bebek odasında gömme dolap var, bi el atıp bir kaç rafını düzeltince dolap ihtiyacım kalmayacak. O yüzden karyolaya yoğunlaştım ben de. Çilek'te bir karyola buldum, bunu düşünüyorum şimdilik.iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor bebişler nasıl biz iyiyiz çok şükür haftaya kontrolğümüz var ben sepet beşik almayı düşünüyorum sizler ne alıyosunuz
Canım hiç bir bilgim yok ben ikiliyide yaptırmadım doktor açıklamadımı sanaEki Görüntüle 1922526 3 lü test yaptıran var mı aranızda referans degerleri yazmıyor bir fikri olan var mı
Bizim bebenin adı muhtemelen emir olacak eşim çok istiyor ben de sevdim ama tamam bu demek zor geliyorKızlar buarada bebişlerinin isimlerini kesinleştiren var mı ? Biz hala bulamadık isim
Benim konturolum perşembe günü yaptırmak istemiyorum ama sanırım mecburen yaptırıcam doktorla konuşup orta yol buluruz ama daha net bir karar yokkızlar şeker yüklemesi yaptırdınızmı
kızlar şeker yüklemesi yaptırdınızmı
Tatlı yememe rağmen uyanınca bile açlıktan çıkarıyorum gece aç yatıp aç beklemem imkansız gibi bişeyDoktor benden de istedi ama yaptırmadım daha. Hiç tatlı birşey tüketemediğim için, o glikozu midemde tutabilir miyim emin değilim tırsıyorum biraz.
Tatlı yememe rağmen uyanınca bile açlıktan çıkarıyorum gece aç yatıp aç beklemem imkansız gibi bişey
İyi fikir aslında ama ilk bir doktorumla konuşsam iyi olucakAçlığa dayanıklıyım beklerimde , içimde tutabilirmiyim. Bütün günüm zehir olur gibi geliyor. Yarın aile hekimime gideceğim. Doktor kan tahlilleri istedi, magnezyuma filan bakacak. Orada açlık tokluk kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. elimde olsun. Şeker yüklemesi yaptıramazsam onu referans alırız.
İyi fikir aslında ama ilk bir doktorumla konuşsam iyi olucak
İnşallah sıkıntısız atlatırızzTabii cnm konuş :) Ben deneyeceğim bir olurda başarısız olursam diye açlık tokluk şeker testi yedek dursun diye yaptıracağım.
İnşallah sıkıntısız atlatırızz
benim kontrolüm de yarın ben yaptırmak istemiyorum eşim ve doktorum yapalım diyo kararsızım cevremdekiler yaptırma diyoBenim konturolum perşembe günü yaptırmak istemiyorum ama sanırım mecburen yaptırıcam doktorla konuşup orta yol buluruz ama daha net bir karar yok
bende tatlı bişey yeyince midem bulanıyo hamileliğimin başından beri yeni yeni tatlı yemeye başladıımDoktor benden de istedi ama yaptırmadım daha. Hiç tatlı birşey tüketemediğim için, o glikozu midemde tutabilir miyim emin değilim tırsıyorum biraz.
bende yarın tahlil verecem açlıkk tokluk kan şekerime baktırcam gerek duyarsa yaptırcamTabii cnm konuş :) Ben deneyeceğim bir olurda başarısız olursam diye açlık tokluk şeker testi yedek dursun diye yaptıracağım.
Şeker yüklemesi için aç gidip kan alınıyormuş daha sonra yükleme yapılarak tekrar kan alınıyormuş. Yani açlık tokluk kan testleri ayrıca yaptırmanıza gerek Yok sanırım öyle okudum ben internette. Ayrıca şeker yüklemesi kesinlikle yapılması gereken birşey diyorlar bi ara canan Karatay çıkarmıştı yaptırmayın diye şeyler ama hamilelik şekeri çok sakıncalı bişey üstelik ailede şeker hastası varsa daha riskliymiş.
Zaten yüklemede eğer kusarsan baştan veriyorlarmış suyu :) ama ben verdikleri suya limon damlatılırsa içilebildiğini okudum tabi doktor müsaade ederse, ben yanımda götüreceğim limon :)Yaptiracagim da cesaret edemiyorum. Azicik bogazim kuru diye balli ihlamur iceyim dedim,onu bile icemedim. O yüzden yaptiramazsam diye aclik tokluk şekeri ni yaptiracagim,cepte dursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?