Ayy canım benim hadi bakalım sağlıklı doğsunda :) benimde 7 aralıkta ultrason bende o zaman 23. haftada olucam inşallah
Ayy canım benim hadi bakalım sağlıklı doğsunda :) benimde 7 aralıkta ultrason bende o zaman 23. haftada olucam inşallah
gözün aydın canımKizlar ayrintiliyi atlattim cok sukur. Herşey yolunda. Bu arada oglum bana benziyor :)
bizde daha yeni yeni canım beşik internetten baktım sadece ama karar veremiyom oğluşum dıoğduktan kısa bir süre sonra tayinciyiz nasıl bişey alcam hiç bilmiyomKızlar mobilya beşik vs aldınızmı biz bikaç haftadır bakıyoruz sanırım çilekten alıcaz bebek odasını.
hangisini aldınız canım kaça aldınız bideBiz dün onuda aldık ebebekten kraftın yatagı bizim odada bi süre parkyatakta yatırıcam.
Kraft markasi orta boy bi yatak tekerlekli vs 500 lira civari 2yasina kdr yatiyomus icinde, daha sorada oyun parki olarak kullanilabiliyor guzel ben begendim.hangisini aldınız canım kaça aldınız bide
Biz eşimle buaralar çıldırdık. Neleri alıcağımızı bile listeledik. Toptan değil fırsat buldukça gezerek almayı istiyoruz. Malum kızların cicileri baya ilgi çekici oluyor. Arada internetten sipariş veriyorum bir ,iki. Ama gereksiz bulduğum hiç bir şeyi eve doldurmıycam.
Kizlar sizinde kasilmalariniz oluyormu yani karında toparlanma ve sertlesme. Ben kasılmalar için adalat kullanıyorum ama yinede oluyor arada.....
Benimki geçen gece beni uykudan sıçratti resmen :) normalde hep dizlerini karnına çekerek uyurdum artık dikkat ediyorum ama uykuda yine öyle olmuşum. Rahatsız oldu sanırım öyle bu tekmeledi ki uykudan sıçradı neye uğradığımı şaşırdım: ) düzeltince kendimi sesi kesildi: )Günaydınlar :)
Ben artık kızımın tekmeleri ile uyanıyorum. Her sabah 5 - 5 buçuk arası hem uyanıyo hem de beni yatırmıyor sağolsun. o yüzden uyku düzenim yeniden değiştiakşamları en geç 10 buçukta yatıyorum, sabahları evin işlerine bakabiliyorum
Benim de oluyor, bebek sağ ya da sol kısma geçince hissediyorum bası ve hafif acı oluyor. Çok yürüdüğüm zaman da kasıklarımda acı ağrı oluyor. Benim ultrasonda da rahimde kasılma çıkıyor aylardır geçmedi progestan ve coraspin kullanıyorumKizlar sizinde kasilmalariniz oluyormu yani karında toparlanma ve sertlesme. Ben kasılmalar için adalat kullanıyorum ama yinede oluyor arada.....
ben henüz kendi montumu giyebiliyorum ama en fazla 1 ay daha giyerim. istediğim uzunlukta mont bulamadım ben. LCW nin montunu bir kaç arkadaşım aldı, ben de mağazada inceledim, benim elbiselerimden kısa ama güzel bir mont.Kızlar hamile montu aldınız mı araştıran var mı ben mont üstüne panço giymek istemiyorum işe gelirken her gün panço giyemem çalışmıyor olsam almazdım ama her gün işe gelince olmuyor
Lcw 150 tl ön parçası gebelikten sonra çıkarılabilen mont gördüm ama mağazada bakmadım henüz
Benim montumun düğmeleri kapanmıyor çok mu büyüdüm acababen henüz kendi montumu giyebiliyorum ama en fazla 1 ay daha giyerim. istediğim uzunlukta mont bulamadım ben. LCW nin montunu bir kaç arkadaşım aldı, ben de mağazada inceledim, benim elbiselerimden kısa ama güzel bir mont.
Kendi kullandığım montum için aynı mantıkta bir parça diktirmeyi düşünüyorum.
Canım ben o monta mağazada baktım gayet güzeldi kalitesi falan da iyi hem cikarilabildigi için daha sonra da giyersin . Ben panco aldim ama çalışmıyorum diye. Ama eğer hergün giymemKızlar hamile montu aldınız mı araştıran var mı ben mont üstüne panço giymek istemiyorum işe gelirken her gün panço giyemem çalışmıyor olsam almazdım ama her gün işe gelince olmuyor
Lcw 150 tl ön parçası gebelikten sonra çıkarılabilen mont gördüm ama mağazada bakmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?