Temmuz Ay'ı anneleri

Evet canım bende bunun için yıkatmaya bilirim 40 tan fazla faydası var ve bağışıklığı çok hassas olan yeni doğmuş bebekleri koruması için o şekilde vucudu sarıyo bir başka mucize yani

Ben karışmayacağım, herkese nasıl yapıyorlarsa öyle yapsınlar. Vardır bir bildikleri.

merhaba arkadaşlar
mutlu haftalar hepinize, ben taşınıyorum, evde yardımcı var ama yine de kendi işimi kendim görmekten baya yoruldum bu haftasonu. Hamileliğim boyunca 2 kilo almıştım bu sabah tartıldığımda 1,5 kilo zayıflamışım. Korkmaya başladım, mümkün olan herşeyden yemeye çalışıyorum, kilo almayan veya zayıflayan var mı aranızda?

Kolay gelsin. Bebeğin gelişimi iyiyse sorun olacağınu sanmıyorum canım. Ben 24 haftada 4 kg aldım sadece ama bebek çok iyi maaşallah.

Canım ben şimdiye kadar daha hic kilo almadım. Hamile kaldığım kilodayim. Ilk başlarda bende çok korkmuştum ama doktorumada sordum bebek gayet iyi. Bebeğin iyi oldukça hiçbir sikinti yok. Icini ferah tut

Selam kızlar
Bugün seker yüklemesi yaptırdım. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Bebisin gelişimi de gayet iyi :)

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor bebişler nasıl biz iyiyiz çok şükür haftaya kontrolğümüz var ben sepet beşik almayı düşünüyorum sizler ne alıyosunuz

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor bebişler nasıl biz iyiyiz çok şükür haftaya kontrolğümüz var ben sepet beşik almayı düşünüyorum sizler ne alıyosunuz

Merhaba canım :)
Biz dolap ve şifonyer aldık. Karyola sallanan bulursam sallanan alacağım. Bulamazdam beğendiğim sallanmayan modeli alacağım. Sepet düşünmüyorum, birkaç sene idare edecek birşey istiyorum.

Bende bi kaç sene idare edebilecek karyola beşik aldım sepet beşik gibi ama büyüğü diyebilirim. Park yatak gibi yükseltilip daha sonra alçaltılabiliyor. E bebekte de var bu tarz beşikler.

Bende bi kaç sene idare edebilecek karyola beşik aldım sepet beşik gibi ama büyüğü diyebilirim. Park yatak gibi yükseltilip daha sonra alçaltılabiliyor. E bebekte de var bu tarz beşikler.

Aynen o tarz birşey istiyorum bende. Sallanan olursa iyi olur :)

Kızlar buarada bebişlerinin isimlerini kesinleştiren var mı ? Biz hala bulamadık isim

En baştan belliydi benim canım. Erkek olursa Toprak istiyordum. Toprak geliyor :) Başına Aras ekleyebilirim belki. 2.isim için düşünüyorum daha.

Merhaba canım :)
Biz dolap ve şifonyer aldık. Karyola sallanan bulursam sallanan alacağım. Bulamazdam beğendiğim sallanmayan modeli alacağım. Sepet düşünmüyorum, birkaç sene idare edecek birşey istiyorum.
canım biz doğumdan 4 ay sonra tayinciyiz gititiğimiz yerde oda düzmeyi düşünüyorum o yüzden böyle bişey istiyordum zaten onu alcaz

Kızlar buarada bebişlerinin isimlerini kesinleştiren var mı ? Biz hala bulamadık isim
bizim baştan belliydi erkek olursa ibrahim eşimin babasının adı vefat ettiği için eşim istiyor bende efe istiyorum ibrahim efe kısmetse sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

En baştan belliydi benim canım. Erkek olursa Toprak istiyordum. Toprak geliyor :) Başına Aras ekleyebilirim belki. 2.isim için düşünüyorum daha.

bizim baştan belliydi erkek olursa ibrahim eşimin babasının adı vefat ettiği için eşim istiyor bende efe istiyorum ibrahim efe kısmetse sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bizim de erkek geliyor ama ismi yok henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…