım unutma diyor resmen: D
Ben uzun süre ayakta kalınca ağrıyor canım inşallah senin agrimaz hiç: )Benim henüz belimde filan ağrı yok canım ama hareketlendiğinden beri, kasıklarım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama çok rahatsız edici boyutta değil. Ayaklarımı uzatıp oturunca rahatlıyorum.
Ben uzun süre ayakta kalınca ağrıyor canım inşallah senin agrimaz hiç: )
Benimde belimde ağrı çok oluyordu kalsiyum magnezyum içeren bir ilaç kullanmaya başladım ondan sonra epey bir azaldı. Sadece geçen gün temizlik yaparken kendimi fazla kaptırmışım sandalyeye in çık o zaman ağrıdı ama o ağrıda normal yaniBen uzun süre ayakta kalınca ağrıyor canım inşallah senin agrimaz hiç: )
Sanırım bende o ilacı danisicam gittiğimde canım ya zorlamaya başladı çünküBenimde belimde ağrı çok oluyordu kalsiyum magnezyum içeren bir ilaç kullanmaya başladım ondan sonra epey bir azaldı. Sadece geçen gün temizlik yaparken kendimi fazla kaptırmışım sandalyeye in çık o zaman ağrıdı ama o ağrıda normal yani
Osteocare isminde bir ilaç internetten görseline bir bak istersen. ilaç kutusunun üzerinde ağrıyan yerlerimizin remi var :)))Sanırım bende o ilacı danisicam gittiğimde canım ya zorlamaya başladı çünkü
Hakikaten öyleymiş; )Osteocare isminde bir ilaç internetten görseline bir bak istersen. ilaç kutusunun üzerinde ağrıyan yerlerimizin remi var :)))
Korkma bende aşıdan iki gün sonra kolumda ağrı hissettim hatta sol kolum üzerine yatamaz oldum ama geçiyorselam kızlar bende dün ilk doz aşımızı olduk iğne yapılırken hiç anlamadım normalde çok korkarım ama bugün biraz ağrı var inşallah daha çok acımaz
Inşaallah :) güzel haberlerini bekliyoruz :)Iyi aksamlar kizlar. Yarin ayrintilim var. Inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
Hadi bakalim hayırlısı canim benimki de cuma gunu :)Iyi aksamlar kizlar. Yarin ayrintilim var. Inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
Canım ben şuan için oda yapmayı düşünmüyorum park yatak almayı istiyorum bakalımKızlar mobilya beşik vs aldınızmı biz bikaç haftadır bakıyoruz sanırım çilekten alıcaz bebek odasını.
Biz dün onuda aldık ebebekten kraftın yatagı bizim odada bi süre parkyatakta yatırıcam.Canım ben şuan için oda yapmayı düşünmüyorum park yatak almayı istiyorum bakalım
Canım ben şuan için oda yapmayı düşünmüyorum park yatak almayı istiyorum bakalım
Biz dün onuda aldık ebebekten kraftın yatagı bizim odada bi süre parkyatakta yatırıcam.
Çok sevindim canım maşşallah oğluna. Sana benzemesi çok güzel. Ben anlıyamam hiç kime benzer bebekler.Kizlar ayrintiliyi atlattim cok sukur. Herşey yolunda. Bu arada oglum bana benziyor :)
Aaa nasıl canım o kadar belli oluyor mu ben çok merak ediyorum biraz anlatsana :) renkli fotoğraf verdimi doktorunKizlar ayrintiliyi atlattim cok sukur. Herşey yolunda. Bu arada oglum bana benziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?