Temmuz Ay'ı anneleri

Benimki de çok fena. Birde çok güçlü acıtıyor resmen. Eşimin ödü kopuyor karnımdan öyle sıçramaları görünce Dün özellikle saat akşam 7 den 12 ye kadar hiç durmadı. Bir sürü video çektim.

Ben hala aynı montları giyebiliyorum canım. Daha da büyürse kayınvalideminkileri giyerim. Almam sanırım, gerçi eşim kesin tutturur alalım diye :))

Ben daha dışardan hareket göremedim ya

Ben daha dışardan hareket göremedim ya

Benimkini görmen lazım canım :) Bir videolar çekiyorum inanamazsın. O internetteki videolar filan bana Fake gelirdi, gerçekmil emin oldum.

Bugün dar elbise giymiştim, karşımda da müşterim vardı ayaktaydım. Müşteri birden Mavi Hn doğuruyormusunuz dedi Dedim yok sadece tekme, adamın ödü koptu

valla bende sabırsızlıkla bekliyorum ama kıyafetten bile belli oluyormuş baksana çok ilginç geliyor insana adam da haklı

Merhaba arkadaşlar,
Alışverişe direk süt sağma pompası ile başlamak biraz garip olsa da benim ilk alışverişim bu.
http://www.akakce.com/gogus-pompasi/en-ucuz-lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-fiyati,2594468.html

Lanisoh çok fazla olumlu yorum alıyor, Şu an Trendyol'da 249 lira ama akakçe sitesinden kontrol ederseniz daha ucuza alabilirsiniz.
Özellikle de benim gibi doğumdan sonra işe devam edecekler için kesinlikle tavsiye ediliyor. iki göğüs sağma işlemi yaklaşık 10 dk sürüyormuş. Kraftın da var ancak onda motora süt kaçma durumu var bu yüzden sık sık bozuluyor.
Bilginiz olsun,

Kızlar bebişler için hastane çıkışı kaçlı kaçtane alıcaksınız yani herkes farklı bişey diyo çok kafam karıştı

Bende alacağım canım ama doğum yapayım Allah'ın izniyle sütüm olursa hemen alacağım. Annemin hiç sütü olmamış, ona çektiysem boşa gitmesin diye doğumdan sonra alacağım.

Kızlar bebişler için hastane çıkışı kaçlı kaçtane alıcaksınız yani herkes farklı bişey diyo çok kafam karıştı

Ben 1 tk 10 parça olandan aldım, 1 takımda Feneriumdan 5li takım aldım. Başka hastane çıkış almayacağım.
3-4 ad sadece zıbın bulursam alacağım. Tulum lar ve alt lar tek tek satılıyor zaten 3 er tane alırsam ilk zamanları için yeter. Sonra ihtiyaca göre alırız, çabuk büyüyorlar çünkü.

Anladım canım bende öyle düşünüyorum beşliyi teyzemler hastanede ver diyo bebeği yıkamadan veriyolar ya eve gelince yıkar temiz temiz diğerini giydirirsin diyolar

Anladım canım bende öyle düşünüyorum beşliyi teyzemler hastanede ver diyo bebeği yıkamadan veriyolar ya eve gelince yıkar temiz temiz diğerini giydirirsin diyolar

Devleti bilmem ama özelde doğunca yıkıyorlar bebeği, mis gibi getiriyorlar odaya :)

Devleti bilmem ama özelde doğunca yıkıyorlar bebeği, mis gibi getiriyorlar odaya :)
İnşallah bende özelde yapıcam bakalım artık herşeye karışan akrabalardan dolayı kafam allak bullak

Kızlar benim bugün gögüs ucumda beyazlıklar vardı göğsümü sıkınca süt geldi çok şaşırdım normal mi bu yani sizde de oluyomu

Canim bebek dogdugu zaman uzerindeki o beyaz kremsi verniks denen madde bagisikligi icin cok cok faydali o yuzden ilk etapta bebegin silinmesi kesinlikle yikanmamasi oneriliyor. Bebegin cildi iyice emdikten sonra yikanmasi cok faydaliymis bi arastirin derim ben bebegimi ozelde yikatmayacam ilk dogdugunda silsinler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…