Temmuz Ay'ı anneleri

@fzfzfz Mnkpnda

Eşimle farkli yuz hatlarına sahibiz ayirt etmek zor degil. ornegin esim ince dudakli ben kalin, onun daha sivri bir burnu varken benim top gibi vs. o yüzden anlasiliyor bence. Renkli resim verdi ve renkli görüntü de var biz bariz bana benzettik ama değişebilir mi bilmiyorum :)

Ayy canım benim hadi bakalım sağlıklı doğsunda :) benimde 7 aralıkta ultrason bende o zaman 23. haftada olucam inşallah

Kızlar mobilya beşik vs aldınızmı biz bikaç haftadır bakıyoruz sanırım çilekten alıcaz bebek odasını.
bizde daha yeni yeni canım beşik internetten baktım sadece ama karar veremiyom oğluşum dıoğduktan kısa bir süre sonra tayinciyiz nasıl bişey alcam hiç bilmiyom

bende oda yapmayı düşünmüyorum henüz. Yatak odamıza bebek karyolası ve dolabını alacağız. Odamızdan ayırmaya karar verdiğimizde oda yapacağız. Ama hiç bakmadık bile, nedir neler var diye... Birkaç parça tulum dan başka hiçbirşey almadık henüz.

Biz eşimle buaralar çıldırdık. Neleri alıcağımızı bile listeledik. Toptan değil fırsat buldukça gezerek almayı istiyoruz. Malum kızların cicileri baya ilgi çekici oluyor. Arada internetten sipariş veriyorum bir ,iki. Ama gereksiz bulduğum hiç bir şeyi eve doldurmıycam.

Benim eşim 2 aydır full çalışıyor, çalışmadığı zaman da bana birşeyler almakla, beni rahat ettirmekle daha ilgili :) Ayakkabı alalım, mont alalım, elbise alalım diyip duruyor. Doğumdan sonra giyemeyeceğim boşuna para vermeyelim diyorum ama hergün aynı şeyleri giyiyorsun olmaz böyle,Canın sağolsun diyor, alıyoruz.

Bebek için liste yapıyorum diğer topikteki anneler bayağı araştırıp alıyorlar herşeyi, onları not alıyorum. Toptan alacağız. Sadece önümüzdeki ay benim ve bebeğin hastane çantalarında olması gerekenleri alacağız. Ne olur ne olmaz hazır olsun diye.

Kizlar sizinde kasilmalariniz oluyormu yani karında toparlanma ve sertlesme. Ben kasılmalar için adalat kullanıyorum ama yinede oluyor arada.....

Kizlar sizinde kasilmalariniz oluyormu yani karında toparlanma ve sertlesme. Ben kasılmalar için adalat kullanıyorum ama yinede oluyor arada.....

Bende olmuyor canım. Arada karnım taş gibi oluyor ama komple, gaz diye umursamıyorum. Şişiyor 9 aylık gibi. Soda filan içip ev içinde gezince geçiyor.

benim gecen 2 gün karnımda ağrı oldu nefes alırken netten araştırdım bebek büyüdüğü için diyaframa baskı yapıyomuş ondan olabilirmş allah başka dert vermesin

Günaydınlar :)
Ben artık kızımın tekmeleri ile uyanıyorum. Her sabah 5 - 5 buçuk arası hem uyanıyo hem de beni yatırmıyor sağolsun. o yüzden uyku düzenim yeniden değişti akşamları en geç 10 buçukta yatıyorum, sabahları evin işlerine bakabiliyorum

Benimki geçen gece beni uykudan sıçratti resmen :) normalde hep dizlerini karnına çekerek uyurdum artık dikkat ediyorum ama uykuda yine öyle olmuşum. Rahatsız oldu sanırım öyle bu tekmeledi ki uykudan sıçradı neye uğradığımı şaşırdım: ) düzeltince kendimi sesi kesildi: )

Benim de oluyor, bebek sağ ya da sol kısma geçince hissediyorum bası ve hafif acı oluyor. Çok yürüdüğüm zaman da kasıklarımda acı ağrı oluyor. Benim ultrasonda da rahimde kasılma çıkıyor aylardır geçmedi progestan ve coraspin kullanıyorum

Kızlar hamile montu aldınız mı araştıran var mı ben mont üstüne panço giymek istemiyorum işe gelirken her gün panço giyemem çalışmıyor olsam almazdım ama her gün işe gelince olmuyor
Lcw 150 tl ön parçası gebelikten sonra çıkarılabilen mont gördüm ama mağazada bakmadım henüz

ben henüz kendi montumu giyebiliyorum ama en fazla 1 ay daha giyerim. istediğim uzunlukta mont bulamadım ben. LCW nin montunu bir kaç arkadaşım aldı, ben de mağazada inceledim, benim elbiselerimden kısa ama güzel bir mont.
Kendi kullandığım montum için aynı mantıkta bir parça diktirmeyi düşünüyorum.

Benim montumun düğmeleri kapanmıyor çok mu büyüdüm acaba bi kaç tanesi kapanıyor ama karnım o zaman daha çok belli oluyor diye bu hafta kapatamadım. Teşekkür ederim kullanan birilerinin tavsiye etmesine sevindim ben de alırım o zaman

Canım ben o monta mağazada baktım gayet güzeldi kalitesi falan da iyi hem cikarilabildigi için daha sonra da giyersin . Ben panco aldim ama çalışmıyorum diye. Ama eğer hergün giymem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…